Am reusit Maramures
![]() ![]() ![]() |
Am reusit Maramures
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Poate pe vremea ta se dadea un Cielo, cand am trecut eu pe acolo era Golanu' la moda (abia aparuse, deh). Varianta daca nu aveai Golan sa dai, pulsai direct 5000 euroi (fara TVA evident).
La Cacademie se intra in ordinea asta: 1. Cei mai pilosi: Frontiera (aici erau numai neamuri de prefecti, deputati, primari, diversi colonei). Tin minte ca a intrat o reprezentanta de etnie rrrrrrrrroma, grasa care nu a reusit sa ia proba sportiva, dar taticul a intrat la nea Gigel (care are biroul cum intri in Cacademie, primul birou pe dreapta) cu 'diverse'. 2. Pilosi - bani: Militie (cei cativa recrutati ptr 0925 erau aia cu pile si un pic de creier). Ca sa intri la militie era de ajuns sa sti pe careva din conducerea Cacademiei. 3. "Cunostinte": astia intrau la Militie dar erau repartizati in caminele 'din dreapta' platoului. Astea nu erau renovate, nu aveau termopane. 4. Aia care au invatat 'pe bune': Daaaa, asa este, intrau si d'astia pe locurile ramase libere dupa 'selectia naturala'. PS: Cei mai batuti in cap erau cei de la Jandarmerie, aveau si niste comandanti de c@c@0. Cei mai 'jmecheri' erau pompierii. Nu aveau treaba cu cacademia, aveau 'iesire' la parc, dormitoare libere. Cine a fost pe acolo stie despre ce vb. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(ramm @ 20 Aug 2007, 09:10) ... Cei mai 'jmecheri' erau pompierii... I-auzi nene FC! Pai de asta imi esti matale? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
toata viata am numarat bani doar din salariu
altii or numara si din alte surse...e problema lor -citat din clasici in viata FC-ul e sarac si cinstit ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
toata lumea lauda aici armata, maaama, ce tari sint aia. Ia spuneti aici, astia cunoscatorii, sa stim si noi cei prosti cam care sint efectivele ei, cam citi generali avem, cam citi soldati/general, ce mai cauta pe acolo babuinii care au fost si pe vremea lui ceasca, dintre astia majoritatea vin numai sa traga la masea la servici si sa-si ridice leafa. Aaaa ca mai sint vreo 1000-2000 pe care-i trimitem ba-n Irak, ba-n Afganistan, asta-i alta problema.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce e trist ca si pe acolo unii si-au dat in petec -ca aia de murira intoxicati cu alcool metilic ce-l ciordisera de pe la inglisi.
Asupra nivelului maret de combatanti pot spune ca am prin alianta doua rude si mai am si un pseudosef raspopit doi stelati si un tablagiu cadre de nadejde ale armiei pouplare. Baga astia la beutura in ei de te sperii ![]() Ca or fi si profesionisti si oameni seriosi pe acolo e bine dar nu ei sunt majoritari. ![]() Cu stima bion This post has been edited by bion: 20 Aug 2007, 10:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 19 Aug 2007, 21:33) nenea, nenea...la campina era moda cu cielo....mai stim si noi ce se petrece in sistem. iar la bucuresti al academie se dadeau 2 cielo Totusi nu se dadea spaga si in locuri de parcare? Ma gandesc ca cei ce 'organizau' blaturile duceau mare lipsa de ele... 2 masini spaga ori cateva zeci de blatisti ocupa ceva loc |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
2001
- 4812 SV 85 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kaos @ 18 Aug 2007, 14:34) Te inseli, inseamna ca nu ai facut armata ! Nu vorbesc de pompieri (desi si aici am citeva obiectii) dar de armata pe care o avem noi, ne putem lipsi in mod clar. Este o adunatura de betivi incompetenti si frustrati care in nici un caz nu ar reusi sa faca vreo scofala in urma razboi, cum zici tu. cei nou aici? .... nu trebuie decat sa ne uitam in urma si-o sa vedem ca de la razbelul de indepedenta armata romana a cam luat-o pe coaja mai mereu .... a uit ..... au "invadat" cu succes in 1912-1913 bulgaria. QUOTE(Sony @ 18 Aug 2007, 14:41) Interesant, dar misiunile pe care le executa armata noastra in alte tari ne arata cu totul altceva. Asa ca, nene haos, mai usor cu improscatul cu fecale! si cam cu arata "altceva" asta? ca eu unul in afara de burtosi iesind la raport nu prea am vazut QUOTE(dariusz @ 18 Aug 2007, 14:54) sa inteleg ca tu ai facut-o?armata nu inseamna militari in termen cum am fost multi dintre noi , nici sergentul de serviciu pe companie , si altii.sa stii ca avem trupe mult mai bune decit ti-ai putea inchipui.dar alea stau cumunti la locurile lor si asteapta.la noi problema cea mai mare e dotarea , nu oamenii. da, da .... iar noi nu putem trai in nici un fel fara "speciali". probabil ca din cauza asta am ajuns tara cu cei mai multi "agenti" pe cap de locuitor QUOTE(kaos @ 18 Aug 2007, 18:05) Mda, ma mai miram cind vedem in sondaje ca cea mai mare incredere o au romanii in biserica si armata. Pfff, cit de prost sa fii ? PS: am uitat ca asta e forum de loganisti... ai vazut alternativele? presa si politicienii ptr PS .... nu te contrazic dar .... totusi nu tot ce zboara se si manaca |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Toti intra pe pile pe mine
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 05:33 |