Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Megane 3
dvs |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 23 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Koleos
2.0 dci
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pare facuta din piese de pe la alte masini. Seamana la diverse chestii ba cu Peugeot, ba cu Golf, ba cu Seat.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Parca si ceva Nissan
![]() This post has been edited by zodrac: 7 Nov 2006, 09:39 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca cu asta vor astia de la reno sa sparga gura tirgului.... cred ca trendul descrescator al vinzarilor se va accentua!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place spatele.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Spatele este copiat dupa Alfa sau Seat, iar fata arata ca un bidon turtit.
This post has been edited by IRONICK: 7 Nov 2006, 09:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
lateralele spate aduc a clio 3...
![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
e najpa. daca intr-adevar asa o sa arate si varianta de serie e de kko.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca e real e penibil.. eu sper sa nu fie
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nici mie nu imi place.
spatele pare a fi copiat dupa seat leon. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Ii pun emblema de Logan si il vand cu 5 mii de euroi sa vezi atunci vanzari in Romania !
Serios vorbind , parca astia de la Renault nu mai stiu sa deseneze , oricum nu erau ei formidabili dar parca au ramas fara idei ! O sa ajunga la acelasi stadiu ca si chinezoii , sa copieze cat mai mult ! Fac numai incrucisari de modele in speranta ca pot folosi piese de la unele modele la altele ! Zgarcenia lor o sa ii coste la un moment dat ! Clientii o sa amendeze starea asta ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Parca este Golf5 modificat....ma asteptam la mai mult din partea Renault.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
eu vad doar clio III...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Seamana foarte bine in primul rand cu conceptul ala al lor Fluence in fata. Spatele aduce ceva a Seat insa Seat a copiat geamul de la Megane 2 Hatch... asa ca ... ideile circula.
Nu arata in nici un fel pana n-o vezi pe asfalt. Eu zic ca e peste Megane 2 si o as fie ok. Mai ales versiunea Sedan o sa arate bine cu designul nou. Se potriveste capota care se continua pana mai jos. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Personal mi se pare urata masina ... dar sunt doar poze . Sa vedem masina pe strada , dotarile si motorizarile si apoi dam cu parul
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Nu arata rau..........pentru un Golf, adica personalitate ZERO!
This post has been edited by rotuning: 7 Nov 2006, 13:15 |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca semana cu un Golf era si mai urata.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Am gasit si eu site-ul revistei asteia croate, adica www.ak_oglasnik.com , dar din pacate prezinta numai ultimul numar, si nici vorba de Megane 3. Arhiva aparent nu au (am dat pe toate linkurile de acolo).
|
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Nu pot sa zic decat ca sper sa nu fie acesta designul viitoarei generatii de megane.
|
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
pozele par destul de clare si neprelucrate, eu cred ca asta va fi designul final...
mie sincer imi place, sper sa fie un succes, cea mai mare schimbare mi se pare 'normalizarea' spatelui, la bicorp era ciudat rau, nu prea a 'prins' la persoanele mai conservatoare... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu nu cred ca va arata exact asa. E doar o prelucrare pe calculator, inspirata din conceptele prezentate de Renault.
Dar chiar daca ar fi asa, eu n-as avea nimic impotriva, imi place foarte mult. Bine, mie-mi place si Golful V... |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
PAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 October 06 ![]() |
nu-mi place, e banala si insipida.
![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic ... Type R (e bine, ramm?)
2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
mie imi place..si aspectul nu conteaza 100 %..mai sunt si performantele si pretul.....seamana un pic cu peugeot & seat...Cum a zis si "Bacu": si eu cred ca acesta va fi desgnul final...
|
--------------------
------
------
------
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Cum si alea sint lucrate in Photoshop sa vedem o reprezentare ceva mai bine lucrata:
Megane_3.jpg ( Size: 108.9k ) Number of downloads: 436 Dar...pana nu apar fotografiile oficiale dezbatem doar pe presupuneri..mai ales ca au timp pana in 2009 - data preconizata pentru lansarea noii generatii.... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E urata cu craci.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Nu cred ca sunt realiste pozele mie nu imi place cum arata e naspa de tot,am mai gasit si eu niste poze pe net asa sa ne facem o idee,dar intradevar este un regres eu vreau sa fac un buy back cand apare megane 3 dar acuma nus
![]() megane3b.jpg renault-megane-3-1big.jpg screen.jpg varianta WRC arata penibil cred ca pozele lui Dvs sunt pentru Clio 4 This post has been edited by DRD: 7 Nov 2006, 15:41 |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Oricum, noua identitate frontala a marcii mie personal mi se pare cam neinspirata (ma refer aici la noul twingo - care are o fata asemanatoare cu fotografiile astea ale noului megane)...
eu nu stiu ce designeri au aia...cred ca l-au angajat pe cel care a proiectat vechiul ford scorpio (balena aia) sau mai recent nissan note (alta uratenie de masina care nu are nici o sansa in fata concurentei europene) Renault!!! Go get a designer!! |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Urât, frumos..., dacă și la ăsta dau cu capu' de "tavan" când stau pe banchetă, ca la M2, să-l țină pentru ei...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De cate ori vedeti o masina cu un design frontal foarte bombat, precum fake-urile astea de Megane 3 sau cum vedeti la Toyota Yaris...ganditi-va ca sunt facute tinand cont de siguranta pietonilor, si unde ar nimerii capul unui copil in cazul unui accident etc.
Relax, nu va arata asa MIII...cu toate ca e traznet poza aia de deasupra din textul cu Le 10 Renault du changement |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai atunci hai sa facem toate masinile cu puf si saltele prin exterior...
Oricum eu nu cred ca asta va fi modelul, dar oricum e urat cu spume. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:36 |