Cum sa nu crezi tot ce se spune pe net -cazul ZTV
![]() ![]() ![]() |
Cum sa nu crezi tot ce se spune pe net -cazul ZTV
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io am retinut doar ca are o raspundere imensa
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Cui ii pasa cat castiga ZTV sau oricare alt membru al forumului ?
Ati ajuns rau daca deja faceti topicuri pe tema asta ![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu am inteles ca nu mai e decat unul ca el in Romania. Oare cine?
![]() |
--------------------
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
vreau si eu un loc de munca cu acel salariu. dar, cred ca m-as multumi si numai cu jumate din suma aia.
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
E tare omu, n-ati auzit ca nu mai este nimeni in tara asta sa faca ce face el? Am o vaga banuiala ca lucreaza la NASA.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am sapat un pic, si-a pus poza de la munca pe feisbuc.
Attached thumbnail(s) ZTV.jpg ( Size: 183.05k ) Number of downloads: 881 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 12 Nov 2011, 14:27) Cui ii pasa cat castiga ZTV sau oricare alt membru al forumului ? Ati ajuns rau daca deja faceti topicuri pe tema asta ![]() Era raspuns pentru un alt membru, dar a fost sters. QUOTE(AR-18-MOS) Initial nu interesa pe nimeni, nimic despre ZTV. Dar cum el tot se lauda cu cat castiga el in Romania, cum si-a gasit post in UK si peste o saptamana deja era acolo angajat ca al 3-lea om din fabrica. Cum si-a cautat o masina de 12.000 de euro, dar si-a luat una de 1.500 etc., normal ca a cautat-o cu lumanarea. Ca acuma sa zica ca de fapt a mintit, ca doar nu o sa zica ce lucreaza si unde locuieste. Secret de stat. mellow.gif Probabil si sotia dansului e medic. Daca asa se zice acum la infirmiera... This post has been edited by AR-18-MOS: 12 Nov 2011, 14:34 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Iti permiti sa comentezi, tu chiar esti al treilea om din firma
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
@klaus de ce esti frustrat ca te am pacalit un pic ? Ma mira faptul ca singurul om care a sapat un pic si cam s-a interesat despre fabricile prin zona era @argon.
Cu nivelul tau de inteligenta, credeam ca nu caz in joaca. Acuma barfiti voi, cat vreti. Eu sunt aici, voi acolo. Mie intra lunar banii nu voi. @klaus: despre IP variabil ai auzit? Maine o sa am IP de USA, iar poimaine o sa am de HU. Deschide si tu o carte si vez cum se face. Iar, cine da toate informatia despre el, face public pe net. Este cel mai naic om pe lume. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
@klaus: esti atat de frustrat ca te am pacalit ca ai fugit la cafenea sa deschiz topic despre mine. Esti jalnic.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Stai linistit ca n-ai pacalit pe nimeni. Doar nu ai impresia ca cineva chiar iti credea minciunile?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bre ZTV... intre noi astia de pe forum fie vorba... te-ai cam facut de kkt... big time.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Amu' sincer, as vrea sa-l cunosc pe ala care crede orice se scrie pe forumul asta.
Ca de-aia e identitate virtuala, sa ne putem da mai creti decat suntem. Cat despre salarii de vis in industria textila ... ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Coane Klaus, te rog sa te uiti si dupa IP-urile de pe care ma loghez eu in ultima luna (si pe DaciaClub si pe Reno)! Si zi aici la baieti ce observi.
Multumesc! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
ZTV, pune o poza cu tine cu buletinul intr-o mana si in cealalta mana un pachet de bani.
Altfel nu te credem! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Markos |
![]()
|
Poza s-o faci langa Big Bang!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Trebuia sa spui de la inceput ca te cheama Doru si intelegeam
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sa spunem ca eu le cred aproape pe toate, dar astea doua imi e pur si simplu imposibil sa le cred :
1. de ce ar pleca cineva care castiga 2000E/luna in Romania sa lucreze in Anglia ? Reamintesc ca se tot lauda ca face 2000E/luna de mult timp deci nu cred ca "se juca cu noi". Cu 2800E/luna (cat castiga impreuna cu sotia) se traieste mai mult decat "boiereste" pe la noi deci nu stiu de unde nevoia de a pleca in Anglia si a renunta la prieteni, familie, casa, obiceiuri si viata buna pentru cativa banuti in plus (tind sa cred ca relativ vorbind 4000lire in Anglia = 2800E in Romania, ca doar acolo trebuie sa plateasca si chirie si cine a fost macar in vizita pe acolo stie ce preturi sunt la toate produsele). 2. de ce cineva care castiga 2000E/luna se uita doar la masini vechi de maxim 2500E ? Nu zic ca e ok sa arunci toti banii pe o masina, dar la salariul ala s-ar putea avea niste pretentii putin mai mari. Si atentie, vorbim aici de un om pasionat de masini ! Eu nu am nimic cu oamenii care mint/se lauda pe net, dar totusi sa o faca cu cap, nu sa ii considere pe cititori niste idioti care inghit orice. This post has been edited by Shush: 12 Nov 2011, 15:08 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(ZTV @ 12 Nov 2011, 14:40) asa fa-te de kko si mai tare !!!! QUOTE(Markos @ 12 Nov 2011, 14:50) Nu-i frumos sa pacalesti lumea. Acum or sa fuga în Anglia si toni-copernic, si g-link, si 16, samd. Daca nu se descurca acolo? lasa ma ca 16 deja are un post la fabrica lu altreileaom ca sudor ca i-a luat apararea |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(ZTV @ 12 Nov 2011, 14:40) despre IP variabil ai auzit? Maine o sa am IP de USA, iar poimaine o sa am de HU. da' ce-ai bre de te ascunzi? .... i-ai cerut lu' shaishpe si la alti naivi care au pus botu' sa-ti trimita bani pe WU ca sa le gasesti de munca pe "acolo"? QUOTE(ZTV @ 11 Nov 2011, 22:32) Gata, ati ras suficient pe seama mea ![]() intreb si eu, off-topic, chiar ai probleme cu lb. romana sau tu, programator fiind, nu prea nimeresti tastele? ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Si dupa cum Klaus a expus mai sus, ZTV lucra (asta daca nu cumva inca lucreaza) la Shimatex Romania SRL din TM, firma care se ocupa cu ... Comert al masinilor pentru industria textila si al masinilor de cusut si de tricotat conform CAEN. Nu stiu de ce, dar mi se pare ca respectivul a fost trimis de aici din Romania, in UK ca mecanic de intretinere pentru masinile lor.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Prostul daca nu-i fudul, inseamna ca nu-i prost destul!
Pacat, chiar ma incerca o urma de compasiune fata de el vazand cum il luati zilnic la p00la... Insa si-o merita pana la urma. |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
sau poate ii place????
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Poate isi ia renault si devine prieten cu toata lumea, cum a facut si argon cand s-a saturat sa fie luat la misto
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Nu stiu daca o sa poata inghiti topicul asta, mai degraba o sa dispara ca magarul in ceata.
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:09 |