Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, desi initiatorul si-a dorit un topic serios, nu vad utilitatea acestui chestonar, deoarece:
1. la intrebarea chestionarului este aproape imposibil de raspuns: orice raspuns as alege, as jigni o multitudine de colegi forumisti care se incadreaza la celelalte categorii 2. sectiunea Statististici nu joaca rol de "piata publica" a forumului: misto-urile si mistocareala nu se infiereaza in public, oricine se simte deranjat de o astfel de manifestare foloseste butonul Report si un Moderator va rezolva situatia. Propunerea mea binevoitoare este mutarea topicului la Cafenea, desi concluzia logica la cele de mai sus ar fi inchiderea si stergerea lui. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
1. mut topicul la cafenea.
2. NU vad de ce sa fie inchis - sper sa se iuteasca un pic 3. ca sa am cu de azvirli in dreapta si-n stinga. Comentariu despre moderarea topicelor "in care se ia la misto" - dragi urtilizatori, moderatorul nu este nioci dadaca si nici politai. Nu va mai certati, nu mmai formulati aiureli... |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@nh1980ro.....Daca ai cam fost luat la misto de unii useri (poate au si ei dreptate) acum vrei sa faci pe victima cu acest topic??????
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu neaparat. Incearca sa "evidentieze" ca noi astia am fi naspa si nu avem absolut nici un aport la acest forum, ca doar stricam minunatii de topicuri bagand caterinca peste tot. Ce nu vede el este ca el e caterinca in toata regula....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
pai asta clar e topic de smiorcaieli
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Am fost luat la misto in lipsa de argumente logice de cele mai multe ori.
Dar m-a deranjat faptul ca alti useri erau luati la misto desi ei puneau intrebari destul de normale. Un exemplu ar fi si topicul asta: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...0entry1005668 Eu am avut un singur topic cu intrebari tehnice si mi s-a raspuns la obiect in general, deci nu m-as putea plange prea rau: http://www.daciaclub.ro/Se-incalzeste-motorul-33-t82623.html |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ai de gand ca, ori de cate ori te deranjeaza ceva, sa mai deschizi un topic?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Numai nesimtire,na am spus-o
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Auziti... ia aveti grija cum votati, ca mi-am notat postarile si voturile. Pina acum n-ati stiut, dar vrem sa vedem (daca tot luam leafa de la forum, sa si facem ceva pentru el) cite un vot la "mininat" de fiecare. Imediat. Incolonarea!
|
--------------------
.
.
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
os |
![]()
|
Mi se pare ca nu ne-am inteles. Unde-s voturile? Aud?
|
--------------------
.
.
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai Io l-am votat pe base...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C@talin |
![]()
|
Eu zic sa ne large-smiley-052.gif si gata
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
nh1980ro |
![]()
|
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Am votat "amabili". Multe intrebari si-au gasit raspunsul in acest forum.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Amabili.
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
Tot e la cafenea obscene-smiley-1024.gif
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
mie acest forum mi-a limpezit multe neclaritati, si in acelasi timp m-a facut sa imi pun tot mai multe intrebari, iar in final pot zice ca 90% din hotararea luata pt alegerea masinii are la baza info. aflate pe forum..asa ca..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
OAP |
![]()
|
Amabili ...cand topicul e pertinent ....mistocari cand apare Dan_daniel
|
--------------------
.
.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da io cu cine votez ??? ca-mi da cu virgula...
... asa nu se poate vota... propun sa desfiintam sistemul de reputatie si sa il inlocuim cu un chestionar pentru fiecare user, ca in exemplul: "Cat de amabil este user-ul Tudor? - amabil - mai tot timpul amabil - raspunde la misto - uneori raspunde la misto - nu citeste cu atentie problema expusa" Si cu solicitarea expresa ca fiecare vot sa fie argumentat si justificat cu trimiteri catre topicurile respective. In acest fel, vom reusi sa raportam cu mandrie ca 10% din timp discutam despre masini si 90% din timp discutam despre cum discutam despre masini. Asta pana se supara Adminii si sting lumina. La mai mare! |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
vijelie |
![]()
|
Da, da, sa facem ceva gen "Conduita profesionala"!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
sau "etica profesionista" .
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
Oarecum off-topic: mai tata, tu ai tic nervos de tot scoti limba la mine? Sau inseamna altceva?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 13:47 |