Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
si cu oua
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 32 Joined: 24 December 06 ![]() |
Radian , mai esti ?
|
--------------------
dacia
lastun
1985 individual Clona de-a lui Cristirenault.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, topicul asta a facut 9 pagini in 32 de ore. E interesant!
8 Aug 2007, 22:48: Felicitari initiatorului! Daca are asemenea succese si in agricultura e un briliant. ![]() This post has been edited by Sony: 8 Aug 2007, 21:48 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei care se simt: mai degraba lipsa de bun simt, misto cat curpinde,deh, asa e cand nu sti mare lucru, si ei sunt tari restu`s prosti.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, bausi prea mult brandy?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Io nu ma simt.
Cred ca e vorba de cei mult mai simtiti ca mine. Ia sa vedem, care e mai simtit ca mine? Acu' sa va vad care are curaju' |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
stimatii mei colegi,sunteti ati de amabili sa imi povestiti pe scurt continutul topicului ca imi e lene sa il citesc
va multumesc pentru amabilitatea de care,sunt convins ,o sa dati dovada astept cu nerabdare amabilitatea revarsindu-se pe aici ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
nu suntem amabili!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Fac eu o sinteza:
<sinteza> </sinteza> Gata. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
BreFC eu itit spun amabil sa citesti tu singur
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
Adicatelea sa facem un rezumat amabil pentru un tigan moldovean homosexual de origine maghiara manelist? Cred ca suna cam asa: Du-te in... P...atagonia!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
On topic: foarte amabili
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
vai sunt oripilat...am vrut sa zic extaziat
![]() multumesc mult ramin dator ![]() This post has been edited by FireChief: 8 Aug 2007, 21:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
Pentru seful pompierilor: Dom' colonel, luati loc si beti o cafeluta pana va povestim topicul si va prezentam cateva grafice si desene! Promitem sa bagam la arest instigatorii!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, tarzy, noroc ca pusesi iar punctul pe Y!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
pai cafeluta nu beau la ora asta,la calculator spre deosebire de domnia voastra stau pe scaun
cit despre instigatori,nu cred ca exista pe forumul nostru amabil cit despre grafice si desene...hmmmm irefutabil !sunt o solutie... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 32 Joined: 24 December 06 ![]() |
L-au incoltit , gata .
|
--------------------
dacia
lastun
1985 individual Clona de-a lui Cristirenault.
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai in cateva cuvinte ar fi:
pasul 1:deschis topic de mistouri pasul2: mistouri pasul3: mistouri pasul patru steaua se califica, ce misto |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FireChief |
![]()
|
am lins toata ziua..
![]() dosare de candidati ![]() autobiografie exemple a fost o toamna nefasta...am picat examenul alta parintii mei au fost foarte bucurosi cind m-am nascut eu etc instructiv dar cu amabilitate exagerata ce ma caracterizeaza in mod indubitabil am continuat munca fara sa fiu afectat iremediabil la cerebelul imaginar pe care cu amabilitate presupun ca il detin ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
OAP, te rugam sa prezinti mai succint! Nu are rost sa-l plictisim pe colonel cu detalii!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
e vreun colonel pe aici?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
OAP |
![]()
|
ok...ce de mai de mistouri
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(punisher1234 @ 8 Aug 2007, 21:46) Prezent coane! QUOTE(brandy_tdi @ 8 Aug 2007, 21:48) Pentru cei care se simt: mai degraba lipsa de bun simt, misto cat curpinde,deh, asa e cand nu sti mare lucru, si ei sunt tari restu`s prosti. Dupa ce ai reusit sa creezi un topic de succes te grabisi sa sari cu mucii in fasole... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
OAP |
![]()
|
una roscata...ca tot ii plac
|
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Cu amabilitatea care ne caracterizeaza il avansam pe FC la gradul de colonel!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
ce inseamna misto...e cum ar fi...sau??
sa faci misto ....e placut sau.../ mistoul ce e bre, cu amabilitatea dumneavostra omniprezenta ,banuiesc ca ma veti destepta |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 10:49 |