Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
11 pag Damn
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
@C@talin: Imi place ai postat pe doua topicuri in acelasi minut.
Today, 23:42 Last post by: C@talin Today, 23:42 Last post by: C@talin Ce rapid esti. Stiti ce e interesant? Doar aceleasi persoane apar la topicurile astea de mistouri. Din pacate unii se mai baga si pe sectiuni tehnice, si desi incearca sa se abtina tot mai scapa cate una, doua. Dar hai ca mi sunteti simpatici, mai citesc si eu cafenele de astea cand am timp. Chiar nu mi-as imagina forumul fara voi ![]() |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bine mai nene mai.
Ti-ai rupt din pretiul tau timp ca sa ne tragi pe noi de urechi... Multumim! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
preghicialex |
![]()
|
Care urechi, bre? Nu trag de ele numai daca sunt urechi Logan TM
![]() |
--------------------
X
Y
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Neee. ei pun etichete altor colegi de forum..
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Aug 2007, 22:22) Bade, de la tine care consideri ca pe aceasta planeta sunt in plus copiii, opiniile tale sunt pentru mine zero barat. Chiar mai barat decat ale initiatorului acestui topic. Si consider in continuare ca ai dreptate, dar numai referitor doar la copilul distinsei dumitale mame. Asta ca sa fiu amabil... mda .... si nici caciulita rosie nu am auzi .... da tu asa "imprastiat" esti peste tot? inteleg ca esti roman get beget si-ti vine greu sa te "focuzezi" pe un singur subiect .... dar totusi .... macar incearca sa fii coerent. sper ca acest comportament se datoreaza doar anturajului de dupa ce mataluta ai plecat de acasa .... nu de alta dar nu face deloc cinste prea distinsei dumitale mame. PS: daca nu uit ... o sa-ti trimit totusi un desen ca bag de seama tot nu ai inteles, nu am nimic cu copii ci .... doar cu ingalatii de parinti ... dar mai bine redeschide topicul ala si-ti drawing-nesc acolo This post has been edited by tarzy: 9 Aug 2007, 08:02 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' zi-ne frate aici ca tot se bat campii la greu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea este ca aici ca mai pe tot forumul doar UNII bat campii la greu.
This post has been edited by tarzy: 9 Aug 2007, 08:01 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bai, asta e topic de caterinca, nu de cearta. Va invit pe alt topic/forum/planeta si va disputati acolo meciurile.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu amabilitate imi permit sa-i rememorez lui tarzy, cred ca a uitat incercand sa inteleaga stilul meu dezlanat, parerea lui fata de copiii:
QUOTE(tarzy @ 18 Jun 2007, 16:49) nu vreau sa ajung la solutii radicale ... gen plecat/franat cu scart sau mahalagisme de ultima speta (pe astea din urma le pastrez ptr disputele privind locul de parcare ![]() So, eu nu as putea avea aceeasi parere fata de copilul familie sale? De ce, esti nea tarzi mai arian ca altii, esti zeul pe pamant sau ce? Si bineinteles astfel de oameni au pretentia ca ei au intotdeauna dreptate si ca ceea ce judeca ei este real iar ceilalti sunt niste jegosi, sau panglicari sau altele. Halal emitator de judecati de valoare! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
preghicialex |
![]()
|
Acum o sa spuneti iar ca sunt lupul moralist, dar... de ce aproape la fiecare topic de caterinca se ajunge la atacuri la persoana, jigniri directe sau indirecte. Si asa forumul asta nu e asa unit cum sunt altele, intalniri nu prea sunt, manifestari adevarate iarasi nu, dar la certat suntem primii. Sunt multi care judeca oamenii, dupa lucruri mai putin sau mai mult obiective. Fiecare are dreptul sa aiba o parere diferita, asta e parerea mea.
Nu mai dati cu pietre, fiti mai intelegatori. Da, stiu unele conflicte sunt mai vechi, dar ar fi imposibil ca toti oamenii sa gandeasca la fel, desi unele atitudini sunt de condamnat, nu sunteti voi in masura sa faceti asta. Oricum omul o stie pe a lui si gata, nu ajungeti nicaieri. Cel mult puteti sa le dati un sfat prietenesc cum sa nu faca, va fi alegerea lui daca il ia de bun sau nu si gata. Eu unul prefer sa nu am de a face cu oamenii care sunt inchisi, nu au o flexibilitate in gandire. Poate ar fi o solutie si in cazul nostru. Cineva spunea odata ca pe aici sunt unii oameni care isi refuleaza fustrarile de zi cu zi, isi descarca nervii. Cateodata ii dau dreptate. Nu spuneti ca v-am facut fustrati, nu cataloghez oamenii, dar cateodata asa de bine se potriveste unora. Cine sunt eu sa va dau sfaturi? (Am o presimtire ca urmeaza intrebarea asta) Eu imi expun doar punctul meu de vedere, desi nu sunt foarte activ urmaresc forumul de aproape un an, si devin deranjante conflictele astea. Oricat am incercat sa nu ma unde nu-mi fierbe oala de data asta am facut-o. Deci cu amabilitate, daca mai exista asa ceva, se poate indiferent de situatie. |
--------------------
X
Y
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da, chiar asa, nici macar "simplu conducator de Solenza" nu esti.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
preghicialex |
![]()
|
AAA!!! era un criteriu obligatoriu ? Nu stiam. Ma scuzati ca mi-am permis sa intervin. Atunci o sa tac si nici nu o sa mai intru pe forum pana nu o sa intru in randul lumii, daca asta ma face pe mine, un Logan
![]() |
--------------------
X
Y
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(klaus @ 9 Aug 2007, 09:25) Si bineinteles astfel de oameni au pretentia ca ei au intotdeauna dreptate si ca ceea ce judeca ei este real iar ceilalti sunt niste jegosi, sau panglicari sau altele. ...altele, aka put, conform spuselor domniei ( ![]() QUOTE(preghicialex @ 9 Aug 2007, 10:44) Nu masina il face pe om. De ce am momentan masina asta si nu Logan vezi doamne... nu va priveste pe voi. @alex: calm down, stai jos, numără până la 10 și respiră adânc! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(preghicialex @ 9 Aug 2007, 10:44) Este inca devreme. Poti corecta chiar AZI, chiar ACUM aceasta greseala. Mergi la dilar Dacia si comanzi un Logan. De preferat ar fi sa comanzi o Solenza, ca e peste Logan, dar din pacate, spre dezamagirea unora, nu mai exista stocuri de Solenze noi. Iar sa faci greseala care a facut-o nh1980ro sa dea cat pe o SLZ noua pe o SLZ veche, ar fi bine sa nu repeti si tu greseala. Si daca NU te-ai prins, intrebarile (io, Marty) erau la misto. REPET a N-a oara, este topic (spre dezamagirea capitanului nostru) de caterinca, nu de cearta. This post has been edited by driverx: 9 Aug 2007, 09:48 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Baieti , cand aveti timp , am pus si eu o intrebare in topicu' "sfat sigurante" . Sunteti amabili sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, parere, opinie ?
![]() multam frumos ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
preghicialex |
![]()
|
Am incercat, am fost la dilăr, dar din pacate m-au pus sa astept inca vreo doi,trei ani, Loganul care il vreau eu nu s-a fabricat inca
![]() ![]() |
--------------------
X
Y
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
preghicialex |
![]()
|
@driverx: Nu am de gand sa astept pana atunci. Poate ma convingeti voi sa-mi iau Logan
![]() Si totusi 11 ani pentru un fix? ![]() @OAP: Cum sa plece iele singurele, bre? Sau ma crezi distrugator de masini ![]() |
--------------------
X
Y
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai atunci poti spune ca nici in cazul unui impact cu spatele nu esti sigur....vezi cazul sotilor Teodorovici (acu` vre-o zece ani cred)
9 Aug 2007, 11:24: QUOTE(preghicialex @ 9 Aug 2007, 11:13) Si totusi 11 ani pentru un fix? eheee...sunt unii care au fix-uri toata viata ![]() This post has been edited by OAP: 9 Aug 2007, 10:24 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Se intreba nu stiu cine mai demuilt pe acest topic de ce l-am deschis.
Pai in mare e capcana de mistocari. Cand vrei sa verifici daca unul e mistocar vii aici pe topic si verifici...ar trebui facut lipicios . ![]() @preghicialex Ei te conving sa-ti iei altceva, nu Logan. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde era mai nene topicul ala numit "Topicuri tembele"?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 9 Aug 2007, 11:45) Pai in mare e capcana de mistocari. Măi dragă: ne lași? ![]() Și marmota învelea Solenza-n staniol! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Continuati, continuati...
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 9 Aug 2007, 08:25) Cu amabilitate imi permit sa-i rememorez lui tarzy, cred ca a uitat incercand sa inteleaga stilul meu dezlanat, parerea lui fata de copiii: So, eu nu as putea avea aceeasi parere fata de copilul familie sale? De ce, esti nea tarzi mai arian ca altii, esti zeul pe pamant sau ce? Si bineinteles astfel de oameni au pretentia ca ei au intotdeauna dreptate si ca ceea ce judeca ei este real iar ceilalti sunt niste jegosi, sau panglicari sau altele. Halal emitator de judecati de valoare! stimate domn .... daca tot aveti placerea sa-o deviati in alte cele ... poate nu ar strica sa dai linkul catre tot topicul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=78250&hl= nu de alta dar asa ... posturi scoase din context pot induce in eroare. daca inca nu te-ai prins - vezi ca aici discutam despre altceva si nu despre copii, da ma rog ... probabil ca pe tine te obsedeaza un pic cam tare pba .... si vad ca o tot aduci in discutie. nu-ti face griji ... traim in epoca in care totul este posibil, pe cale mai mult sau mai putin 'naturala". + nu prea inteleg ce treaba are "arianismul" cu copii .... da ma rog ... probabil ca nici nu trebuie ..... parca vad ca in curand o sa aduci in discutie salvarea balenelor, stratul de ozon, inmultirea caproioarelor si procesul de fecundsatie la radunici. nu stiu unde am folosit eu termenbi ca "jegosi", pamblicari, etc .... dar ma rog ... probabil ca nici nu conteaza .... important este sa faci tu spume la gura poate poate .... te-o baga careva in seama. a ... uite ca totusi nu ai transpirat degeaba QUOTE(DragosP @ 9 Aug 2007, 09:44) off ... iar trebuie sa aerisesc This post has been edited by tarzy: 9 Aug 2007, 11:27 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:31 |