Despre PC-uri, Orice "probleme"
![]() ![]() ![]() |
Despre PC-uri, Orice "probleme"
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
E slabutel, poate sa iei vreo 400-500 de lei, cu monitor cu tot, in functie de ce hard disk ai in el.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Puteau sa ii spuna AIDA69 macar....
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
esti fan 69 ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am si eu nevoie de o parere.
Cam cat valoreaza urmatoarea jucarie, avand in vedere ca are un an vechime? Lenovo ThinkPad W520 4276 - Core i7 2760QM / 2.4 GHz - vPro - RAM 8 GB - HDD 500 GB - DVD-Writer - Quadro 1000M / HD Graphics 3000 - 3G Upgradable - Gigabit Ethernet - WLAN : 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0 - TPM - fingerprint reader - Windows 7 Pro 64-bit (nu ca ar conta, ca o rulat adunat vreo 10 ore uindozu ![]() - baterie 9 celule Nou, a fost daca mai tin bine minte, undeva pe la 1800 de usedei. A fost calculatorul meu de lucru pana acum, si ma gandesc sa-l cumpar, da' sigur n-as da pe el mai mult decat face. Ca si referinta, am gasit unul asemanator pe okazii (proc un pic mai puternic, si are si turbo pa sistem) la ~ 4800 lei. http://www.okazii.ro/accesorii-laptop/acce...orie-a118401930 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Probabil ca s-ar invarti in jur de 4000 de lei pretul cu adevarat corect.
E totusi dintr-o gama superioara din mai multe puncte de vedere, deci nu lua in considerare doar configuratia. Aia de la munca nu cred ca-l vor vinde cu gandu' sa-ti traga teapa, pretul s-ar putea sa fie foarte bun. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca-l scoti la o mie de coco (usd) e perfect.
This post has been edited by Markos: 30 Oct 2012, 17:18 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Merci, cam pe acolo ma gandeam si eu ca se afla ca valoare.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
am o mica problema in excel, vreau sa folosesc functia IF si in campul "Logical_test" trebuie sa pun ceva de genu: C3=D3 'sau' C3=D3 'sau' D3=C3, dar nu stiu ce sa pun in locul lui 'sau', am incercat || dar nu merge...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
OR ?
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
nu vrea nici asa...
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
buntom |
![]()
|
multumesc, am reusit
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, să sesizeze Poliția cu privire la 42 de site-uri care difuzează filme și seriale fără să respecte legislația audiovizualului și fără să dețină drepturile pentru conținutul transmis.
CNA a analizat, în ședința de joi, o adresă primită de la SC Pro TV SA, care a semnalat existența a 42 de site-uri care oferă servicii media audiovizuale la cerere, fără a deține drepturi pentru conținutul difuzat și fără să fi notificat Consiliul, așa cum prevede Decizia CNA nr. 320 din 2012. www.xfilmeonline.net , www.filmepeales.com , www.filmedecomedie.info , www.filmeonlinefree.ro , www.filme-noi-online.com , www.filmesubtitrateonline.net , www.filme-free.ro , www.cinemo.ro , www.990.ro , www.divxonline.biz , www.filmehd.net , www.filme-online-gratis.com , www.filmulde10.com , www.filmesubtitrate.info , www.filmesubtitrateonline.net , www.filme-subtitrate.org , www.filme-subtitrate.info , www.filme.online-pe.net , www.filme.online-pe.net , www.filme-online-subtitrate.eu , www.filme-subtitrate.ro , www.hdfilmeonline.info , www.filme-2012.com , www.opticmovie.com, www.cinemaxx.ro, www.1filme.ro, www.filmeonline3d.ro , www.filmeonlinetari.com , www.filmehd-online.net . www.filmeonlinehd.biz , www.seriale-filme.info , www.serialedetop.com , www.serialul.net , www.filmeonline.org , www.filmemisto.com , www.superfilme.net , www.vplay.ro , www.serialepenet.ro , www.tvpug.com , www.neededspark.blogspot.ro , www.deseneanimateonline.info , www.freshon.tv . http://www.gandul.info/news/cna-va-sesiza-...-filme-10270489 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
ProsTV-ul nu face incasari de pe urma voyo ( nush cum dracu sa platesti pentru seriale ca "Tanti Florica", "arestat la domiciliu" "baieti buni" sau filme de toata jena)
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Merced |
![]()
|
Si banii aia unde se duc?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma nene, schimbaram serverul si-l trecuram pe Oracle. NU stiu ce dracu' facu ala de la aiti ca a trebuit reinstalat si meilu' pe fiecare compiutar. A instalat el, nu-i buba, mi-a bagat si toate imeilurile inapoi in autluc, mi-a creat si structura de foldare initiala, da' sa moara ma-sa daca asculta de vreo regula creata. Spre exemplu, i-am zis ca orice e-mail care are la recipient quote@pulalumarty.com sa se duca in folderul "quote", exceptie facint alea care contin numele meu de scena in "to" sau "copy". Ii dau sa ruleze filtrul si termina, nemiscind nici un meil din inbocs. Cind il intreb ce gura ma-sii a facut, se uita la mine
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai de aceeasi boala suferea si alaltaieri. Si mergea al dreaq....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
E de la Oracle ăla.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io cred ca i-a picat o saiba la reinstalare.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
instalarea unui OS pe un calculator compact. A refuzat sa booteze de pe cd-rom-ul din dotare si pentru ca cd-rom-ul era scsi de laptop fara cablu de alimentare, iar sursa avea un singur molex pentru hard a trebuit sa schimb magistrala de la hard si sa trag alimentare pentru cd-rom din alt calculator. Data viitoare cand vine cu el la mine i-l arunc sub tir
Attached thumbnail(s) PA100254.JPG ( Size: 796.37k ) Number of downloads: 229 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Da boot de pe stick nu stia ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
nope, nici sa-l pusc
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nasol
![]() Eu nu am bagat niciodata vreun CD/DVD in unitatea de la laptopul pe care il folosesc ... nici nu stiu daca merge ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mișto covor, am unul identic.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
inca incerc sa ma prind ce ai facut acolo, ca am si io un laptop toshiba care nu mai stie de dvd-ul lui, de boot de pe usb nici atat...
This post has been edited by kxz: 3 Nov 2012, 19:11 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 18:53 |