tzeapa mussmotors, fosta: schaumbergerauto
![]() ![]() ![]() |
tzeapa mussmotors, fosta: schaumbergerauto
Smiley |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Smiley @ 12 Aug 2007, 15:24) Sunt convins ca nu sta nimeni sa verifice daca datele de identificare ale facturii (cod firma etc) sunt reale sau nu. Recomand cu încredere adresa asta. Se introduce țara, codul fiscal (sau de înregistrare în scopuri de TVA) și se obține denumirea și adresa oricărei firme din UE. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
@Smiley - Esti mai bun decat orice detectiv
![]() ![]() This post has been edited by adostar: 12 Aug 2007, 21:08 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 55.93k ) Number of downloads: 609 |
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hotlinkingul i-a dat de gol, daca puneau poze pe direct era mai greu de inteles ca este teapa.
Bravo Smiley, o sa scriu si eu despre asta pe unde pot! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu, daca citeai un pic mai sus, smiley a rugat firma de la care se prelua poza sa puna la linkul respectiv "frauda"
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.684 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Au modificat aia poza de unde era hotlink-ul ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Deseara o sa vedem daca avem raspuns si de la ceilalti "afectati" pe care i-am anuntat (acum nu pot sa verific).
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Damn, si io nu mai vad secreta?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ar fi fost frumos sa sune cineva acolo si sa se arata interesat de o masina, dispus sa o cumpere pe loc.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu tocmai le-am dat un mail cum ca as vrea sa cumpar Alfa 156 de la ei de pe site, si as dori ca intr-o saptamana sa ajunga pt. a pleca in concediu.
Astept sa vad ce zic (daca raspund). |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Au eliminat de tot din site partea cu secretara. Deci oamenii sunt activi si stau mult pe net...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Mai... repet: mai lasati-i vreo doua zile.
|
--------------------
.
.
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
au inceput sa apara si posturi de genul "un amic a vrut sa cumpere de la ei si-au zis ca...". Se pare ca avansul de 30% trebuie platit prin Wester Union direct domnului Schaumberger, care se afla momentan in Anglia
![]() Intre timp, pagina afost modificata si poza cu "Frauda" a fost scoasa (cu tot cu postul de secretara ![]() |
-------------------- |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.684 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Unde bre posturi ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Smiley |
![]()
|
aici: http://forum.computergames.ro/78-auto/3053...bergerauto.html
"stirea" este deja sticky pe mai multe forumuri romanesti. cu cat o vad mai multi, cu atat mai bine. @driverx , multzam pentru screenshot, n-am apucat sa vad live pagina cu "Frauda" pe ea ![]() This post has been edited by Smiley: 13 Aug 2007, 15:14 |
-------------------- |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
PAGINA IN CONSTRUCTIE! Va rugam reveniti!
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Smiley |
![]()
|
o sa revenim
![]() nici nu stiu ce e mai bine: faptul ca pagina a fost pusa off-line (si nu mai poate fi vazuta de potentialele victime) sau faptul ca nu mai poate fi verificata pagina de catre cei indreptatiti sa o faca (gen politie). |
-------------------- |
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Nu prea vor avea ce face autoritatile.... Domeniul a fost cumparat cu un card furat, cel mai probabil folosind un fake ip sau un proxy netransparent, hosting-ul se face pe yahoo, de unde probabil a fost cumparat si domeniul.... E o veche teapa care se dadea pe mobile.de, cu rezervarea masinii sau plata unui avans, cam la fel se proceda. Persoana care primeste banii in UK o face folosind un fake id, deci nici respectiva nu va putea fi gasita. Cat despre cei care au facut site-ul... singura sansa de a fi prinsi este sa fi accesat ftp-ul de la hosting de pe un ip real si Yahoo la randul lui sa fie dispus sa dea aceste detalii. Si cum Yahoo nu da aceste detalii decat pe baza de mandat federal..... o sa fie oprita smecheria si cam atat....
This post has been edited by randomm: 13 Aug 2007, 16:14 |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
os |
![]()
|
Probabil ca ai dreptate. Dar una din persoanele a carei imagine era pe site) era in SUA - si am informat-o si acolo.
|
--------------------
.
.
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bravo Smiley!
Da-ti bre reputatie la om ca merita! |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Dati-i pe alte sectiuni, nu aici ca i le dati degeaba!
![]() This post has been edited by Sony: 13 Aug 2007, 18:26 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Chiscanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 June 06 ![]() |
Eu zic sa nu mai anuntati persoanele de afara ca ne facem de kko ... asta e siteul e inchis , stie lumea de frauda ca e o magarie ieftina de 2 lei si veche e bine ca a-a-ti anuntat siteul original si autoritatile la noi dar nu are rost sa dati mailuri prin usa etc ca si asa avem imaginea foarte afectata .
|
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Chiscanu @ 14 Aug 2007, 03:32) Eu zic sa nu mai anuntati persoanele de afara ca ne facem de kko ... asta e siteul e inchis , stie lumea de frauda ca e o magarie ieftina de 2 lei si veche e bine ca a-a-ti anuntat siteul original si autoritatile la noi dar nu are rost sa dati mailuri prin usa etc ca si asa avem imaginea foarte afectata . Pardon? Adica esti adeptul bagatului mizeriei sub covor? ![]() Era frumos daca politia le putea lua urma, dar e foarte greu sa apuci pe cineva la ora actuala, s-a descris un pic mai sus o parte din mecanism. Aceeasi problema e si cu spamul, cu phishing-ul (impersonarea in site-uri legitime de banci comerciale, etc). Uneori preferi ca, pentru a reduce din nr. de victime potentiale, sa faci toate eforturile pentru a inchide cat mai repede site-ul, fara a astepta ca politia sa-si faca treaba. Bravo si felicitari Smiley & celorlalti care au participat! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Chiscanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 June 06 ![]() |
"adip" nu sunt "adeptul bagatului mizeriei sub covor" dar cand deja suntem intr-un haos total si imaginea romaniei e un gunoi pt cei de afara la ce sa ii mai contactam cand putem rezolva treaba de aici ?
Asta ca sa ne facem mai rau de kkt ... |
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|
Smiley |
![]()
|
QUOTE(Amedeus @ 14 Aug 2007, 23:05) pentru cei ce n-au prins distractia de la inceput, google a apucat sa indexeze pagina aia si o are si in cache. pagina principala este asta: mainpage iar pagina cu echipa este asta: echipa partea frumoasa e ca au cache-uit in timp ce era afisata imaginea cu "Frauda" ![]() QUOTE(Chiscanu @ 15 Aug 2007, 03:05) "adip" nu sunt "adeptul bagatului mizeriei sub covor" dar cand deja suntem intr-un haos total si imaginea romaniei e un gunoi pt cei de afara la ce sa ii mai contactam cand putem rezolva treaba de aici ? Asta ca sa ne facem mai rau de kkt ... Tzepe exista peste tot. Citeam recent pe net ca peste 60% din criminalitatea online(spam, fraude etc) provine din USA. Asa ca tentativele de eliminare ale unei asemenea escrocherii nu vad ce rau pot sa ne faca, mai degraba pot arata si altora ca nu toti romanii sunt scameri pe e-bay. |
-------------------- |
|
os |
![]()
|
Dragi colegi,
Cium stiti, la putin timp dupa descoperirea siteului am anuntat via email fiecare din persoanele de le oagia cu "echipa" Le-am trimis screenshots dupa ecranele cu poza lor si dupa pagina WHOIS. Nu am primit pina acum nici un fel de semnal. Asadar cred ca dreptatea a fost de partea celor care au raportat la yahoo abuse etc, si nu de partea mea. Desigur va voi anunta indata ce am vreun raspuns. Fac topicul sa nu mai fie llipicios. |
--------------------
.
.
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok, pe cale helectronica nu prea au cum sa-i prinda, dar era acolo si un numar de mobil! Si sa afli unde se afla fizic un mobil e mult mai simplu decat un aipi.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Cartela. Care a mers demult la gunoi. Prinde orbu' scoate-i ochii.
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 18:05 |