Vopsea zgariata de animale, pisici, caini si specia cu 2 picioare
![]() ![]() ![]() |
Vopsea zgariata de animale, pisici, caini si specia cu 2 picioare
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu nu am boala pe cainii vagabozi cat am pe stapanii care se uita ce frumos se caca javrele lor in mijlocul trotuarului, dar e sub demnitatea 'mnealor sa adune respectiva creatie.
Scuze pt off topic! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Nu va mai plangeti de niste labute de pisici!
Pe a mea au MUSCAT-O cainii de masca din fata (dunga aia neagra nevopsita). Au ramas niste urme de 2 mm adancime si 5-10 cm lungime. Si in stanga si in dreapta cate 4-5 dungi. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Inseamna ca e personalizata!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ca to veni vorba de Videanu...ce face dom'le la Primarie?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
isi numara banii !
crezi ca noi stim mai multe ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai ca sa ramanem la subiect: in ultimele trei zile au disparut de langa blocurile din zona cam 10 caini. Din care 4 pui si 3 caini batrani, complet inofensivi. Inclusiv cateaua unei terase, care a fost recuperata (contra spaga) si legata cu un lant de terasa, ca sa nu o mai ia aia.
In schimb, haita de caini dementi de langa parc este intacta, ca de-aia nu se leaga nimeni... Deci se pare ca dom' Videanu a dat liber la caini (se lasase balta programul basescian). Din pacate, ca de obicei, se iau cei inofensivi si se lasa cei cu adevarat periculosi. Prietenii stiu de ce... In rest, se face cu voiosie curat si se instaleaza parculete, locuri de joaca pentru copii si terenuri de sport intre blocuri, ingradite si cu tartan pe jos. Nu stiu din fondurile cui (ale PG sau primariei de sector), insa daca vor continua pana la capat proiectul cartierul (Titan) va arata mai bine. Ce ma enerveaza este faptul ca ei nu iau - in continuare - in considerare necesitatea stringenta de locuri de parcare, si baga bani in infrastructura in prostie, pentru ca peste cativa ani sa fie nevoiti sa o distruga si sa faca in sfarsit locuri de parcare. Dar asta e deja alt subiect... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
si pe mine ma supara cainii. Am tinul loganul nou nout in parcarea din spatele blocului si a 2a zi l-am gasit zgariat pe capota. Sigur nu facuse cineva asta, ca erau multiple zgarieturi in 4 zone care daca le uneai iesea un paralelogram
![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
alcaponne |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 May 05 ![]() |
apropo de zgarieturi, ce polish stiti ca e mai bun ? ceva care sa scoata zgarieturile mai mici, cele provocate de pisici sau mingi.
|
--------------------
renault
19 chamade
- 04 bog
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
taica-miu are un sprey polish care l-a folosit cand a fost zgariata capota de ghiarele unui caine si a refacut in proportie de 95% suprafata zgariata
|
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Si mie mi-a zgariat un animal de om nenorocit capota ieri seara la meci. O parcasem printre bocuri. 10 cm2.
Cu pisicile: afla daca le place mirosul de menta. Daca aflii ca nu le place incearca sa dai prin diferite puncte cu putina alifie chinezeasca (contra tantarilor) ca aia are miros puternic si poate rezolvi problema. |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
mife |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 July 06 ![]() |
A mai gasit cineva antirepulsiv ptr pisici in ultimul timp? Am cautat in Cora+Carrefour si nu am vazut nimic. M-am uitat atat la raionul de articole ptr masini cat si la cel ptr animale, dar NIMIC!
|
--------------------
solenza
dacia
2004 solenza
- B55BZZ
|
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
mi am pus un sandvici pe masina ,rezulatat: cainele mi a sarit pe capota dupa el si mi a zgaraiat o ca lumea
-altadata mi am lasat geamul deschis si mi a intrat in masina ,pisisca ,sa doarma cand s a trezit parca era nebuna si a inceput sa sara stricandu mi manetele de semnalizare |
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Cainii poate mai zgarie uneori masinile, desi nu prea se urca pe ele, pisicile au doar 2-3 kilograme deci cam greu sa zgarie tabla, in schimb pentru oameni asta devine deja distractia preferata.
Eu zic ca fiecare dintre noi trebuie sa ne consolam ca asta e inevitabil, cu zgarieturile, orasele sint aglomerate, deci proportia de dilii e mare. Nu are rost sa te consumi ca o gasesti nitel zgariata. Un coleg de serviciu si-a gasit Loganul verde metalizat zgariat cu cheia, l-a costat revopsitul 3,5 mil, nu avea CASCO, apoi dupa o luna jumate a gasit-o iar zgariata, asa ca a renuntat. Cred ca cel mai bine e sa iei masina alba, mai putin pretentioasa la vopsea, chiar daca ai garaj, pana la urma intr-o parcare tot se gaseste un bou. |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@spooky51: boii sunt niste animale care au ajutat oamenii din cele mai vechi timpuri. secole, poate milenii, boii au stat in prima linie in agricultura si transport. asa ca te rog sa nu aplici JIGODIILOR UMANE nume de animale, fiindca acestea din urma nu merita asa jignire. Parerea mea!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:14 |