parbriz logan, cat costa?
![]() ![]() ![]() |
parbriz logan, cat costa?
vad |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ager stopat fisura geam aproximativ acum 4 ani la logan
inlocuit geam lateral logan acum 1 an inlocuit parbriz aproximativ acum 3 ani la un vw sticla din ce am observat este de calitate, in 3 ani de folosire nu s-a zgariat productia lui este din germania marctec am montat la vw dupa 2 luni a cazut senzorul de ploaie si oglinda |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
vad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
multumesc de raspuns m-am hotarat pana la urma la Pilkington...sper sa fie o alegere buna.
|
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|
kinki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 July 11 ![]() |
si eu am schimbat parbrizul la logan la www.falconsauto.ro si am fost foarte multumit
baietii sau miscat foarte rapid ca nici nu am terminat tigara pe care o aprinsesem. geamul e fara valuri l-am testat noaptea si am dat pe el 210 ron cu tot cu montaj |
--------------------
dacia logan
mcv
2007
- b63mnh
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
O roata de camion pe post de lansator, o piatra pe post de proiectil si o spalare intr-o zi caniculara au convins parbrizul meu sa se decoreze cu o crapatura centrala.
Nu e in zona de vizibilitate a soferului, deci nu ma deranjeaza momentan, dar trebuie schimbat. Pilkington e cel mai convenabil se pare. Are cinve de mai mult timp? Cat de repede se zgarie? |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Daca mergi foarte des in afara localitatii si mai ales in spatele camioanelor, tirurilor poti sa ai geamul geamurilor ca s-a terminat cu el si la asta nu ma refer neaparat ca a sarit o piatra. Stiu pe cineva care si-a pus un parbriz Pilkington si a mers in spatele unui tir pe timp de ploaie cand a ajuns la destinatie a constatat ca parbrizul era foarte zgariat, mentionez ca parbrizul avea o luna de zile pe masina.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu stiu daca are vreo relevanta, dar pietrele "mari" care le-am vazut ca-mi sar in parbriz au venit de la masini care circulau pe sensul opus.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cascadoru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 13 May 10 ![]() |
Am schimbat la loganul meu trei parbrize si toate s-au crapat din acceasi cauza: pietricele sarite in parbriz la drum intins. Anul asta am patit-o din nou si am gasit parbriz la un pret si mai bun: 240 Ron cu tot cu montaj: parbriz
|
--------------------
dacia
logan
2007
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai si atunci sa nu te miri ca la prima pietricica sarita in el se crapa...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:17 |