Am reusit Maramures
![]() ![]() ![]() |
Am reusit Maramures
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Ptuptuchea asta, nu e cumva neam cu Protopopicitoricescovici ?
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 17 Aug 2007, 16:51) Pentru unii sa jungi tablagiu e visul vietii.Decat necalificat in fabrica la lohnu` italian e mai bine la stat. ![]() Tulumba fiecare om are un vis ....fiecare om are un tel...si atunci cind acest vis se implineste,fiecare om se bucura de realizarea sa si e mindru ca a reusit... numai prostii sunt invidiosi pe realizarile altora,mari sau mici sau chiar minuscule si numai prostii se cred mult mai inteligenti si superiori celorlalti si numai prostii cred ca ati bate joc de un om e o forma de inteligenta... si numai prostii cred ca daca se afla pe o pozitie mai inalta decit ceilalti,asta le da dreptul de a fi aroganti,si infatuati This post has been edited by FireChief: 18 Aug 2007, 06:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 17 Aug 2007, 15:14) omul are o bucurie,si o realizare pe care el o considera deosebita a simtit nevoia sa impartaseasca cuiva asta,intimplator unor colegi de forum unii o dati in mistouri de doi lei penibil domnilor fara stima ca nu meritati ne bucuram ptr 'mnealui totusi .... daca e sa cautam penibilul .... eu as spune, parere proprie si personala, din perspectiva unuia care a avut de-a face cu armata doar 6 luni, ca e "foarte" penibil sa te bucuri ca te-ai inregimentat pe viata. e drept .... la pompieri o fi altceva a ... sefu' lu' foc ... bauiesc ca ai auzit de vorba aia cu prostul si fudulia (nu aia de la porc) |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ceilalti: fiecare are alt sistem de valori in viata.Problema e ca putini inteleg asta.
Pentru initiatorul topicului: Felicitari pentru reusita! Un apropiat nu a reusit sa intre la pompieri, deh concurenta mare in Bucuresti. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(FireChief @ 18 Aug 2007, 02:04) fiecare om are un vis ....fiecare om are un tel...si atunci cind acest vis se implineste,fiecare om se bucura de realizarea sa si e mindru ca a reusit... numai prostii sunt invidiosi pe realizarile altora,mari sau mici sau chiar minuscule si numai prostii se cred mult mai inteligenti si superiori celorlalti si numai prostii cred ca ati bate joc de un om e o forma de inteligenta... si numai prostii cred ca daca se afla pe o pozitie mai inalta decit ceilalti,asta le da dreptul de a fi aroganti,si infatuati Dumneavoastra afirmati ca au ramas sute de locuri neocupate. Pai in situatia asta A examenul a fost mai greu ca la MIT sau Harvard sau B nivelul candidatilor a fost la cota -(dupa ce si cum se debita in posturi inclin sa cred ca ![]() Cat despre panseurile dvs. no comment bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Sunt de acord cu Firechief: omul a avut o realizare, pe bune sau nu, e problema lui dar din punctul sau de vedere o realizare personala majora. Nu cred ca procedati corect stricand bucuria omului a vrut doar sa-si impartaseasca bucuria cu cineva, cred ca ar trebui sa fim mai moderati in a ii judeca pe ceilalti, mai bine l-ati fi felicitat pentru ce a realizat.
Voi comentati ca stau pe banii statului dar, cel putin din punctul meu de vedere, cei din armata( si aici includ si pompierii) sunt singurii bugetari de care nu ne putem lipsi, si singuri care e mai bine sa nu aiba activitate! Adica nu cred ca va bucurati de un incendiu sau de vreun razboi!! Chiar daca se intra pe pile e mai bine decat sa nu aiba personal in caz de incendiu. Inca o data felicitari pentru realizare si succes in cariera! P.S. Nu lucrez in nici un domeniu bugetar, asta ca sa nu fiu acuzat de partizanat! This post has been edited by Garett: 18 Aug 2007, 10:56 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bine punctat, Garett!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Invidia, dom'le..
Pana la urma, care-i problema in a avea un job bine platit in care sa stai degeaba? Daca esti baiat istet si iti place munca, iti gasesti un al doilea job (contabilitate, ceva), pe care sa-l faci in perioadele in care stai degeaba sau dupa program. Si nu mi se pare nimic rau in asta. This post has been edited by Laurentziu83: 18 Aug 2007, 13:02 |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Sony: Multam fain!
|
--------------------
No
Reno
|
|
kaos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 18 Aug 2007, 10:55) Voi comentati ca stau pe banii statului dar, cel putin din punctul meu de vedere, cei din armata( si aici includ si pompierii) sunt singurii bugetari de care nu ne putem lipsi, si singuri care e mai bine sa nu aiba activitate! Adica nu cred ca va bucurati de un incendiu sau de vreun razboi!! Te inseli, inseamna ca nu ai facut armata ! Nu vorbesc de pompieri (desi si aici am citeva obiectii) dar de armata pe care o avem noi, ne putem lipsi in mod clar. Este o adunatura de betivi incompetenti si frustrati care in nici un caz nu ar reusi sa faca vreo scofala in urma razboi, cum zici tu. |
--------------------
Daewoo
Cielo
Owner. :P
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Interesant, dar misiunile pe care le executa armata noastra in alte tari ne arata cu totul altceva. Asa ca, nene haos, mai usor cu improscatul cu fecale!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(kaos @ 18 Aug 2007, 15:34) Te inseli, inseamna ca nu ai facut armata ! Nu vorbesc de pompieri (desi si aici am citeva obiectii) dar de armata pe care o avem noi, ne putem lipsi in mod clar. Este o adunatura de betivi incompetenti si frustrati care in nici un caz nu ar reusi sa faca vreo scofala in urma razboi, cum zici tu. sa inteleg ca tu ai facut-o?armata nu inseamna militari in termen cum am fost multi dintre noi , nici sergentul de serviciu pe companie , si altii.sa stii ca avem trupe mult mai bune decit ti-ai putea inchipui.dar alea stau cumunti la locurile lor si asteapta.la noi problema cea mai mare e dotarea , nu oamenii. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Sony |
![]()
|
Ba sa stii ca problema o constituie oamenii! Aia care latra aiurea fara sa aiba habar de ceva!
This post has been edited by Sony: 18 Aug 2007, 14:57 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
hai ma , ca nu aia pe care ii vedem noi latrind inseamna armata.pe aia adevaratii nu ii vezi decit in caz de forta majora , cu atit mai putin sa ii auzi.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Sony |
![]()
|
Io ziceam de latraii care nu fac parte din armata.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Garett |
![]()
|
Este foare usor sa stai deoparte si sa arunci cu noroi, generalizand. as vrea sa-i vad pe cei care le stiu pe toate intrand in flacari ca sa salveze pe cineva, sau ce ar face in bataia pustii. Noi confundam armata de profesionisti cu cea de recruti, militarii de cariera cu sergentii de instructie de pe vremea stagiului obligatoriu. Dar, nu-i asa, ne pricepem la toate, le stim pe toate si suntem cei mai tari... diin fotoliu in fata tastaturii!
This post has been edited by Garett: 18 Aug 2007, 15:14 |
--------------------
No
Reno
|
|
Sony |
![]()
|
Iar ma obligi sa iti dau dreptate.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(kaos @ 18 Aug 2007, 14:34) Te inseli, inseamna ca nu ai facut armata ! armata pe care o avem noi. Este o adunatura de betivi incompetenti si frustrati care in nici un caz nu ar reusi sa faca vreo scofala in urma razboi, cum zici tu. QUOTE(Sony @ 18 Aug 2007, 14:41) Adevarul e undeva la miljoc(sau cum so scri)!Niciodata soldatii nu au plecat la lupta fara sa traga ceva la masea!Nu ca eu as trage la masea sa plec la vreo lupta sau ca mi-as cauta scuze in asta dar in vino es(restul nu il mai stiu!).Deja am baut cam mult,ma retrag in a face afirmatii pe acest ONORABIL FORUM. Pentru initiatorul acestui topic:dragutule in viata poti alege multe:bine/rau,plus/minus,in slujba legii/impotriva legii,corect/incorect,hot/cinstit. Cei cu care am facut gradinita,scoala elementara si treapta intai de liceu am ajuns pe diferite cai caci viata e viata si nu poti sti unde te duce!Tu ai ales o cale!Calea pe care o vei urma urmeaza-o ca un profesionist!Cel care stie o mie de meserii sa-l intrebe pe cel care stie numai una!!!Nu conteaza ca vei fi subofiter sau supraofiter fati meseria a la cart si nu face rabat la nimic!!!Trebuie sa ne schimbam cu totii ca sa nu intram in cenzurat pana la gat! Eu am fost in cenzurat pana in gat si un coleg de gradinita mi-a spus:bulane,spune ma tot,ca astia sunt prosti si te bat de iti scot sanatatea din oase si tot la puscarie ajungi oricum ar fi!!!Nu fi prost,spune! Si cand eram mici jucam leapsa pe ouate impreuna. |
--------------------
a
b
c
|
|
kaos |
![]()
|
Mda, ma mai miram cind vedem in sondaje ca cea mai mare incredere o au romanii in biserica si armata. Pfff, cit de prost sa fii ?
PS: am uitat ca asta e forum de loganisti... This post has been edited by kaos: 18 Aug 2007, 18:05 |
--------------------
Daewoo
Cielo
|
|
Sony |
![]()
|
Tocmai ti-am dat un report pentru atac la persoana!
Mai bine te intorci la televisorul tau sa afli lucruri senzationale! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
kaos |
![]()
|
Ma f*t in forumul vostru de imbecili.
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
|
|
Sony |
![]()
|
Ca sa faci asa ceva ar trebui sa ai cu ce.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Garett |
![]()
|
Lasa-l Sony, s-a trezit si el din somn si a simtit nevoia sa fie bagat in seama!
This post has been edited by Garett: 18 Aug 2007, 18:21 |
--------------------
No
Reno
|
|
Sony |
![]()
|
Se pare ca DragosP a luat masuri.
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(kaos @ 18 Aug 2007, 18:18) Dragutule cand eram eu tanar si nelinistit eu ma f*team in forumul compus din mama tata sora mea mai mica si EU!Si uite asa astia trei si-au vazut de treaba lor iar eu nu am fost exclus de pe forumul lor dar mi-am luat 5 ani de puscarie de la niste cenzurati imbracati in negru si ai dracu aveau si peruci albe in cap. Chiar daca esti anonim nu esti singur!!!! QUOTE(Sony @ 18 Aug 2007, 18:18) Nene eu am cu ce:O am lunga ca nuca,groasa ca paiul si tare ca fularul deci am cu ce.Dar eu imi bag ce am in dotare in lucruri concrete nu in forumuri!!! Si madam bulan e multumita decand sunt acasa ca fac macar act de prezenta nu ca atunci cand eram la puscarie si eram virtual in adevaratul sens al cuvantului. bulan un bou din CONGO.Barul ala din FERENTARI. |
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
m-ai lasat fara cuvinte nea bulane, sa vede ca esti azi in bulan
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kaos @ 18 Aug 2007, 15:34) Te inseli, inseamna ca nu ai facut armata ! Nu vorbesc de pompieri (desi si aici am citeva obiectii) dar de armata pe care o avem noi, ne putem lipsi in mod clar. Este o adunatura de betivi incompetenti si frustrati care in nici un caz nu ar reusi sa faca vreo scofala in urma razboi, cum zici tu. Asa e! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 05:13 |