Logan Ambiance, Logan Ambiance
![]() ![]() ![]() |
Logan Ambiance, Logan Ambiance
bendix |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vad ca nu sunt singurul care si-a scos tetiera din mijloc.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(tarzy @ 19 May 2005, 09:03) iar daca vrei 1 bucata tetiera din mijloc iti dau eu, ca am renuntat sa mai gauresc husa si ptr ea, oricum nu face altceva decat sa impiedice vizibilitatea Multumesc ![]() Problema este ca stau in Timisoara. Dar probabil voi trece prin Bucuresti la sfarsitul lui iunie ![]() Daca fac rost de tetiera cum as putea-o "infige" in bancheta ? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
rdu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 44 Joined: 25 April 05 From: Iasi ![]() |
Primul lucru care i l-am spus aluia de mi-a prezentat masina a fost sa dea jos tetiera din mijloc:s-a uitat cam lung dar cam toti prin oras nu o au:si asa cind am vrut sa dau cu spatele intr-o mica panta prin luneta vedeam etajul 1 la cladirea din spate deci vizibilitate buna spre cer .
|
--------------------
DACIA/FIAT
LOGAN 1.6 LAUR,PANDA
- IS .....
|
|
MrGabOne |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Nu stiu ce sa comand, un Ambiance sau un Preference 1.4 deoarece nu stiu daca fara servodirectie la Ambiance (fiind totusi o masina grea) volanul este chiar dezastros de greu in utilizare, este mai greu decat la o berlina? Restul de optionale (cu exceptia airbag-ului) pentru mine nu-si justifica pretul. Voi ce ziceti? 10x, |
--------------------
Dacie
Laureat 1.4
2005
- B - 46 - ???
|
|
mcat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
mie unul nu mi se pare directia prea greoaie!
pana acum am avut o berlina din 88 si n-as putea spune ca se conduce mai greu loganul, ci chiar ca directia merge mai usor! parerile sunt impartite cu directia asistata! inainte sa fac comanda am avut aceeasi nedumerire ca si tine! optionalele pe mine unul nu m-au incantat , ceea ce cred ca-mi lipseste mie la masina este airbag-ul la pasager! as vrea sa-mi stiu si sotia in siguranta! dar am ales ambience...si din cauza banilor, trebuie sa recunosc! |
--------------------
dacia logan
ambiance
- B 012875
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MrGabOne @ 24 May 2005, 01:21) Salut, Nu stiu ce sa comand, un Ambiance sau un Preference 1.4 deoarece nu stiu daca fara servodirectie la Ambiance (fiind totusi o masina grea) volanul este chiar dezastros de greu in utilizare, este mai greu decat la o berlina? Restul de optionale (cu exceptia airbag-ului) pentru mine nu-si justifica pretul. Voi ce ziceti? 10x, Nu este vorba atat de greutatea rotirii volanului, cat despre faptul ca la servo se reduce numarul de rotatii al volanului si coroborat cu usurinta manevrarii acestuia, parerea mea este ca se merita. La total ai sa vezi ca e merita pretul la toate optionalele.Fata de Ambiance din cate tin eu minte Preferance are in plus servo, airbag pasager,inchidere centralizata din telecomanda,geamuri electrice fata, casetofon. This post has been edited by andreic: 25 May 2005, 07:51 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Motivul pentru care nu am ales Ambiance este că nu avea airbag pe dreapta nici măcar opțional. Asta fiindcă m-am gândit că mai stau și eu în partea dreaptă.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MrGabOne @ 24 May 2005, 02:21) Salut, Nu stiu ce sa comand, un Ambiance sau un Preference 1.4 deoarece nu stiu daca fara servodirectie la Ambiance (fiind totusi o masina grea) volanul este chiar dezastros de greu in utilizare, este mai greu decat la o berlina? Restul de optionale (cu exceptia airbag-ului) pentru mine nu-si justifica pretul. Voi ce ziceti? 10x, pai poti lua Ambiance + DA la optionale pana sa-mi iau Loganul consideram DA ca o chestie cenzuratreasca-fandoseala, dar acum (eu am luat Laureat ptr AC) am inceput sa apreciez lejeritatea mai ales cand ma chinuiesc sa parchez in locuri inguste. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
tarzy |
![]()
|
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Gogomania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 9 April 05 ![]() |
Eu unul iti recomand Preferance sa stii ca servo este destul de bun mai ales daca mergi mult prin oras+parcari facute in scurt. Eu unul am si un Matizache fara servo si vreau sa-ti spun ca eu unul observ o mare dif. intre masina cu servo si una fara! Oricum Bafta si pe oricare ai alegeo sa o stapanesti sanatos
|
--------------------
Dacia Logan laureate
dacia berlina 96
- B 45 XXX
|
|
bendix |
![]()
|
mcat, am ramas uimit cat de asemanator gandim. Si eu as fi ales Preference dintr-un singur motiv, mi-ar fi placut un airbag in dreapta. Dar cum sotia sta mai mult in spate cu copiii, am zis ca merge si Ambiance-ul. Poate peste zece ani voi avea bani de o masina cu 4 sau mai multe airbag-uri
![]() Despre servodirectie, eu nu sunt adeptul ei. Avantajul este nu faptul ca volanul se roteste mult mai usor ci faptul ca face mai putine ture. Am incercat. QUOTE(tarzy @ 25 May 2005, 09:57) Fiindca mie imi este suficienta o singura tetiera, pentru sotie. Copiii sunt prea mici ca sa le ajunga capul peste bancheta. This post has been edited by bendix: 26 May 2005, 17:57 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
heartb2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 10 April 05 ![]() |
...pai se invarte mai usor...pe loc!!! Iar in mers e mai "teapan"...
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance 1,6
- SV .. ...
|
|
MrGabOne |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Problema care mi-o pun eu (printre altele)
![]() Sper sa nu fie o parere preconceputa dar eu cred ca Dacia by Renault inca se afla sub sloganul "ia-o cat mai cheala ca sa nu aiba ce sa se strice". De aici apare dilema mea, cei 700 eur imi vor da un plus de confort (Ambiance ->Preference) sau alte batai de cap cu servodirectia, geamurile electrice. Avand in vedere ca saptamana viitoare voi incheia contractul de leasing va rog sa nu va sfiiti cu parerile ca sa vad pe ce cale apuc. 10x This post has been edited by MrGabOne: 26 May 2005, 23:19 |
--------------------
Dacie
Laureat 1.4
2005
- B - 46 - ???
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Treaba cu "ia-o cat mai cheala ca sa nu aibe ce sa se strice" e chiar grava! Omul isi pune problema , dupa ce a auzit de cate probleme au fost cu comp de bord , abs , directie? Majoritatea sunt mituri , dar stiind ca au fost si probleme reale cu treburile astea , este ingrijorator. Daca mi-as lua vreodata Logan , probabil singurul lucru care m-ar face sa dau banii pe Laureate este A/C-ul si comp de bord ..ca altfel as lua Preferance! Insa te mai intrebi si tu.. masina practic netestata (ca fiabilitate) , atatea zvonuri despre problemele ei ..daca incepe sa-mi faca figuri comp de bord sau servodirectia , sau abs-u? (la ambition) OK e in garantie..nu m-as ingrijora cu astea..dar daca pica directia in timp ce rulez cu viteza relativ mare? Daca se blocheaza abs-ul ? (cum am auzit un zvon) ; adevarat sau nu , nu pot spune ..insa daca nu ar fii adevarate zvonurile astea , persoanele care le inventeaza ar trebuii invatate minte
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
MrGabOne |
![]()
|
Sunt de acord ca nu trebuie sa ne luam dupa zvonuri dar ..... in final fac un raport pret calitate si nu prea stiu care este cel mai buna Ambiance (asa cum este el, "chel") sau Preference cu un super minim de confort (cel mai important airbag+servdirectie)
![]() |
--------------------
Dacie
Laureat 1.4
2005
- B - 46 - ???
|
|
heartb2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 10 April 05 ![]() |
...sincer,in cel mai rau caz,air-bag-ul ala din dreapta isi va face datoria...deci e destul de important...cat despre servodirectie,eu zic ca face si ea banul....am trecut de la o masina fara servo la asta...si se cam simte....mai ales cand te grabesti sa faci un viraj de pe loc si nu mai trebui sa "muncesti" la volan... eu zic ca "minimul" de confort si utilitate intre ambiance si preferance isi merita diferenta de pret.... (si spun asta in calitate de posesor de preferance)...
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance 1,6
- SV .. ...
|
|
bendix |
![]()
|
QUOTE(MrGabOne @ 26 May 2005, 23:17) Avand in vedere ca saptamana viitoare voi incheia contractul de leasing va rog sa nu va sfiiti cu parerile ca sa vad pe ce cale apuc. 10x Sfatul meu este ca atat timp cat eziti, mai bine iti iei masina mai scumpa (in cazul de fata Preference-ul). Asta ca sa nu regreti mai tarziu ca nu ai anumite dotari. Eu am fost ferm hotarat sa-mi iau Ambiance-ul si oricat m-au batut la cap prietenii si dealerii, tot nu mi-am schimbat parerea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
CristinelM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 28 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ales Ambiance. Dupa parerea mea singurul lucru pentru care merita sa iei Preference-ul este airbag-ul. Daca l-as fi putut lua ca optional n-as fi ezitat, dar numai pe el. Directia este foarte usoara si la Ambiance. Principala diferenta pe care am sesizat-o este raportul diferit de multiplicare. Trebuie sa invarti cam mult de volan ca sa cotesti
![]() erlina ramanea neparcata ? Oricum chiar si Ambiance-ul are directia mult mai usoara ca berlina, chit ca-i mai mare. Geamurile electrice, simpatice ce-i drept, n-as fi platit pentru ele. Radiocasetofonul, nu m-a interesat, oricum l-as fi schimbat, mi-am luat MP3 player sigur mai performant. Inchiderea centralizata o am din alarma. Tetierele probabil ca se pot adauga, pe mine unul nu m-au interesat. In rezumat 25 de milioane pentru airbag mi s-a parut cam mult. Asta a fost calculul meu, luand-o cu plata integral, in cazul tau diferenta in rata de leasing s-ar putea sa fie nesemnificativa. Asta a fost parerea mea, nu intentionez sa intru in nici o polemica cu nimeni. Oricum decizia iti va apartine in totalitate. Sa fie cea buna. Succes ! |
--------------------
Dacia
Logan
- B- -MHL
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ambiance are inchidere centralizata ( Adica are motorasele in usa pentru inchidere si deschidere ) ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ironickSQUAD @ 29 May 2005, 20:30) Ambiance are inchidere centralizata ( Adica are motorasele in usa pentru inchidere si deschidere ) ? Ambiance are inchidere centralizata din cheie. Banuiesc ca actionarea inchiderii centralizate nu prea conteaza ... implementarea si efectul sunt aceleasi deci probabil raspunsul la intrebarea ta este da. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da, are inchidere centralizata. La cheie. Dar prin montarea alarmei se actioneaza si din telecomanda alarmei.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mersi de raspuns. Am vrut sa stiu daca mai trebuie sa cumpar "motorasele".
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
ziceti-mi si mie...care e rostul butonului aluia de pe comanda de stergatoare?din capat?asa cum e claxonul pe satelitul de lumini...are vreo legatura cu temporizarea stergatorului?
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Butonul din capat este pentru computerul de bord. ( Din cate stiu si din cate am vazut pe AMBIANCE nu exista asa ceva )
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Corect, din butonul ala se schimba parametrii afisati de comp. de bord.
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
adytu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 November 04 ![]() |
QUOTE(MrGabOne @ 24 May 2005, 00:21) Salut, Nu stiu ce sa comand, un Ambiance sau un Preference 1.4 deoarece nu stiu daca fara servodirectie la Ambiance (fiind totusi o masina grea) volanul este chiar dezastros de greu in utilizare, este mai greu decat la o berlina? Restul de optionale (cu exceptia airbag-ului) pentru mine nu-si justifica pretul. Voi ce ziceti? 10x, Stai linistit ! Directia la Ambiance e incomparabila cu cea de 1310. Din pacate, nu l-au dotat cu airbag pe dreapta (marketing-ul de kk al lui Renault). Imi amintesc de unele necazuri legate de servo (blocari in mers).... Personal sunt de parere ca poti controla mai bine masina fara servo. This post has been edited by adytu: 31 May 2005, 16:39 |
--------------------
LOGAN
AMBIANCE
- B-19-***
|
|
MrGabOne |
![]()
|
QUOTE(adytu @ 31 May 2005, 16:30) Stai linistit ! Directia la Ambiance e incomparabila cu cea de 1310. Din pacate, nu l-au dotat cu airbag pe dreapta (marketing-ul de kk al lui Renault). Imi amintesc de unele necazuri legate de servo (blocari in mers).... Personal sunt de parere ca poti controla mai bine masina fara servo. Sincer tocmai de probleme de genul asta vreau sa ma feresc. Pleci de la ideea ca dai un ban in plus pt confort si ajungi la concluzia ca ai platit ca sa-ti diversifici plaja de probleme ce pot aparea. Dpdv financiar am refacut calculele si am vazut ca as putea tinde si catre un Laureat dar stau si ma gandesc daca se merita pt maxim 3 ani cat vreau sa-l tin ?!? ![]() |
--------------------
Dacie
Laureat 1.4
2005
- B - 46 - ???
|
|
adytu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 November 04 ![]() |
QUOTE(MrGabOne @ 1 Jun 2005, 01:21) Sincer tocmai de probleme de genul asta vreau sa ma feresc. Pleci de la ideea ca dai un ban in plus pt confort si ajungi la concluzia ca ai platit ca sa-ti diversifici plaja de probleme ce pot aparea. Dpdv financiar am refacut calculele si am vazut ca as putea tinde si catre un Laureat dar stau si ma gandesc daca se merita pt maxim 3 ani cat vreau sa-l tin ?!? ![]() Ia-ti alta versiune decat Ambiance, daca vrei neaparat airbag dreapta (se pare ca ulterior nu se poate pune). Dar iti baga pe gat si: -servodirectie -RC fara fata detasabila -etc This post has been edited by adytu: 6 Jun 2005, 09:40 |
--------------------
LOGAN
AMBIANCE
- B-19-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:05 |