Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 9 Aug 2007, 16:08) @Tarzy, nu ai inteles deloc ce am facut eu cu tine pe acest topic. In acest topic urmarit de mult mai multa si mai variata lume decat cel cu copiii... .......... seriosssssssssss ... ![]() si de unde pana unde esti tu asa de sigur ca acest topic este urmarit de mai multa si mai ales de variata lume ![]() ![]() ![]() ![]() lucrezi la IRSOP sau ce? oricum ... e bine ca recunosti ca incerci sa ma provoci auzi ... da chiar asa .... care-i pba ta de fapt? ce te deranjeza? ti-am mai spus ... nu-o lua chiar asa in tragic .... traim in epoca minunilor ... am trimis oameni in spatiu, rusi au pus steag pe fundu' marii la pol .... orice pbe ai avea tu ... se pot remedia .... numa sa ti le recunosti QUOTE(os @ 9 Aug 2007, 15:42) mon cher, de smecheri e tara plina - de aia si progreseaza asa de bine... (nu stiu daca e cu adevarat asa, am citit in ziar) Eu abandonez aici discutia cu domnia ta, urindu-va mult succes tie si neuronului aluia al tau. lasa bre domn' os ..... nu fi suparat ... uite ce am scris eu in concluzia topicului ala cu copchii: http://www.daciaclub.ro/parcare-parinti-si...78250-s100.html postul #101, noi romani ca si societatea mai avem de astepotat dar ... partea buna este ca suntem pe drumul cel bun This post has been edited by tarzy: 9 Aug 2007, 16:48 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
stai linistit, dom'tarzy, trebuie mai mult de-atit ca sa ma supar. Calm si la rece, asta e solutia.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
mai..eu zic sa punem mana de la mana..poate strangem cateva sute de copeici care, adaugate la valoarea inegalabilului diamant numit solentza , il vor aduce pe musiu in randul lumii.. (goLanel)
![]() This post has been edited by Braveheart: 9 Aug 2007, 16:57 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De azi dimineata ma tot framanta o problema: daca DragosP care-i din Braila zice ca nu-i molodovean, si se supara cand altii il contrazic... braileanul de C@talin de ce nu are nimic de comentat? Pe el nu-l face nimeni moldovean, sau se subintelege ca e si nu contesta...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu nu ma supar ca-mi zice cineva moldovean, ma supar ca nu se respecta adevarul geografic!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
acu..pt adevaru' jeografic.. conteaza si cum mai tii harta !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Aug 2007, 16:56) De azi dimineata ma tot framanta o problema: daca DragosP care-i din Braila zice ca nu-i molodovean, si se supara cand altii il contrazic... braileanul de C@talin de ce nu are nimic de comentat? Pe el nu-l face nimeni moldovean, sau se subintelege ca e si nu contesta... ![]() Probabil pen`ca nu il cheama C@talinP si nu e moderator ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Aug 2007, 17:56) De azi dimineata ma tot framanta o problema: daca DragosP care-i din Braila zice ca nu-i molodovean, si se supara cand altii il contrazic... braileanul de C@talin de ce nu are nimic de comentat? Pe el nu-l face nimeni moldovean, sau se subintelege ca e si nu contesta... ![]() Mereu cand sa zis de Braila ca e in moldova m-am suparat,chiar pe topicul despre orice am spus de multe ori ca nu e ![]() ![]() 9 Aug 2007, 18:42: Am specificat acia ![]() This post has been edited by C@talin: 9 Aug 2007, 17:42 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iaca ce le facura moldovenii la braileni :Ștefan cel Mare a ars Braila la 27 februarie 1470, marți în săptămâna brânzei.
Urmasii supravietuitorilor au adastat pe daciaclub.ro ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
DA ? Nu stiam
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 9 Aug 2007, 18:31) si eu care credeam ca e de la "caractere" .... nu de alta dar nu prea intri deloc in sablon de urmas a lu' Stefan Adica ce vrei sa spui? O traducere in romana ca dupa aia iarasi zici ca nu am inteles eu ce vroiai sa spui si ca sunt cam prost. Ca sa nu fiu inteles gresit eu am inteles ca faci un atac la persoana si ii zici ca are un caracter cam josnic |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Si acum un raspuns intarziat, ca se pare ca cineva nu citeste bine:
QUOTE(LemonDemon @ 9 Aug 2007, 12:35) preghicialex cum adica masina face pe om? Normal ca nu face ca nu are valoare! Valoare se respecta , merge la lautari arunca si bistari si rade de tarani prosti care nu stie ce este valoare.Masina=valoare daca este condusa de Valoare , intelegi? S-a terminat jmecheria! Uite postul meu original: QUOTE(preghicialex @ 9 Aug 2007, 10:44) AAA!!! era un criteriu obligatoriu ? Nu stiam. Ma scuzati ca mi-am permis sa intervin. Atunci o sa tac si nici nu o sa mai intru pe forum pana nu o sa intru in randul lumii, daca asta ma face pe mine, un Logan ![]() Nu a fost editat, pacat ca am avut ceva treaba si n-am putut sa urmaresc forumul sa ti dau o replica mai directa si acida. |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
bion |
![]()
|
klaus azi te doare maseaua ?
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nu cred ca-l doare nici o masea. Ca si mine cred ca s-a saturat de smecherii si de autorii lor.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@ nh1980ro & sustinatorii :
Daca o persoana te opreste pe drum si iti spune ca este ceva in neregula cu tine , iti vezi de drum in continuare. Daca te mai opreste inca una si iti spune la fel ai sa crezi ca este o coincidenta. La a treia persoana deja intri la banuieli iar de la a patra in sus poti fi sigur ca ceva este in neregula cu tine. Tie cate persoane ti-au spus ca este in neregula ceva in modul tau de gandire?????? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Domnu' linginer, unde ati plecat? Sa scoateti apa din Solenza?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
Vrei sa moara pestii ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Du-ti, uei! Pestii se plimba cu merțanu', nu cu minunea agriculturii, tractorul lu' nea asta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
Auzi tu bati apropouri la cei cu mertz
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Vai de pacatele mele! Mai bine bat un agronom ca a stat pe net si nu a irigat culturile!
9 Aug 2007, 19:44: Mai bine vino sa te sparg la o tabla! nh1980ro, nu sari asa ca nu e tabla de solenza!! This post has been edited by Sony: 9 Aug 2007, 18:44 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Nu-ti urez bafta ca nu stiu ce ai mancat.
![]() 9 Aug 2007, 20:09: Nenea os, nu a fost prea amabil din partea ta sa ni-l iei pe borcipal. Daca ii dai ban si lui nh1980ro, chiar ne suparam! This post has been edited by Sony: 9 Aug 2007, 19:09 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Braveheart |
![]()
|
mai bine ii dedicam un topic..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
|
|
Sony |
![]()
|
Nu-i rea ideea!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
ba ce cauti aicea?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
Pe tine, barosane!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
pai is la table ai uitat
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 13:47 |