tzeapa mussmotors, fosta: schaumbergerauto
![]() ![]() ![]() |
tzeapa mussmotors, fosta: schaumbergerauto
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.696 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Din punct de vedere tehnic este posibil...da' cine iti ofera informatiile astea? Plus ca la multe telefoane se poate schimba imei-ul in mai putin de 5 minute.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma cam indoiesc ca unii care nu s-au gandit sa nu puna link-uri la pozele originale au asa cunostinte tehnice...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca ala de le-a facut site-ul le-a facut-o special ca sa poata fi descoperiti.
Era mai usor sa faca cu poze pe site direct decat cu linkuri. Doar daca nu avea o limitare meschina de spatiu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ma simt nevoit, cu parere de rau, sa readuc in actualitate acest topic.
aceeasi marie cu alta palarie: www.mussmotors.com eu zic ca sunt aceeiasi, deoarece: -au acelasi mod de operare (masini aduse din germania, anunturi pe autovit, preturi mult prea mici comparativ cu piata) -site hostat la yahoo -domeniul este nou si a fost cumparat de aceeasi persoana ca si in cazul schaumbergerauto : http://www.whois.net/whois_new.cgi?d=schau...gerauto&tld=com http://www.whois.net/whois_new.cgi?d=mussmotors&tld=com de data asta se pare ca au avut ceva mai multa grija cu pozele. LE: de data asta, firma copiata a fost Musa Motors http://musa-motors.ru/index/ . Se pare ca este o importanta firma cu specific auto din Rusia, de pe langa Moscova. Se ocupa in principal de piese, dar si de vanzari auto. Observati ca au preluat sigla firmei respective si au modificat putin numele. Asta i-a ajutat ulterior, intrucat multe din masinile vandute de firma respectiva au fost personalizate (numere cu denumirea firmei, fundaluri cu numele firmei etc). prima masina din lista romanasilor, un bmw, se regaseste si pe un site de vanzari auto rusesc. masina este vanduta de firma copiata. lista romanasilor este aici: http://www.mussmotors.com/autoturisme masina de pe site-ul rusesc este aici: http://used-cars.ru/usedcars/2100135511/100076066/?pn=0 au fost atenti, dar nu suficient de atenti ![]() This post has been edited by Smiley: 31 Aug 2007, 15:57 |
-------------------- |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Astia trebuie batuti cu dintii de bordura
![]() Ce naiba sa le facem, ca vad ca tot isi cizeleaza teapa... PS: idioti: in poza BMW-ului, in reflexia de pe capota se vede denumrea "originala" si inscriptiile alea multe in ruseste, editate de pe fundal ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu ce le-am putea face
![]() primul site a inceput sa scartaie de pe 13 august(poza cu frauda si reclama pe o gramada de forumuri), asa ca pe 15 si-au luat alt domeniu si s-au reapucat de treaba. daca la fiecare site pacalesc 2-3 oameni, inseamna ca au niste venituri mai mult decat consistente. macar de data asta au avut mai mult de lucru, le-au trebuit 2 saptamani sa faca noul site. LE: ceva-ceva tot putem face ![]() ar mai fi o posibilitate: un vorbitor de rusa de pe aici sa trimita un mail celor copiati, poate acestia vor putea ruga yahoo sa opreasca site-ul fals. This post has been edited by Smiley: 31 Aug 2007, 19:26 |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ce se poate face? Ca prima masura, flood pe 0742-531-921 (cica numarul lor de contact in Romania)
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
sau multa sanatate transmisa la acel numar
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Ce pagina penibila de "feedback" si au facut
![]() ![]() |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu n-am inteles cum pot ridica ei banii de la Western Union, fara niciun act de identitate.
|
--------------------
-
-
-
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE pentru a le putea oferii clientilor nostri ceea ce si doresc Sigur ca da...astia erau corigenti la romana? QUOTE Eu n-am inteles cum pot ridica ei banii de la Western Union, fara niciun act de identitate. Trimit o sageata cu un buletin furat. E o practica destul de des intalnita. Oricum trebuie sa fii naiv rau ca sa le trimiti banii in conditiile astea... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dragi colegi,
dupa ce n-am avut nici o reactie de la partile "ofensate" cu prima varianta (Schaumburger), stau si ma intreb daca n-ar fi util sa informam firma din Rusia. Poate cei de acolo or fi mai energici - ei direct sau prin "oamenii lor". Da, da, stiu, prinde orbul, scoate-i ochii... |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
Poate trimit rusnacii un racket !
Ii vedem casapiti pe astia pe trotuar! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Smiley |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 1 Sep 2007, 05:37) andu, din ce am inteles de pe alt forum, unde o posibila victima a postat detalii, romanasii iti cer sa trimiti banii in anglia prin western union. nu stiu daca ai folosit pana acum WU, asa ca o sa-ti dau cateva detalii privind tranzactiile (cel putin asa cum erau acum cativa ani, cand am folosit eu ultima data): trebuie sa specifici numele si adresa expeditorului, numele si adresa destinatarului, suma de bani. de la WU primesti un cod, pe care se presupune ca-l trimiti destinatarului. toate aceste detalii se regasesc pe foaia pe care o primesti de la WU cand trimiti banii. chiar si in romania, se accepta anumite greseli in datele prezentate de destinatar: de exemplu, daca te duci la WU si spui ca trebuiau sa-ti soseasca bani, dai numele, adresa si suma, e posibil sa-ti dea banii fara sa-ti mai ceara codul. sau, daca ai codul corect, dar numele a fost scris gresit (cateva litere incurcate), poti totusi ridica banii(cu conditia sa cunosti toate celelalte detalii: suma trimisa, datele expeditorului, codul etc) din ce am mai auzit eu, in anglia treaba cu actele de identitate este foarte relaxata. aproape orice legitimatie cu nume, poza si stampila este considerata valabila. si daca te duci cu un asemenea act, dar cunosti si restul datelor tranzactiei (expeditor, cod, suma etc), e posibil sa primesti banii fara nici o problema. mai sunt si alte variante: -un act de identitate fals -o sucursala WU unde casiera este in cardasie cu cel ce primeste banii; casiera va da banii fara sa-i ceara aluia detalii, apoi va sustine ca i-a fost prezentat un act de identitate autentic si pe baza lui a predat banii; nu are nimeni cum sa o verifice. @dizzy, n-as varsa multe lacrimi daca s-ar intampla asa ceva, dar tare imi e ca Musa Motors aia sunt o firma serioasa si legala. ar putea, in schimb, sa ceara celor de la yahoo oprirea site-ului romanasilor. This post has been edited by Smiley: 2 Sep 2007, 12:37 |
-------------------- |
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
in sectiunea de feedback sunt date niste IP-uri care corespund ca si locatie geografica a ISP-urilor cu localitatile "clientilor" multumiti
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca voi credeti ca ip-urile alea sunt reale...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Telefonul fix din Germania e fictiv (doar prefixul e bun), la adresa aia nu exista nicio firma.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Smiley |
![]()
|
evident ca mesajele de "feedback" sunt false, iar scopul pentru care ai pune niste ip-uri pe o asemenea pagina mie imi scapa.
in alta ordine de idei, vad ca au inceput sa puna anunturi si pe alte site-uri, nu numai pe autovit, mai precis pe un site de la neogen (cautati numarul de telefon dat in contat, veti vedea toate anunturile) |
-------------------- |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!! Muss Motors Mussmotors 0742531921 TZEAPA !!!
Poate indexeaza Google mai cu spor ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
care te bagi in vorba cu "oana_sexy27227@yahoo.com"... sa o intrebati cum merge masina... (ultima din pg. de feedback).. poate iese de o combinatie..
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
Poate iese de o boala venerica de la sexoasele astea!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
adrian_vasile |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 5 September 07 ![]() |
salut! vad ca ati deschis discutia despre tzeapa mussmotors. vreau sa contribui si eu cu ceva nou. tzepe de acest gen au fost si in luna iulie prin www.walterautos.com si chiar si in iunie printr-un alt site.
![]() 5 Sep 2007, 11:33: Felicitari Smiley! vad ca te pricepi sa aduni date despre ei, acum ai un nou site walterautos, drept provocare, din pacate nu mai este activ asa ca prea multe nu se mai pot afla. dar sa stii ca sunt mai buni decat iti imaginezi. spune-mi o modalitate prin care putem lua legatura forumul nu este sigur. 5 Sep 2007, 12:52: tepe asemanatoare au mai fost si in iulie si iunie folosindu-se de alte site-uri. un exemplu www.walterautos.com, care acum nu mai este activ asa ca nu vei mai avea cum sa identifici pozele, Smiley. This post has been edited by adrian_vasile: 5 Sep 2007, 12:52 |
--------------------
nu detin
nu detin
2000
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adrian_vasile @ 5 Sep 2007, 13:25) spune-mi o modalitate prin care putem lua legatura forumul nu este sigur. WTF? ![]() ![]() ![]() Lasati-o, bre! Ca doar n-or fi infiltrate agenturile straine in forumul asta... ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Smiley |
![]()
|
adrian, multumesc pentru mesajul tau, nu stiam nimic de walterautos. intr-adevar, site-ul este picat, deci nu putem trage nici o concluzie sau face nici o verificare.
recunosc, sunt surprins de tzepele astea. cand auzeam de romanasi care trag tzepe pe internet, imi imaginam numai site-uri straine avand drept tinta utilizatori straini. de data asta, totul este romanesc ![]() |
-------------------- |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Totul e romanesc - poate in afara de domiciliul persoanelor (ca sa nu intre sub incidenta legislatie si organelor romane de ancheta).
Sau pur si simplu ii doare-n pix. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
deconectat |
![]()
|
Mai degraba ii doare-n pix, pentru ca au fost destul de atenti si autoritatile romane inca nu sunt atat de experimentate in domeniul asta.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ia incercati sa intrati pe aaauto, eu cred ca si asta acuma e hakerit :|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Are unele componente in ceha (parca). Sunt de pe aaauto.cz.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
adrian_vasile |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 5 September 07 ![]() |
mesaj catre Smiley si os vreau sa vorbesc cu voi in afara forumului, adresa mea de email "vasile_adrian_77@yahoo.com"
astept un semn din partea voastra. merci |
--------------------
nu detin
nu detin
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:19 |