Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
![]() ![]() ![]() |
Cat de amabili sunt colegii de forum?, Mai ales cand aveti intrebari tehnice
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
acum o fi bre de cafenea, dar initatorul nu l-a vrut asa.
da ... ce naiba mna agit eu, pe acilea nu prea conteaza ce vrea initatorul ... important e sa dam apa la moara la mistocari |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ma asociez si eu observatiei lui driverx, recomandind tuturor scandalagiilor sa bage un mentosan.
Rog clarificati diferendele via PM/email/dati-va telefon/dati-va intilnire/beti o bere etc etc. Multumiri. -------------------- Adaugare pentru tarzy: Bre, da' pe mine (pe cind nu eram moderator) de ce nu ma lua la misto nimeni in mod exagerat? Si cind se mai intimpla, de ce nu umblam cu botul pina-n pamint? Ha? Ce vrea initiatorul? Sa ne spuna el ce vrea... vrea sa ne certe ca nu suntem "seriosi"? Vrea sa na atraga atentia ca suntem (ca forum) de rahat? Vrea sa ne atraga atentia ca moderam de rahat? Ce vrea de fapt? Ia sa vina sa ne explice, ca altfel ne suparam ca vine neinvitat (dar acceptat) pe un spatiu __PRIVAT__, pus lui la dispozitie in mod __GRATUIT__, si ne besteleste. Asta cum ti se pare? Tu esti oarecum in aceeasi situatie. Am fost suficient de serios, de explicit si la obiect pentru voi? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
preghicialex cum adica masina face pe om? Normal ca nu face ca nu are valoare! Valoare se respecta , merge la lautari arunca si bistari si rade de tarani prosti care nu stie ce este valoare.Masina=valoare daca este condusa de Valoare , intelegi? S-a terminat jmecheria!
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Lasa ca va tin in suspans
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
driverx |
![]()
|
Bine, o sa trec in max 2 saptamani pe acolo, da' cum imi dau seama care is a tale? Ca banui ca nu esti singuru. Sau asa mic e Pitesti-ul si te crezi cel mai za best, singuru care are asemenea sculamente, primu din romania, singurul din romania care are sculamentele alea, etc?
P.S. Au lamai agatate la oglinda? Sau zi ceva distinctiv.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Drivere sculament nu am ca fac protejat
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(LemonDemon @ 9 Aug 2007, 12:44) ![]() ![]() ![]() Ce ma omor dupa fazele astea. Ce te face sa crezi ca ai fi singurul? Ti legatura cu dilarii si toti samsareii care aduc masini in Pitesti? ![]() ![]() ![]() Fazele astea imi aduc aminte de tot felul de povesti scoase de tot felul de colegi de scoala, ce tari erau ei cu tacsu' ca si-a adus Mercedes Cobra, singurul ...DIN ROMANIA....probabil singurul cu bara indoita si zgariata pe colt-ul stanga fat(z)a. This post has been edited by driverx: 9 Aug 2007, 11:48 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Fiindca se pare ca editarea in postul de mai sus a trecut neobservata:
Adaugare pentru tarzy: Bre, da' pe mine (pe cind nu eram moderator) de ce nu ma lua la misto nimeni in mod exagerat? Si cind se mai intimpla, de ce nu umblam cu botul pina-n pamint? Ha? Ce vrea initiatorul? Sa ne spuna el ce vrea... vrea sa ne certe ca nu suntem "seriosi"? Vrea sa na atraga atentia ca suntem (ca forum) de rahat? Vrea sa ne atraga atentia ca moderam de rahat? Ce vrea de fapt? Ia sa vina sa ne explice, ca altfel ne suparam ca vine neinvitat (dar acceptat) pe un spatiu __PRIVAT__, pus lui la dispozitie in mod __GRATUIT__, si ne besteleste. Asta cum ti se pare? Tu esti oarecum in aceeasi situatie. Am fost suficient de serios, de explicit si la obiect pentru voi? |
--------------------
.
.
|
driverx |
![]()
|
os....ce model reprezinti tu in calitate de moderator? Pus si simplu esti off-topic. Pur si simplu inciti userii la flame-uri.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bre am vazut si eu 2 S-uri argintii in br,a cui or fi ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
Tot a lui Lemon, dar al doilea nu l-a bagat la declatia de averi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Sunt ale mele si alea , dar eu ma refeream strict in Pitesti , cu numere de AG , S-350L este singurul argintiu.
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 9 Aug 2007, 11:33) ........................................-------------------- Adaugare pentru tarzy: Bre, da' pe mine (pe cind nu eram moderator) de ce nu ma lua la misto nimeni in mod exagerat? Si cind se mai intimpla, de ce nu umblam cu botul pina-n pamint? Ha? Ce vrea initiatorul? Sa ne spuna el ce vrea... vrea sa ne certe ca nu suntem "seriosi"? Vrea sa na atraga atentia ca suntem (ca forum) de rahat? Vrea sa ne atraga atentia ca moderam de rahat? Ce vrea de fapt? Ia sa vina sa ne explice, ca altfel ne suparam ca vine neinvitat (dar acceptat) pe un spatiu __PRIVAT__, pus lui la dispozitie in mod __GRATUIT__, si ne besteleste. Asta cum ti se pare? Tu esti oarecum in aceeasi situatie. Am fost suficient de serios, de explicit si la obiect pentru voi? habar nu am .... si saincer nici nu ma pasioneaza .... de ce matale nu atrageai atentia moderatorilor, cum de altfel iara-si habar nu am cand ai fost numit ... in plus ... este foarte posibil ca termenul "exagerat" sa nu aiba aceeasi valoare ptr tot poporul. initiatorul a spus destul de clar (parerea mea) ce doreste, daca nu ai inteles iti recomand sa recitesti primul post. parerea mea o regasesti in postul #30 daca totusi nu suporti deloc "besteleala" banuiesc ca nu stai in leafa "de moderator" asa ca poti renunta la aceasta insaarcinare. atat timp cat besteleala este intemeiata nu vad ce te "oparesti" asa de tare |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 9 Aug 2007, 11:47) ...vine neinvitat (dar acceptat) pe un spatiu __PRIVAT__, pus lui la dispozitie in mod __GRATUIT__, si ne besteleste... Sa-mi fie cu iertare, dar aici poate si atitudinea echipei de moderatori & admini ar trebui sa fie mai ferma daca astfel de episoade deranjeaza. Daca nu, nu... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(os @ 9 Aug 2007, 12:47) Fiindca se pare ca editarea in postul de mai sus a trecut neobservata: Adaugare pentru tarzy: Bre, da' pe mine (pe cind nu eram moderator) de ce nu ma lua la misto nimeni in mod exagerat? Si cind se mai intimpla, de ce nu umblam cu botul pina-n pamint? Ha? Ce vrea initiatorul? Sa ne spuna el ce vrea... vrea sa ne certe ca nu suntem "seriosi"? Vrea sa na atraga atentia ca suntem (ca forum) de rahat? Vrea sa ne atraga atentia ca moderam de rahat? Ce vrea de fapt? Ia sa vina sa ne explice, ca altfel ne suparam ca vine neinvitat (dar acceptat) pe un spatiu __PRIVAT__, pus lui la dispozitie in mod __GRATUIT__, si ne besteleste. Asta cum ti se pare? Tu esti oarecum in aceeasi situatie. Am fost suficient de serios, de explicit si la obiect pentru voi? Nenea, PRIVAT poate e INTRANETUL. Atat timp cat oferi servicii publice (gratuite sau nu), ceea ce faci tu se poate chema discriminare si nu e de bine. Daca e privat te rog sa-l faci sa dispara de pe Internet.. Si GRATUIT? ![]() This post has been edited by nh1980ro: 9 Aug 2007, 12:06 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Din moment ce necesita AUTENTIFICARE (user si parola) pentru a putea scrie ceva aici inseamna ca e PRIVAT... Si e gratuit ca nu ti-a cerut nimeni bani...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 9 Aug 2007, 12:07 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nenea, daca tu ai o casa si scrii mare la intrare in curte PROPRIETATE PRIVATA, ce inseamna asta ?
daca te invit si respecti regulile mele, esti bine-venit. Daca nu, se cheama ca mi-ai violat teritoriul si se pot lua masuri. Acu' ce vrei, daca e privat trebuie sa fie si invizibil ? |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
@Alydor MIE nu mi-a cerut nimeni bani, corect. Spatiul fizic e privat , aici ai dreptate, dar serviciile sunt publice. Si eu zic ca am respectat regulile.
A, si ia incearca sa dai Logout..Poti sa citesti? Deci e si ceva public nu? This post has been edited by nh1980ro: 9 Aug 2007, 12:16 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Alydor |
![]()
|
Poate ar trebui pusa la inceput o avertizare de genul celor de pe siteurile XXX . "Daca nu esti matur(in gandire) te rugam sa parasesti imediat aceasta pagina"
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vrei să rămână forumul fără useri?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 9 Aug 2007, 13:02) Dar te asigur ca formularea "un tanc in plus sau in minus nu conteaza" e inteleasa la fel de tot poporul. Adica, ca sa reformulez mai in clar exprimarile lui tarzy moralizatorul: MOARTE COPIILOR CARE MA DERANJEAZA. Bre tarzy, moralista o astfel de fraza! Mai ai si alte zicatori din astea moraliste? Ca toti pentru tine sunt niste moderatori rai, care iti vor moartea si distrugerea, pe cand tu esti un ingeras care doreste doar moartea unor copii. A dracu' copii... Hai cu morala, da-i cu morala, nu te enerva... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
@ dragos : Mai decat multi si prosti mai bine putini si buni... io asa zic...
Sau mai bine reformulam " Daca crezi ca nu esti matur (in gandire) si nu stii de gluma, te rugam sa parasesti imediat aceasta pagina" P.S. Am editat ca se intelegea altceva din postul meu care era imediat dupa al lui Klaus Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 9 Aug 2007, 12:22 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
nh1980ro |
![]()
|
@Alydor Incearca sa mai iesi p-afara si nu mai sta toata ziua pe site-uri XXX si pe Daciaclub.
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba, klaus, e o afirmatie scoasa din context
![]() Faza misto e ca acel context e si mai de kko decat afirmatia asta in sine. This post has been edited by vijelie: 9 Aug 2007, 12:22 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alydor |
![]()
|
@ nh1980ro stau cumva pe banii tai? eu zic sa iei un mentosan si sa continui sa te joci in nisip...
Suma respectelor pentru restul. Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
nh1980ro |
![]()
|
Nu era vorba de bani...
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
os |
![]()
|
Nu, "nenea": privat e ceea ce-i platit din buzunare private. Nu confunda accestibilitatea cu caracterul privat. Vezi si mai jos.
Atita vreme cit ramine in cadru legal, pe un spatiu (chiar si virtual) care iti apartine stabilesti regulile. Cui ii place, e poftit. Cui nu-i place, e liber. Asa merge treaba. Daca nu-ti convine, da-ne-n judecata (ca sa se decida caracterul legal- sau ilegal); pentru orice alte probleme vezi mai sus. Mai departe: @driverx: eu nu ma dau model. Fiecare e asa cum e - dar exista reguli de convietuire care trebuiesc acceptate (ori impuse). Mai mult: am deviat (tu, eu si altii) acest topic spre gluma ca sa nu fim siliti sa punem intrebarile pe care pina la urma a trebuit sa le pun, si la care - ca veni vorba - n-am primit raspunsuri edificatoare. Unii colegi interpreteaza eronat aceste aspecte, si trebuiesc ajutati sa le inteleaga corect. @tarzy: iti motivezi o parte din afirmatii prin puternicul argument "habar n-am". Nu ma voi referi la aceasta parte a discutiei, caci intr-adevar argumentul e imbatabil. Despre restul lucrurilor (in special despre leafa de moderator) nu merita sa vorbesc. ----------------------- Insist sa acceptati faptele asa cum sunt si sa nu va mai basicati degeaba. Dupa cum s-a observat deja, foarte multe din topicurile asa-zis "tehnice" sunt aberante. Probabil ca o solutie ar fi stergerea lor imediata (cu efectul de a provoca proteste masive). Dupa cum am mai scris: moderatorii nu sunt nici dadace, nici jandarmi. Utilizatorii sunt (sau ar trebui sa fie) suficient de maturi pentru a-si rezolva intre ei problemele, fara sa aiba nevoie de supraveghetor. Fiindca din pacate nu e mereu asa, se ivesc probleme ca cea a intitiatorului (care, in buna traditie romaneasca, face si confuzii grave inte "al nostru" si "al meu"). Recomandarile mele sunt: relaxativa; inceracti sa-i acordati si celuilalt dreptul la opinie; si, cum se zice peste ocean, "grow up". |
--------------------
.
.
|
Alydor |
![]()
|
@ nh1980ro : Atunci care e problema ta pe ce siteuri stau eu? I-ati lopatica si continua sa faci altceva decat sa ocupi inutil spatiul forumului...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 9 Aug 2007, 12:32 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:28 |