Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Marty, matale nu zici nimic ? Ca te vad ca citesti ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acu' m-apucai da' m-am plictisit dupa primul sfert.
Ma gingasule, nh1980ro.tk, sau cum ti-o zice tie acolo, ma trufanda, ma minunatule, ma stai dracu' potolit ca din cite observ ai mostenit locul lui Skyspot. Si, crede-ma, numai de bien nu e! Cu stima, Creion. 8 Aug 2007, 17:23: niha 1980.ro.com, ia de citeste aici, face bine la ego si-ti va ajuta la ulterioara dezvoltare personala. ![]() This post has been edited by Marty: 8 Aug 2007, 16:23 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vezi ca trebuie sa adaugi si OPC-ul in topul caracterelor ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
@Marty Interesant ce ai scris tu acolo.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Chiar ba. Am uitat de skyspot. Astia doi s-ar potrivi la perfectie. Asa de mult ca as fi in stare sa militez pentru casatoriile de aceleasi sexe, desi eu sunt impotriva la asa ceva, mai ales cand le mai scapa tampenii in care intra in calcul si copii care sa fie crescuti in asemenea familii....pardon "familii". Da' astia sa moara tantaru de pa farul meu de nu s-ar potrivi.
This post has been edited by driverx: 8 Aug 2007, 17:16 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tudor @ 8 Aug 2007, 09:38) Sincer, desi initiatorul si-a dorit un topic serios, nu vad utilitatea acestui chestonar, deoarece: 1. la intrebarea chestionarului este aproape imposibil de raspuns: orice raspuns as alege, as jigni o multitudine de colegi forumisti care se incadreaza la celelalte categorii 2. sectiunea Statististici nu joaca rol de "piata publica" a forumului: misto-urile si mistocareala nu se infiereaza in public, oricine se simte deranjat de o astfel de manifestare foloseste butonul Report si un Moderator va rezolva situatia. Propunerea mea binevoitoare este mutarea topicului la Cafenea, desi concluzia logica la cele de mai sus ar fi inchiderea si stergerea lui. pai ... in cazul in care chiar unul din moderatori e ..... "mistocarul" ce se intampla? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Pai avand in vedere ca sunt unii useri mistocari si care cred ca le stiu pe toate, si, pe deasupra sunt si veterani ai forumului, le sunt permise mai multe chestii.
Eu unul nu vreau sa fiu tinut minte in nici un fel si chiar m-am inscris pe forum pentru ca incepuse sa ma deranjeze faptul ca unii useri intrebau niste chestii si altii se gaseau sa faca misto sau sa raspunda prostii. Problema e ca unii useri isi duc problemele personale prin toate topicurile si se iau de fiecare data de un user indiferent daca are legatura sau nu cu topicul. Poate fi considerata asta frustrare?, ca tot ii place cuvantul lui driverx.... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 8 Aug 2007, 18:24) Nimic ma, nu mai visa. Moderatorii sunt sus-pusi, au imunitate parlamentara , Ebola si la HIV. Chiar nu te poti atinge de ei. Cand o sa pricepi? This post has been edited by driverx: 8 Aug 2007, 17:32 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bre, e de bine sai ai ebola si HIV? E trendy? Sa stiu daca le declar la declaratia de venit.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 8 Aug 2007, 18:34) Pai chiar daca ai, nu stiu daca e bine sa le declari. Ca dupa aia cine stie cu ce o sa vina nh1980ro, tarzy, etc cu intrebari deranjante cum de prin ce mijloace ai intrat in posesia lor. Mai bine taci si tii capul ascuns, ca altfel iese cu un nou val de topicuri tampite.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@nh1980ro: cand vezi cate o intrebare de genul "Cum sa iau curba cu Loganul?" sau "Loganul meu are bratele stergatoarelor indoite din fabrica; e normal?" sau "Se poate pune motor de 1.5 dCi pe Solenza?" sau "Farul este fierbinte dupa un drum de 200 km in toiul noptii; e normal?" nu te apuca rasul?
Pai la asa intrebari, raspunsul e pe masura! This post has been edited by Illusi0n: 8 Aug 2007, 17:41 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred. pentru ca el a dat raspunsuri competente la astfel de topice.
Sau nu? ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Topicurile de genul asta ajung la Cafenea mai devreme sau mai tarziu.
Dar sunt topicuri tehnice care s-au ales cu raspunsuri la misto...eu de alea zic. Am dat un exemplu si am mai vazut destule, dar mi-e lene sa caut. Dupa cum bine spuneati nu e nimeni obligat sa citeasca topicurile sau forumul si nici sa fie membru. Asta nu e nici o onoare si nici o datorie. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
a aparut inca un topic in care se ne putem " certa"? sau sfadi , cum se zice prin ardeal.ca nu foarte demult , observai ca incep sa se inmulteasca topicurile fara inceput , sfirsit , continut si viitor.am propus atunci creearea unui topic care sa le includa pe astea de care vorbesc.iar cel care are chef de oarece mistouri , sau vrea sa isi dea friu (aproape) liber scrisului , sa intre acolo.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 8 Aug 2007, 18:57) Topicurile de genul asta ajung la Cafenea mai devreme sau mai tarziu. Dar sunt topicuri tehnice care s-au ales cu raspunsuri la misto...eu de alea zic. Am dat un exemplu si am mai vazut destule, dar mi-e lene sa caut. Dupa cum bine spuneati nu e nimeni obligat sa citeasca topicurile sau forumul si nici sa fie membru. Asta nu e nici o onoare si nici o datorie. Doresti ceva ritual inainte sa pleci? Or what? Uite, ca io is dintre aia care te-au luat mult la misto. Uite, sa ma revansez, scot o batista ala si o flutur. Acuma nu tre sa te superi daca o sa zic in gand: "Drum bun si cale batuta"....nu? This post has been edited by driverx: 8 Aug 2007, 18:00 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
Vaaaai, mi-am adus un aport considerabil pe acest forum dar INCA nu am votat. Tocmai am corectat aceasta greseala. Amabili.JPG ( Size: 17.85k )
Number of downloads: 44
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
driverx! ca sa fiu in armonie cu topicul , imi amintesc ca tu ai fost primul care m-ai luat la misto.sa -ti fie rusine.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
driverx |
![]()
|
Haaaa?
Vrei sa te punem in aceasi oala cu nh1980ro si skyspot? Or what? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Our members have made a total of 823.280 posts We have 23.581 registered members Ia uitati-va un pic la ce scrie mai sus. La aceasta cantitate vreti voi calitate? Ziceti mersi ca e "angro" si luati la pret redus! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
dariusz |
![]()
|
unde vezi tu oala? ala e un amarit de ibric pentru ceai.but you don't understand , i want blood!your blood!
![]() ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dariusz |
![]()
|
no vezi? iar ma iei la misto. zi ca dai o
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
klaus |
![]()
|
Mai, la "Nu citesc cu atentie problemele expuse" asezonat cu "Raspund la misto" nu ar intra si anumiti useri care indiferent despre ce este topicul, despre vremea de afara, despre mersul metroului sau despre cultura râmelor de cernoziom, hodoronc tronc apar repede repejor sa mentioneze si ei cat de buna e Solenza fata de orice alte masini, si cat de mult a meritat banii pe care i-a dat pe solenza respectiva?
Ca as stii eu niste useri... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
dariusz |
![]()
|
solenta? da parca era vorba de logan
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
driverx |
![]()
|
Atata timp cat Solenza rezista la vreme, e mai accesibila decat mersul metroului, nu dezvolta in ea culturi de rame si ei considera aceste aspecte ca un miracol si bune de bagat in seama si de apreciat la SLZ, ce dracu avem noi cu ei? Ha?
8 Aug 2007, 19:40: QUOTE(dariusz @ 8 Aug 2007, 19:38) Tu taci, ca n-ai nici macar Logan, ce sa mai zic de Solenza....... This post has been edited by driverx: 8 Aug 2007, 18:40 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 13:47 |