CNA - pina cind, pina unde?
![]() ![]() ![]() |
CNA - pina cind, pina unde?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 26 September 06 From: Ploiesti ![]() |
crezi ca-i duce capu la ceva bun, alte prostii borate pe posturile lu cutare sau cutare nu interzice si ce filme dupa '89 sa vedem, ma intreb prostia, oare nu-i doare? De fapt nu ma mai mira nimic, ce viseaza noaptea o coace ziua.
|
--------------------
Dacia
1300
1977
- PH07DEH
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Deasemenea CNA va oganiza razii in locuintele romanilor confiscand "Cutezatorii" si colectiile de surprize Turbo pastrate prin boxe. In programele tv urmeaza sa fie introduse mesaje subliminale de genul "supune-te" "voteaza becalul" si logan e cea mai buna masina.
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
"Colegul" nostru cu reclamatia la OPC n-a stiut el de CNA...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci nu mi s-a parut, am inteles bine.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cine se mai uita la filmele alea?
Eu cred ca "operatiunea" e gandita... fiind interzise, or sa fie mai vazute ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nu cred, poate ti s-a parut
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si eu am vazut stirea, CNA motiva decizia prin caracterul ideologic al unora dintre aceste filme
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Normal ca in filmele alea nu puteau fi abordat orice subiect. Dar sa le interzici mi se pare o prostie. Si pana la urma care e problema ? Daca ma uit la un film despre hitler inseamna ca sunt nazist ?
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce adunatura de tampiti... Ne intoarcem la stilul comunist usor usor...
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
He, he, le da la cap alora de la B1TV ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Patraulea, Trandafire, dormiti ma?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Marty |
![]()
|
Gogule, tu nu stii ca eu cind intru aici ramin fara somn?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa traiti, tovarase capitan Panait!
...oops, cata parnaie iau? ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
O boy, ce boi, dai dracului, niste vaci.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Am auzit si eu ieri tampenia asta.
Pai cum sa-l interzica bre pe `nea Ilie Moromete... |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Idee stalinistă.
Ne învățau să fim atei, combăteam Biblia, dar n-aveam voie s-o citim. Ne interziceau blugii... simbol de decadență imperialistă.... Acuma, tot ăia, pe cine vor să interzică? Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică, Radu Beligan, Victor Rebengiuc, Mitică Popescu, Ștefan Iordache, Marin Moraru, Mircea Diaconu, Nicu Constantin, Adrian Pintea, George Constantin, Ștefan-Mihăilescu-Brăila, Octavian Cotescu, .... prea mulți. Hai că nu-i problemă, mai bine ne uităm la 0TV. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pe mine ma enerveaza si chestia aia cu "zaharul si grasimile" introdusa tot de CNA. Ma uit zilnic la nemti pe satelit si in niciun caz nu am vazut avertizari din astea idioate. (doar la medicamente au avertizare)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Un fleac, m-au ciuruit....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Adica eu nu am voie sa "decide" la ce filme sa ma uit, nu?
BD va fi interzis, la fel si Amza Pelea? Niste dobitoci. Sa vezi ce inrosim diverse sisteme de file sharing dupa filmele astea. - Sefu, am vrut sa fac si eu 15000! - Si-acum o sa iei 15 ani! Realist vorbind s-au facut si multe gunoaie de filme, dar vreau sa decid eu la ce ma uit sau nu! This post has been edited by dizzy: 2 Aug 2007, 11:45 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Marty |
![]()
|
- Ia sa vedem ce avem noi aici?
- Exact, tovarase capitan, asta vroiam sa va intrebam, sa stim si noi: CE AVEM NOI AICI? This post has been edited by Marty: 2 Aug 2007, 09:33 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate vor a se alinieze la unele cerinte UE si ca urmare vom viziona mai multe filme in limba franceza in care tinerii blonzi se simt foare bine in compania tinerilor bruneti si mai inalti sau filme cu doua femei care locuiesc in aceeasi camera si ce probleme intampina ele cand vor sa adopte un copil camerunez.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ageana |
![]()
|
Baieti, ce facem noi cand iesim de-aici?
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Marty |
![]()
|
Noi, cind gasim un portofel....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe cat punem pariu ca nu o sa se intample niciodata, nimic de genul interzicerii filmelor inainte de 1989?
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ageana |
![]()
|
Parinte am pacatuit... am gasit un portofel cu 300 de lei si m-am gandit sa-l aduc la biserica
StefanT: sunt de acord cu tine, nu cred sa puna in practica asa ceva. This post has been edited by ageana: 2 Aug 2007, 10:03 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
...opt, opt si jumate, fix.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Era: opt, opt și ceva...fix.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 04:52 |