Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sa-si schimbe nick-ul din FC in Zewa!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
eu critic,sefii sau sefutii,cu amabilitatea ce ma caracterizeaza excesiv,bineinteles
si cu mistourile,sa dati exemple mai plastice sa sa pricep si eu ca is obosit de atita amabilitate,stimatii si respectatii mei This post has been edited by FireChief: 8 Aug 2007, 22:11 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 32 Joined: 24 December 06 ![]() |
DeLuxe , 3 straturi .
|
--------------------
dacia
lastun
1985 individual Clona de-a lui Cristirenault.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
aste-s mistouri sau besini?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Punisher1234, ia zi mai, iti mai merge X3-ula ala? Pusesi anvelope de 18 pe el sau mergi doar cu jentile chele?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Besini...
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Puturoase rau . Tarzy , zi tu ca esti mai s-experimentat in din-astea .
|
--------------------
dacia
lastun
|
|
FireChief |
![]()
|
pai si amabilele mistouri ,unde sunt ,care sunt ,cum sunt
pina una alta ,cu deosebita recunostinta si multumit de existenta voastra(efemera din pacate) va spun noapte buna amabililor ![]() se poate inchide ![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 8 Aug 2007, 22:15 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Bonne nuit chef !
|
--------------------
dacia
lastun
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
adica faci misto de noi... abia ai intrat pe forum si deja ne spui noapte buna...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
punisher1234 |
![]()
|
Radiane, recunoaste , s-a fasait si topicul asta . Abia asteapta femeile de servici sa se inchida si sa treaca la spalat pe jos .
|
--------------------
dacia
lastun
|
|
FireChief |
![]()
|
vrei sa iau foc de atita amabilitate?
![]() am zis noapte buna,am injurat cumva? ![]() noapte buna ,sa fiti amabili,adica iubiti am vrut sa zic ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
radian |
![]()
|
Al cui iubit sa fiu? Bre, is familist convins...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 8 Aug 2007, 22:56) Bade, de la tine care consideri ca pe aceasta planeta sunt in plus copiii, opiniile tale sunt pentru mine zero barat. Chiar mai barat decat ale initiatorului acestui topic. Si consider in continuare ca ai dreptate, dar numai referitor doar la copilul distinsei dumitale mame.Asta ca sa fiu amabil... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(punisher1234 @ 8 Aug 2007, 22:19) Radiane, recunoaste , s-a fasait si topicul asta . Abia asteapta femeile de servici sa se inchida si sa treaca la spalat pe jos . Hmmm, fasait a fost din nastere... Ar fi interesant de precizat cine sunt femeiele de serviciu? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu sunteti intregi la sfecla! Ati scris dracu' 7 pagini aiurea....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FireChief |
![]()
|
mult iubite si stimate coleg brandy_tdy
cu deosebit respect,si cu toata amabilitatea ce ma caracterizeaza in exces,imi permit cuprins de remuscari adinci dar si de un spirit revansard,sa va atrag atentia cu toata prietenia de care sunt capabil la ora asta ca expresia Da ce o arzi asa intepat?...nu face cinste nici domniei voastre ,nici forumului nostru banuiesc ca a fost o exprimare nefericita,si ca nu folositi asemenea expresii la adresa unui iubit si respectabil coleg de forum cu respecte |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Si pe bune dreptate. Au inceput sa se simta "aia" de raspund la misto hehe
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
punisher1234 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
lastun
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
QUOTE(FireChief @ 8 Aug 2007, 22:24) mult iubite si stimate coleg brandy_tdy cu deosebit respect,si cu toata amabilitatea ce ma caracterizeaza in exces,imi permit cuprins de remuscari adinci dar si de un spirit revansard,sa va atrag atentia cu toata prietenia de care sunt capabil la ora asta ca expresia Da ce o arzi asa intepat?...nu face cinste nici domniei voastre ,nici forumului nostru banuiesc ca a fost o exprimare nefericita,si ca nu folositi asemenea expresii la adresa unui iubit si respectabil coleg de forum cu respecte Draga Domnule FyreChief de fapt i-am adresat dragului coleg de forum expresia asta ca in adancu` sufletului sau ii place si e inebunit dupa treaba asta si daca nu ar auzi aceasta expresie mereu nu s-ar simti cum trebuie |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
radian |
![]()
|
@brandy_tdi: Mea culpa, te-am confundat cu initatorul acestui topic. M-a luat valul... M-or fi derutat opiniile tale care sunt totusi destul de apropiate cu ale initiatorului...
P.S.: cine dupa ce se inebuneste? This post has been edited by radian: 8 Aug 2007, 22:30 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
Okeyu.No problem.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se pare ca cineva mai vrea sa concureze la aceeasi functie pe forum ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
nea punishica, ia zi mestere, cum iti merge totusi x3-ul ala? Esti multumit de el?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
stimabilul meu coleg
tara asta merge intr-o directie gresita ,pentru ca unii cred ca ne place noua ceva ce de fapt nu ne place ![]() hai ca devin iremediabil patetic si cu amabilitatea ce ma caracterizeaza in exces,va scutesc de replicile mele anoste ![]() o noapte plina de amabilitati! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
La trimis madam Fc la culcare cu facaletu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
punisher1234 |
![]()
|
Vezi Radiane , vezi cum gresesti ? Dupa cate se pare multa lume a plecat la culcare . Asadar si prin urmare hai cu totii la culcare .
Bonne nuit a tous mes amis . Marty , nu te chinui sa intelegi ceea ce nu e de inteles . Din neintelesuri s-a nascut Universul , asadar , asta e . |
--------------------
dacia
lastun
|
|
klaus |
![]()
|
Nea punishica, cum iti merge bre x3-ul ala? Multumit de el?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 21:21 |