Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca o restructurare a forumului ar fi bine-venita, nh1980ro.
O facem pasnic, prin topicuri, sau prin revolutie? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.605 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 9 Aug 2007, 13:36) @Alydor Si problema ta ca eu stau pe daciaclub care e? Nu te goneste nimeni de pe forum. Toata lumea iti multumeste ca existi.In alta ordine de idei, as propune un un chestionar prin care sa votam mascota forumului, clovnul forumului, etc ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu am deschis un topic in care mi-am exprimat parerea si ceilalti useri pot face la fel (si au si facut asta cativa dintre ei). Ba am si adaugat un sistem de vot (ca asa e in societatea democratica). So, care-i problema?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Sa inceapa macelul violent-smiley-010.gif
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.605 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai dar parca mai era unu in afara de skyspot.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
La 1: La fel ca in orice regulament care trebuie sa functioneze fara sa se umfle la nesfirsit, exista si "paragrafe elastice". Observa insa ca nimeni nu s-a folosit de acest paragraf.
La 2 si la 3: Daca ne arati si noua niste legislatie care sa ne lumineze, iti multumim. Altfel ramina cum am stabilit: la tine in casa, tu faci regulile. La mine in casa, eu. Basta. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Ma intreb de ce toti care au o problema cu mine au Logan? Hmmm, cred ca o sa deschid un nou topic: "De ce unii Loganisti sunt frustrati cand aud de alte modele de Dacii?"
Driverx a sarit din berlina in Logan, pe el il inteleg. @os Odata cu privilegiile mai mari vine si raspunderea mai mare. Te las pe tine sa te documentezi singur. Sau poti deschide un topic la sectiunea de Legislatie . ![]() This post has been edited by nh1980ro: 9 Aug 2007, 12:49 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Uite, eu n-am Logan. E drept ca n-am nimic cu tine, dar as putea sa incep.
Vezi ca ti-am raspuns mai sus... ----------- edit: oops, deja mi-ai raspuns. La ceea ce ai spus, n-ai dreptate: treaba merge asa: cine vrea ceva, dovedeste. Tu nu esti de acord, ne dovedesti. e simplu. Altfel e birfa de sant, si o voi trata ca atare. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nh1980ro, eu ma intreb de fapt de ce ai tu probleme cu loganul...
Sa nu fie de la vreo frustrare ceva... Hai recunoaste ca e masina visurilor tale si nu ti-ai putut-o permite! Hai recunoaste! Nu mai fi asa sfios! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() Bre driverics scriii o carte ![]() This post has been edited by C@talin: 9 Aug 2007, 12:52 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Daca-i musai ... bucurosi...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 9 Aug 2007, 13:50) nh1980ro, eu ma intreb de fapt de ce ai tu probleme cu loganul... Sa nu fie de la vreo frustrare ceva... Hai recunoaste ca e masina visurilor tale si nu ti-ai putut-o permite! Hai recunoaste! Nu mai fi asa sfios! Sincer, in ziua cand mi-am luat Solenza aveam exact banii pentru un Logan Laureate, dar trebuia sa mai stau cam o luna ca sa fac rost de banii de inmatriculare, CASCO si ce mai trebuie. Problema e ca nu VOIAM Logan. Nu-mi place masina. E parerea mea personala. Eu cred ca frustrarea voastra cea mai mare e ca Solenza isi pastreaza pretul mare chiar si acum, in timp ce Loganul SH se depreciaza repede si nici nu ofera satisfactiile asteptate (mai bricolezi un filtru de polen, mai un temporizator, mai un CI pt CB, mai sare vopseaua... etc). This post has been edited by nh1980ro: 9 Aug 2007, 13:00 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt fostul 2dor cu Solenza si am boala pe noul 2dor cu Lancer ca se da smecher pe strada cu japoneza aia a lui. Ce s-a vazut intr-o noua caruta si crede ca e Mercedes. Cer sa se instaureze legea martiala pentru userii cu masini noi si bengoase. Da?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai nh1980ro, tu joci "hard to get"...
Tu o faci pe playboyul lasat rece de nurii Loganului, da' de fapt esti in limba dupa el. Trebe sa recunosti, toata ziua numai la Logan te gandesti si te perpelesti de dragoste pentru el! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
@nh1980ro: Bun asa! Dar asta nu iti da dreptul sa arunci cu noroi in altii care si-au permis sa isi ia logan. Parerea mea personala este ca solenza este prea mica si inghesuita pentru o masina de familie.
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 9 Aug 2007, 13:00 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Iar incepe...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 9 Aug 2007, 13:59) Mai nh1980ro, tu joci "hard to get"... Tu o faci pe playboyul lasat rece de nurii Loganului, da' de fapt esti in limba dupa el. Trebe sa recunosti, toata ziua numai la Logan te gandesti si te perpelesti de dragoste pentru el! Mai klaus, m-am plimbat cu Loganul inainte sa fie lansat oficial in Romania. Daca voiam imi luam. Sincer sa fiu, imi place Kia Ceed, daca tot ai adus vorba. @Alydor Din ce era pe piata la momentulrespectiv eu mi-am luat ce am vrut din ce mi-am permis. Eu nu am familie inca si pentru mine Solenza e suficient de incapatoare. Ma duce in fiecare zi la serviciu si ma aduce si cand plec in concediu iar e bine...So, pentru mine e numa buna. This post has been edited by nh1980ro: 9 Aug 2007, 13:06 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 9 Aug 2007, 14:02) Mai klaus, m-am plimbat cu Loganul inainte sa fie lansat oficial in Romania. Daca voiam imi luam. Eu m-am plimbat cu loganul înainte de a începe să-l proiecteze! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
Sean Connery
Ii Bond ma....James Bond. Numa' el avea onoarea sa se dea cu masini rare, prototipuri and shit. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Alydor |
![]()
|
off... fuck off...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
nh1980ro |
![]()
|
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 9 Aug 2007, 14:02) Mai klaus, m-am plimbat cu Loganul inainte sa fie lansat oficial in Romania. Daca voiam imi luam. Si eu am vazut filtru de aer de Boeing, daca chiar te intereseaza. ![]() QUOTE Eu nu am familie inca si pentru mine Solenza e suficient de incapatoare. Ma duce in fiecare zi la serviciu si ma aduce si cand plec in concediu iar e bine...So, pentru mine e numa buna. Vezi ca-ntr-o zi cind te duce la serviciu, sa nu se-ntoarca fara tine. Si cind pleci in concediu iar e bine... Mai nea, hai sa-ti spun o poveste. ERa intr-un an cu soare. Mult. Si se face ca la un moment dat, niste citiva oameni au dat niste bani ca sa se mestereasca ceva pe la un forum (nu conteaza care, hai sa-i zicem daciaclub.ro). Dinainte de cheta respectiva, au existat 2 sau 3 fraieri care tot timpul au stat ca pupezele zi si noapte sa faca manțocaria sa mearga. faza mai nasoala e ca aia 2 fraieri mai exista si acum. Tinind cont de faptul ca perioada de subscriptie publica s-a-ncheiat in urma cu citiva ani (in momentul de fata esti mai mult decit tolerat aici), nu crezi ca daca unul dintre cei amintiti mai sus ar zice "bai butelie, ia calu' (mielu') meu si du-te", n-ai zbura fain frumos, impachetat de cadou, de pe aici? Da' nu zice nimeni nimic de genu' asta, ca e lumea de bun simt. Asa ca taci din gura si mergi pe burta ca poate trezesti pe cine nu trebuie si nu stii de unde ti s-au umplut chilotii de bascheti. OK? Mai, lamaie demonica, da' tu de ce stai cu ochelarii aia Reiban de soare pe mufarina, nu vrei sa vezi cit de tare pute trabucu' ala rusesc? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 9 Aug 2007, 14:24) Tu minti. Și tu, te pomenești că nu, nu? ![]() QUOTE(Marty @ 9 Aug 2007, 14:27) Si eu am vazut filtru de aer de Boeing, daca chiar te intereseaza. ![]() Și șaibe! Multe șaibe! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 05:39 |