Logan Ambiance, Logan Ambiance
![]() ![]() ![]() |
Logan Ambiance, Logan Ambiance
Alecu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 28 March 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
mda, inclusiv degivrarea lunetei si stergatoarele se reflecta in consum. dar parca merita, nu crezi?
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Alecu |
![]()
|
eu doar am intrebat... nu am facut bascalie!
|
-------------------- |
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni , mai devreme ce ii injuram pe astia de la Dacia ca nu ofera destule optionale , acuma de plangem ca noi cumparam accesorii .
Depinde ce vrei de la masina . Daca iti doresti sa mergi cu ea din punctul A in punctul B , fara sa te intereseze detalii de genul "Mi-e cald" , "Se invarte greu volanu" , atunci versiunea de baza este absolut minunata . Eu nu m-as gandi la economia de combustibil aici , cred ca e insesizabila , ci la economia de bani de la achizitionarea automobilului . Daca principalul pentru tine este ca masina sa nu coste mult si sa nu consume mult , de ce te orientezi spre Logan ? Mai ai ca optiuni SLZ cu spaga si Matiz . Plus SH-uri cat cuprinde . Cel mai important "feature" al unei masini este din punctul nostru (al majoritatii celor de pe forum) de vedere PRETUL . Ca atare , Ambiance este cea mai adevarata . Eu unul am ales Ambition pt. ca nu vreau sa-mi fie cald vara in masina pe care o voi plati 3 ani de acum incolo , pt. ca am vrut motor puternic , pentru ca am vrut sa nu invart la manivela la geamuri, pt. ca am vrut ABS . Am vrut si platesc ![]() This post has been edited by cosmin_m: 3 Mar 2005, 17:10 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(cosmin_m @ 3 Mar 2005, 17:09) Mai oameni , mai devreme ce ii injuram pe astia de la Dacia ca nu ofera destule optionale , acuma de plangem ca noi cumparam accesorii . Depinde ce vrei de la masina . Daca iti doresti sa mergi cu ea din punctul A in punctul B , fara sa te intereseze detalii de genul "Mi-e cald" , "Se invarte greu volanu" , atunci versiunea de baza este absolut minunata . Eu nu m-as gandi la economia de combustibil aici , cred ca e insesizabila , ci la economia de bani de la achizitionarea automobilului . Daca principalul pentru tine este ca masina sa nu coste mult si sa nu consume mult , de ce te orientezi spre Logan ? Mai ai ca optiuni SLZ cu spaga si Matiz . Plus SH-uri cat cuprinde . Cel mai important "feature" al unei masini este din punctul nostru (al majoritatii celor de pe forum) de vedere PRETUL . Ca atare , Ambiance este cea mai adevarata . Eu unul am ales Ambition pt. ca nu vreau sa-mi fie cald vara in masina pe care o voi plati 3 ani de acum incolo , pt. ca am vrut motor puternic , pentru ca am vrut sa nu invart la manivela la geamuri, pt. ca am vrut ABS . Am vrut si platesc ![]() Eu as vrea o masina produsa in Romania, la un pret decent, cu airbag la sofer si pasager, fara servodirectie, fara climatizare si daca se poate break. Ce daca acea masina inca nu exista ? A devenit interzis sa visam ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
dariusboom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
QUOTE(bendix @ 4 Mar 2005, 11:40) Eu as vrea o masina produsa in Romania, la un pret decent, cu airbag la sofer si pasager, fara servodirectie, fara climatizare si daca se poate break. Ce daca acea masina inca nu exista ? A devenit interzis sa visam ? ![]() ...dar o sa existe...daca nu anul asta, poate la anul...Logan Break...si care ar fi argumentele tale pentru care ai alege un model fara dotari????...la mine argumentul a fost reprezentat de bani... ![]() This post has been edited by dariusboom: 4 Mar 2005, 11:43 |
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(dariusboom @ 4 Mar 2005, 11:42) ...dar o sa existe...daca nu anul asta, poate la anul...Logan Break...si care ar fi argumentele tale pentru care ai alege un model fara dotari????...la mine argumentul a fost reprezentat de bani... ![]() Si la mine la fel, tot banii, bata-i vina ! Cu o singura exceptie, servodirectia chiar nu ma incanta. Chiar daca mi-ar da cineva cadou 250 euro pentru servodirectie, tot nu mi-as pune. Mai bine m-as dota de ei cu un airbag in plus ![]() Acuma, veti spune ca ma contrazic un pic. Nu am bani destui dar imi doresc un break. Aici eu cred ca mi-as amortiza investitia. La cat am platit la altii pentru carat una alta (frigidere, masini de spalat, mobila desfacuta, etc) cred ca mai bine ar fi sa mi le pot duce singur. Am si o casuta la tara, asa ca ... This post has been edited by bendix: 4 Mar 2005, 12:04 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
CristinelM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 28 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- B- -MHL
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Am testat aseara servo pe un Laureate 1.4 si mi s-a parut cam naspa cand stai cu motorul la relanti pe loc. Ma asteptam sa invart cu degetul volanul insa chiar trebuia sa pun ceva efort.
Ma gandesc daca nu cumva ori cu asistare ori fara nu-i la fel de dificil de invartit volanul iar diferenta e de fapt detaliul cu privire la de cate ori invarti volanul si nu neaparat la cat de usor. In cazul asta nu stiu daca ma incata prea tare servo. Tot aseara am vazut ce poate motorul de 1.4 si constatarea mea e ca poate chiar mai bine decat am eu nevoie. Cu consumul mediu cat am frecat o ora si jumatate Laureate-ul n-a sarit de 9 (in oras si o portiune de sosea dar mica si am stat putin pe portiunea aia unde am testat masina la 140 la ora) iar cand ne-am mai linistit consumul chiar a coborat sub 9 undeva pe la 8 si ceva. Senzatia mea e ca la drum lung 1.4 te penalizeaza daca vrei depasiri si viteza ilegala ![]() Daca stati in indoiala intre 1.6 si 1.4 eu cred ca diferenta apare la drum lung unde motorul de 1.6 este mai viguros decat cel de 1.4. Eu unul am fost convins ca merita motorizarea 1.4 pentru ca de exemplu intr-a 4-a se ducea foarte rapid de la 60 - 70 la 110 - 120 iar o masina care "nu trage" nu face asa. In ratiunea mea de a cumpara modelul potrivit (avand in vedere ca nu vreau sa investesc in optionale prea mult) Preference 1.6 era favorit pentru ca doream 1.6, ABS implica eforturi financiare mult mai mari iar AC nu ma incanta pentru ca AC ar cam fi un lux de care ma pot lipsi. Pentru ca am vazut 1.4 cum merge ma gandesc ca nici 1.6 nu prea mai are sanse sa-l cumpar (sunt nehotarat inca) concluzia finala fiind ori Preference 1.4 ori Ambiance 1.4 si cauza de indecizie intre aceste doua modeluri ar fi airbag-ul pasager dreapta care lipseste la Ambiance si directia asistata (de care nu ma declar incantat). Ma gandesc ca daca cineva poate urma acelasi rationament pe care l-am scris mai sus poate ajunge la concluzia ca merita sau nu un Ambiance 1.4. Eu n-o sa folosesc masina nici macar pentru a merge la serviciu pentru ca e la 5 minute de casa si prin urmare raman weekend-urile si concediul. Pentru atata lucru chiar n-as arunca cu bani pe o masina dotata complet avand in vedere ca va fi mai mult nefolosita. Chiar daca as folosi-o zilnic pentru mers la serviciu tot nu ar merita prea multa investitie. In cazul in care as calatori frecvent prin tara AC-ul ar deveni prioritar si un Laureate 1.6 probabil ar fi excelent, poate chiar un Ambition. Pacat ca nu are ABS si eventual airbag pasager dreapta o varianta ca Ambiance. In concluzie inca meditez intre Ambiance (extrema ieftina) ori un Preference 1.6 (motorizare 1.6, directie asistata, airbag pasager dreapta si geamuri electrice) diferenta dintre ele fiind 1050 euro, bani cu care sigur am ce face. This post has been edited by DigitalScribe: 4 Mar 2005, 17:14 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
DigitalScribe, daca masina pe care ai testat-o tu era noua este normal sa nu traga prea tare. Motorul este lenes la inceput si isi da drumul spre 3000 de kilometri. De accea ar trebui sa nu te sperie faptul ca accelereaza mai lent de la 140 km/h in sus.
This post has been edited by Sony: 4 Mar 2005, 16:16 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
1300 KM are masina deci e trecuta teoretic de rodaj
Oricum... ne era si tarsa sa trecem de 140 si am mers f putin timp la 140, am stat mai mult la 130. Imi plate tare mult senzatia la viteza asta. Parca ai fi intr-un avion, liniste totala cu exceptia unui subtil fasait - masina cum taie aerul (bine, asta era pe o bucata de sosea neteda neteda fara gropi deloc). This post has been edited by DigitalScribe: 4 Mar 2005, 17:11 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu prea este! Dupa cum ti-am scris mai sus masina ajunge la performante optime dupa 3000 de kilometri.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Porcusor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 October 04 ![]() |
Am si eu o intrebare care sper sa nu fie prea off-topic. Sunt posesor de Ambiance si prima oara cand m-am urcat in ea am rama surprins de pozitia scaunului sofer. Este mai sus decat la varianta testata la dealer Ambition sau asa mi se pare. Stie cineva daca scaunul soferului se poate lasa mai jos la Ambiance, in conditiile in care Ambiance nu are reglaj pe inaltime la scaun?
|
--------------------
Logan
Ambiance
- B-XX-ZRG NU E PASARE CA PORCU
|
|
Sony |
![]()
|
Pozitia cea mai inalta de la Ambition este identica cu pozitia scaunului de la Ambiance. Probabil scaunul masinii testate era lasat mai jos!
Se pare ca nu se poate modifica inaltimea scaunului de la Ambiance! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
jkno |
![]() ![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
QUOTE(Porcusor @ 6 Mar 2005, 00:30) Am si eu o intrebare care sper sa nu fie prea off-topic. Sunt posesor de Ambiance si prima oara cand m-am urcat in ea am rama surprins de pozitia scaunului sofer. Este mai sus decat la varianta testata la dealer Ambition sau asa mi se pare. Stie cineva daca scaunul soferului se poate lasa mai jos la Ambiance, in conditiile in care Ambiance nu are reglaj pe inaltime la scaun? Asta e ciudat!! Vei avea senzatia ca esti la volanul unui tir. ![]() Am un Logan Laureate 1.6 si cand l-am luat a fost condus la Verbita SRL de un angajat mititel. Cand m-am urcat in el parca eram gata de decolare. Dupa aia mi-am dat seama ca il pot da mai jos. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
Porcusor |
![]()
|
ai dreptate. senzatia e destul de nasoala. nu chiar la fel ca intr-un tir, dar am 1,92 si vizibilitatea e redusa rau din cauza inaltimii scaunului. trebuie sa ma obisnuiesc. m-a gandesc ca poate as putea sa montez un scaun de laureate sau macar rama care permite reglajul pe inaltime
This post has been edited by Porcusor: 6 Mar 2005, 18:06 |
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru porcusor
Mai intai urca-te intr-un lgn cu scaun reglabil. Vei avea o mare surpriza. La Preferanceul meu (cu scaun fix), acesta este calat pe cea mai de jos pozitie de la cele cu reglaj pe verticala |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
..."nu chiar la fel ca intr-un tir, dar am 1,92 si vizibilitatea e redusa rau din cauza inaltimii scaunului"....
Cum adicatelea? Poti da detalii? Mie mi-a placut pozitia inalta de conducere. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Porcusor |
![]()
|
[quote=Slider,7 Mar 2005, 09:50]
..."nu chiar la fel ca intr-un tir, dar am 1,92 si vizibilitatea e redusa rau din cauza inaltimii scaunului".... Cum adicatelea? Poti da detalii? Mie mi-a placut pozitia inalta de conducere. [/quote pai, daca stau drept vad mai mult din plafon. am incercat sa imi las spatarul scaunului mai pe spate, dar atunci stau cu mainile intinse si nu e foarte comod. solutia pe care am adoptat-o a fost sa imi trag scaunul putin mai in fata si sa la spatarul mai pe spate. e destul de confortabil, problema care ramane este vizibilitatea. de fapt asta era "durerea mea". dar acum dupa ce am mers mai mult cu masina incep sa ma obisnuiesc. |
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Aha! Ei eu am decit 1,86 asa ca o sa stau mai bine decit tine
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Slider |
![]()
|
Am vazut pe site-ul dacia.ro ca pe ambiance se monteaza casetofon cu 2 boxe. Asa a fost dintotdeauna? Ca parca eu stiu ca era doar optional
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Porcusor |
![]()
|
Ai dreptate, inainte casetofonul era optional. Eu am optat pentru un Ambiance fara casetofon. Asta era prin noiembrie.
|
--------------------
Logan
Ambiance
|
|
Alecu |
![]()
|
|
-------------------- |
|
mephistone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 11 January 05 From: Timisoara ![]() |
unde ati vazut ca au pus pe ambiance radiocasetofon si 2 boxe?
pe www.dacia.ro tot optionale au ramas. |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate 1.4
- cameleon don't worry,be happy,feel good
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Au modificat lista. Acu' l-au pus optional si pe Prefereance
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
n.vasiliu |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 119 Joined: 12 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Porcusor @ 6 Mar 2005, 18:05) ai dreptate. senzatia e destul de nasoala. nu chiar la fel ca intr-un tir, dar am 1,92 si vizibilitatea e redusa rau din cauza inaltimii scaunului. trebuie sa ma obisnuiesc. m-a gandesc ca poate as putea sa montez un scaun de laureate sau macar rama care permite reglajul pe inaltime Adevarul e ca nici eu la 1,91 nu pot conduce confortabil cu scaunul pe pozitia cea mai inalta a scaunului din ambition-ul meu... e groaznic de incomod... |
--------------------
DACIA/Renault
LOGAN Ambition 1.6
- -
|
|
bendix |
![]()
|
QUOTE(andreic @ 6 Mar 2005, 19:09) Pentru porcusor Mai intai urca-te intr-un lgn cu scaun reglabil. Vei avea o mare surpriza. La Preferanceul meu (cu scaun fix), acesta este calat pe cea mai de jos pozitie de la cele cu reglaj pe verticala Asdar, inteleg ca daca esti inalt trebuie sa cumperi Preferance, iar daca esti scund Ambiance. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
Slider |
![]()
|
Fugi de aici! eu ieri am vazut pe dacia.ro ca au pus casetofonul pe ambiance!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Slider |
![]()
|
![]() ![]() Eu exact pe 09.03 am intrat si era la dotari standard....nu mai inteleg nimic... ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 12:09 |