Vopsea zgariata de animale, pisici, caini si specia cu 2 picioare
![]() ![]() ![]() |
Vopsea zgariata de animale, pisici, caini si specia cu 2 picioare
Gaby |
![]() ![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
Pai bine mai tata, daca stai la etajul 4, de ce ti-ai luat Logan, mai bine iti luai avion !!!
![]() |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
Pai bine mai tata, daca stai la etajul 4, de ce ti-ai luat Logan, mai bine iti luai avion !!!
![]() Sau stai putin !!! am cea mai tare solutie VINDE MASINA si ai scapat. |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit astazi in Bricostore spray repulsiv si spray ... atractiv pentru caini si pisici la 120.000. Eu le-am luat pe amandoua si le-am testat pe cainele meu. Nu mi se pare ca ar avea cine stie ce efect.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel atractiv este bun sa ii faci vreunui vecin o gluma sa orientezi toti cainii si toate pisicile pe masina omului
![]() ![]() |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
gaby ia vezi nu cumva esti vecin cu heaven !?
![]() ![]() ![]() ![]() am glumit !!!! |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu iti iei un Comanche, sa stii ca dai banii degeaba! Parerea mea! Cred ca si un Apache ar fi bun. Vezi ca se dau mai ieftin la mall. E super oferta!!! La doua Comanche iei un Apache gratis!!!
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) comanche4.jpg ( Size: 45.35k ) Number of downloads: 201 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte misto acest topic .... de la pisici si ghearele lor pana la elicoptere Apache si Comanche nu e decat un pas
![]() |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Gaby |
![]()
|
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
io unu', sunt mare amator de pisici. la conac am o populatie stabila de patru, si generatii spontanee de pana la 12-15 exemplare. am o magazie / sopron cu shatiera si acolo dorm toate pe vreme urata, intr-o viermuiala de nu s-a vazut. de hranit, le hranesc pe toate, cand sunt acolo. cand nu, cei care au grija de casa au grija doar de cele patru, iar restul - on their own.
revenind la on-topic: clioul meu, la bloc e pisicodrom. fac ture si loopinguri pe el, si gasesc labute de toate calibrele. nu ma deranjeaza, si nu am gasit zgarieturi pe el pana acum - cel putin nu zgarieturi pisicesti. ma distreaza chiar sa vad cum au alunecat pe parbriz si duminica ma trezesc tarziu si e cel putin una care se incalzeste la soare pe capota. nu as face rau unui animal, mai ales unui mamifer, si va rog din suflet sa nu le faceti nimic pisicilor! |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
sincer si eu am in jurul blocului vreo 10 pisici si am gasit frecvent urme de labute pe masina.La fel ca si Adso ...0 zgarieturi.
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
mda, pisicile sunt cele mai parsive animale dar nu as vrea sa le omor doar sa le alung de pe masina.
Da' de ce sa-mi mazgaleasca mie masina? S-o spal in fiecare dimineata inainte sa ies cu ea? This post has been edited by JohnyBe: 28 Oct 2004, 13:59 |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Gaby, ai scapat de pisici? In ce mod?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Gaby |
![]()
|
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce metode ai incercat pana acum?
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
heheee...se pare ca berlinele sunt cotetul favorit al pisicilor
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Și ce s-a întîmplat cu biata pisică? Să nu începi și tu ca SiloS...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Gaby |
![]()
|
|
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
(Mel Brooks) |
|
madalina |
![]()
|
Daca tot ai pus o carpa acolo, ia si un spray respingator pt pisici sau un spray insecticid cu miros cat mai puternic si mai urat si da pe carpa zilnic. S-ar putea sa functioneze. Catelul meu nu s-a mai apropiat de canapea de cand am dat cu spray, insa in locurile unde am dat cu spray si nu s-a putut imbiba, nu a avut efect!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Prinde matzele si taie-le ghearele
![]() PS: pentru copiii inarmati cu minge si uneori cu pietre exista vreun sray respingator ca mi-au basicat masina This post has been edited by bodel: 1 Nov 2004, 01:31 |
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
La mine se suie matza pe capota. Si se mai si plimba. Da' ce draq sa-i fac animalului diabolic?
Un garaj si atunci se rezolva. Scapi si de copii si de cretinii care nu stiu sa manevreze masinile si ti-o busesc si nici macar nu se deranjeaza sa-si ceara scuze. |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Locuiesc intr-o zona saturata de pisici si caini care isi fac mendrele pe capota masinii mele, pe care au zgariat-o deja in multe locuri. A reusit cineva sa tina mamiferele la distanta de masina?
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
![]() Faza tare cu cainele meu de la tara.De fiecare data cand vede masina sare pe ea si sunt nevoit sa intru in curte cu "potaia" lafaindu-se pe capota,capota de pe care se da jos doar atunci cand deschid portbagajul.Urmeaza faza urmatoare in care isi pune labele pe bara din spate si incepe sa inspecteze continutul.In cazul in care este nemultumit de rezultat ma ignora toata ziua.In cazul in care este satisfacut incepe sa sara ,desavarsindu-si opera pe bara mea. Solutia: Toata saptamana umplu congelatorul cu oase si alte dracii pe care le iau in masina iar atunci cand "bestia" apare i le arunc pe geam.Am experimentat treaba de mai multe ori si vad ca tine.Polish-ul il las pe mai tarziu ca mi-e ca-l apuca iarasi pandaliile si muncesc de pomana. ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
DAVIDK vezi pe pagina 1 ai: husa / alarma / solutie din Carfur.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Recomand dispozitivul cu ultrasunete.
Un vecin isi facuse singur unul, dar nu chiar cu ultrasunete, caci erau in domeniul audibil. Un fel de tiuit surd se auzea dinspre masina lui, si de unde avea masina in calea tuturor pisicilor de acolo, nu mai are piciorus de pisicuta pe ea. Si nici cainii nu mai vin sa-si faca nevoie pe roti... De altfel nici copiii nu se mai joaca in zona iar trecatorii grabesc pasul, pentru ca tiuitul ala este cumplit de enervant. Bine ca se aude doar pana la 3-4 metri, caci altfel cred ca-si gasea o caramida pe parbriz... ![]() Nu stiu ce amplitudine a dat undei respective, dar a nimerit-o, frate! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe unde merg pisicile pe gard pe acolo da cu o solutie urat mirositoare pe o lungime destul de lunga ai ele sa ocoleasca si masina ta si altele din zona...
Tine comnt ca au mirosul foarte foarte sensibil si profita de acest fapt... Oricum bafta... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Lexy, nu stiu daca ai dreptate. Am observat ca pisicile prefera sa se joace cu persoane care miros a transpiratie si isi baga botul chiar sub bratul persoanei.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai rau al meu pisoi obisnuia sa stea in adidasii de baschet ... cel mai mult ii placea acolo cam la 10 minute dupa ce ajungeam acasa dupa vreo 2-3 ore de jucat
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:59 |