parbriz logan, cat costa?
![]() ![]() ![]() |
parbriz logan, cat costa?
V a L y O |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|||
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
La dealer dacia 700-800 lei, la gimarom parbriz nemtesc cu tenta si parasolar 440 lei. Scuze pentru reclama.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc. La gimarom (centrul de parbrize, cum se numeste) am trimis mail in care solicitam oferta de pret dar nu mi-au raspuns.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Un parbriz la delaer e 158 de euro, iar unul colorat tot la delaer e 172 euro. Ambele preturi contin TVA.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eu as recomanda totusi sa beliti ochii cat cepele la parbrizul de vi-l monteaza, in special la cel "de origine".
Am vazut cu ochii mei 2 parbrize de logan schimbate la dealeri si prin care se vedea in valuri, asa cum era de fapt si parbrizul. Nu am observat insa asta la nici un logan nou, deci la dealeri se mai regasesc si parbrize inferioare (muuulllttt) calitativ celor montate in fabrica. As avea aceeasi recomandare cu cascatul bine al ochilor si la parbrizele de la terti, dar acolo eu nu prea am vazut gherle cum am vazut la cele "de la dealeri". |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
QUOTE(andrei_2006 @ 10 Aug 2007, 14:14) Un parbriz la delaer e 158 de euro, iar unul colorat tot la delaer e 172 euro. Ambele preturi contin TVA. Dar montajul? Unde am spus eu mai inainte montajul e gratuit. La dealer de obicei au si ore de manipera. V a L y O, suna-i ca la mail nu-ti vor raspunde. This post has been edited by crising: 13 Aug 2007, 10:01 |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
eu am de mai bine un an o "ciobitura" fix in mijlocul parbrizului, produsa de o pietricica cazuta de pe o betoniera care venea din sens invers. e cam cat buricul degetului si nu se simte nici pe interior nici pe exterior (foarte ciduat) dar s-a facut acea floricica. spre marea mea uimire, inca nu s-a intins vreo crapatura/spartura.
in fine ... acum m-am lamurit ce se intampla in cazul in care la iarna se crapa. thanks for the info ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Aug 2007, 14:30) eu as recomanda totusi sa beliti ochii cat cepele la parbrizul de vi-l monteaza, in special la cel "de origine". Am vazut cu ochii mei 2 parbrize de logan schimbate la dealeri si prin care se vedea in valuri, asa cum era de fapt si parbrizul. Nu am observat insa asta la nici un logan nou, deci la dealeri se mai regasesc si parbrize inferioare (muuulllttt) calitativ celor montate in fabrica. As avea aceeasi recomandare cu cascatul bine al ochilor si la parbrizele de la terti, dar acolo eu nu prea am vazut gherle cum am vazut la cele "de la dealeri". Mama lor de nenorociti uite ca eu mi-am luat teapa ,e in valuri,da deh iar stateam 4 zile fara masina asa ca am lasat-o asa. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
In urma unei furtuni de asta vara mi-a crapat parbrizul,era noapte,dar am vazut crapaturile la lumina fulgerelor.A doua zi am fost la dealer si imi lua 700 ron.Am gasit la un tip care monteaza parbrize cu 400 ron,chiar langa dealer si asa am rezolvat problema.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
mihaela2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 October 07 ![]() |
nu stiu daca ti-ai schimbat parbrizul, probabil ca da, dar ca sa stii in viitor - sigur vei mai avea nevoie - e o firma pe nerva traian , la nr 19, parca, se numeste Royal Glass. eu mi-am montat un tico si montajul e ieftin fata ce mi-au zis altii de la alte firme - ca de ex. gimarom, unde te-a trimis cineva. eu am fost super multumita.
|
--------------------
daewoo
tico
1998
- gr18yuj
|
|
oviancuta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 June 06 ![]() |
am parbrizul ciobit ... am cerut o cotatie la IPSO Otopeni pentru inlocuire parbriz; uimitor, numai 12 milioane. Trist dar adevarat.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2006, 1.6 MPI
|
|
crising |
![]()
|
Daca faci inlocuirea pe Casco incearca si la alte firme specializate pe parbrize, ca accepta si ei casco.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
Daca ciobitura nu e prea mare poti sa-i faci o reparatie. Pe langa cimitirul Eroii Revolutiei e o firma care monteaza parbrize si fac si reparatii. Eu personal am avut o ciobitura de 1 cm si acum nu se mai vede decat un punct cat un varf de ac. Am trecut iarna fara probleme. Cand ajung acasa o sa ma uit pe factura si iti zic adresa exacta. A tota gluma m-a costat vre 50 Lei
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ne poti arata si o poza eventual?
|
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
O sa incerc disera sa fac o poza, insa nu am poza cu ciobitura inainte. Operatia de reparare a foste ceva de genul:
1. Au dat un fel de gaura in primul strat, nu pana in interior 2. Au facut insertie de un material ???? 3. Au lipit ceva peste si a stat asa cu un aparat fixat peste vreo 30 min 4. Au dezlipit chestia aia si au curatat excesul cu o lama |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Si eu am o operatie la fel facuta de 3 ani si 5 luni, am prins o piatra la primul drum cu masina.
Era o bula de aer de ~1 cm. S-a dat o gaura, a bagat ceva lichid in bula aia, a apasat cu o menghina daca tin bine minte iar apoi a lasat vreo 10 minute la o lampa (cu ultraviolete parca ?!). Rezultatul este un punct ca un varf de ac, care se vede doar de foarte aproape (15-20 cm, nu-l vad din scaunul de la masina), daca este masina spalata. This post has been edited by testike: 10 Apr 2008, 11:49 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
syka20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 February 08 ![]() |
asta am patit si eu astazi....nu e mare fisura....ca era doar o pietricica...da ma deranjeaza ca este chiar pe mijloc si masina are vreo 2 luni
![]() This post has been edited by syka20: 10 Apr 2008, 14:12 |
--------------------
dacia
logan 15 dci
2008 laureat
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie mers la politie, declarat ca ai gasit-o lovita, respectiv acea fisura in parbriz, pierdut 1-2-3-4 ore pe acolo in functie de noroc dupa care fuguta la centrul de constatari unde ai tu CASCO unde ti se deschide dosarul de dauna. Cand ai terminat si acolo, te duci la un service sa rezolvi problema.
In functie de cei la care ai CASCO, o sa varieze perioada pe care o ai de asteptat pana isi dau acordul de plata. Cam astea ar fi drumurile de facut. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
syka20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 February 08 ![]() |
cred ca o sa mai astept un pic pentru ca nu am timp acum si m-am mai linistit ...dar oricum multumesc pentru sfaturi
|
--------------------
dacia
logan 15 dci
2008 laureat
|
|
stighi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 8 May 08 ![]() |
Am parbrizul ciobit in partea centru-jos cu diametru de 1cm (pare a fi mai degraba o bula de aer).
Rezistenta parbrizului a fost afectata cu mult? Crapa mai usor la un eventual impact ? Firmele de casco scimba parbrizul pt asemenea defecte ? Pot cere firmei casco sa-mi repare si zgarieturile facute in parcarile supermarketurilor ? Avand in vedere ca un parbriz face vreo 150euro iar in polita casco incheiata in acest an sa stipulat ca 100euro din despagubire este suportata de client => m-as alege cu masina fara zgarieturi si n-as mai da alta data ina o 100euro Merci |
--------------------
dacia
logan 1.4
2005 laureat
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor, sa nu lasati firmle de Casco sa va trimita sa reparati parbrizul. Exista o directiva RAR (o sa o gasesc si o atasez) care interzice repararea parbrizelor. Parbrizele se schimba, NU se repara.
Cei de la Aliniantz mi-au dat odata sa repar parbrizul, le-am dat dupa aia pe mail directiva si mi-au dat voie sa-l schimb, fara alte comentarii. Nu-i lasati sa faca economii pe siguranta voastra. |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
cascadoru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 May 10 ![]() |
am gasit la falconsauto cu 330 lei, mi l-au montat acasa in parcare
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
In Bucuresti gasesti cu 200 Lei (cu montaj inclus) pentru Logan si alte marci la preturi accesibile.
Cine este interesat sa-mi trimita PM ... nu vreau sa le fac reclama. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
slim_daddy40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 March 09 ![]() |
nu functioneaza PM ..un id de mess daca se poate
|
--------------------
dacia
dacia
2007
|
|
Giudi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cascadoru @ 7 Jul 2010, 03:41) Ai fost multumit de calitatea parbrizului si a montajului ? |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007/ABS plus
|
|
cascadoru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 May 10 ![]() |
QUOTE(Giudi @ 1 Nov 2010, 11:02) da, au lucrat bine si au terminat cam in 15 min. A trecut ceva timp de atunci si acum trebuie sa schimb si la masina tatalui meu pt ca i s-a desfacut capota in mers si i-a venit in parbriz. Stie cineva daca trebuie dovada de la politie pt inlocuirea unui parbriz crapat rau in situatia asta? |
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Depinde unde-l schimbi, majoritatea pe foamea asta nu cer nici o dovada.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
evali22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 535 Joined: 18 January 11 From: Bucuresti ![]() |
eu l-am schimbat anul trecut am pus unul marca Pilkington undeva la 300 ron cu tot cu montaj, foarte multumit si are si parasolar verde....
|
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Foarte multumit poti zice la cat costa, dupa parerea mea este mult sub cel de origine care are un pret mult mai nesimtit, asta e alta poveste.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:41 |