Euro in crestere
![]() ![]() ![]() |
Euro in crestere
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Etete pai cum sa ajunga la 5 lei ca am rate de platit.
![]() Eu cred ca au vrut sa ridice un pic nivelul euro pentru ca accizele sa fie calculate la anu un pic mai scump ... Numai ca s-au trezit cam tarziu si le-a iesit prea mare (3.73)... iar acu chestia asta le-a cam scapat de sub control (sau a fost lasata sa scape de sub control) pentru a le da un avertisment alora care tipa sa creasca salariile .... Parerea mea este ca: Este posibil sa mai creasca .. poate chiar sa depaseasca 4 lei / 1 iepuroi poate chiar pe la 4.2 dar in final (cel mult la inceputul anului viitor daca nu cumva mai devreme) o sa ajunga iarasi pe la 3.6-3.7 Nu de alta dar am si eu de platit niste rate la banci .... si hai sa zic .... platesc o luna doua cu iepuroiu mare dar mai mult nu .... ![]() Edit later: IO nu inteleg o chestie: America are probleme, dolarul are probleme, iar la noi scade leul ... in loc sa scada dolarul ..... Poate sunt eu mai greu de cap .... Nu vreau sa ma leg de euro chiar daca sunt off topic.... dar daca americanii au probleme DE CE NU SCADE DOLARUL ? Asta ma duce la gandul ca atunci cand nu avem probleme ne batem siguri cuie in talpa ..... This post has been edited by nairam: 6 Oct 2008, 23:16 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am crezut ca fac cu inima azi cand m-am uitat la cursul valutar. Si a naibii treaba, a sarit si EURIBOR-ul de cur in sus. Tz tz tz... in 2005-2006 a mers economia mult prea bine ca sa fie de durata...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai nu sti? Cand creste euro cresc preturile pe motiv ca euro creste si cand creste dolaru cresc preturile pe motiv ca dolarul creste.
E un fel de ruleta ruseasca ...pentru noi are 6 gloante. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce conducatori de toata jena avem .... Ma bucur ca nu am votat ... sa-i ia toate alea .... #&(&@(*&#(*$&*(&)*(&$@#$!^%
Ba da de nimic nu sunt in stare astia ... Iar Mugurel cred ca abia ii asteapta la cotitura sa le mai dea din cand in cand cu cursu in cap .... nu de alta dar sa nu uite idiotii ca de fapt el e sefu .. sau ma rog ... aia din spatele lui .... Pai de ce s-a dus Tariceanu la Mugur si nu l-a chemat pe Mugur la el? Pai ori esti sef ori nu esti... Iar din faptul ca Primul ministru a fost la BNR (in barlogu ...) arata ca de fapt Mugurel e ala tare ... ce tara de caca0.... 3.9 un euro This post has been edited by nairam: 6 Oct 2008, 23:33 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Repet, un leu slab nu este neaparat cel mai mare rau posibil (in conditiile unei inflatii mici). Este o gura de oxigen pentru cei care fac export in ue (pot chiar sa scada usor preturile si pot patrunde in piata), au temperat nebunia din imobiliare. Doar ca declaratiile panicarde ale lui vosganian si mai apoi ale lui tariceanu au creat un pic de panica pe bursa. Unde, sa fie clar sunt mai multi speculanti deacat investitori. Si multi nu uita cum intr-o situatie oarecum asemanatoare stolostein le-a confiscat valuta. Astia prefera sa retraga valuta pe care o schimba in lei, ii tin in banci sau titluri de stat pana in ianuarie cand reincepe distractia pe o bursa lipsita de impozitare.
Guvernul a dorit, ca de obicei, un leu slab la inceputul lui octombrie si l-a impins pe topogan. Dar l-a impins cam tare! Pentru cine are oua (si bani) e rost de cumpart la bursa, si inca pachete mari! |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
nairam |
![]()
|
Cred ca Nastase are oua si inca in PACHETE MARI... de la Cornu .... ca io am lei si au luat-o la vale .... iar creditele sunt in iepuroi... adica asa cum e mai rau ....
Edit later: Norocul meu este ca mai am niste iepuroi de prasila pentru 2 - 3 rate ... si poate pana atunci isi revine leusorul .... ca daca nu parca vad ca o sa cumpar euroiu cu 5 lei .... Edit later later: Si cand ma gandesc la faptul ca atunci cand am facut creditul pentru birou cu 3.2 lei / 1 euro .... uffffff ce vremuri This post has been edited by nairam: 6 Oct 2008, 23:54 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
http://www.bnr.ro/ 3.94 ... deja se duce de rapa leul, 700 lei vechi in weekend
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Dap, nasoala treba! Ce bun era un credit in lei cu dobanda fixa....
Iar pe nastase, da-l in masa cu oaolele lui cu tot. |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
hash |
![]()
|
Ia uitati-va ce frumos scade euro fata de dolar. De pe la mijlocul lui iulie. Ceva explicatii aveti la indemana?
http://www.conso.ro/cotatii.html |
--------------------
-
-
-
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
SUA au intrat primele in criza, e posibil sa iasa primele din criza si mai bine decat Europa si Japonia.
SUA sunt cea mai mare economie a lumii. Cea mai mare putere militara a lumii si la o adica e importanta chestia asta (a se vedea interesele din zona petrolului). Economia SUA face fata mai bine socurilor decat cea a Europei si Japoniei, e cu ceva ani in fata acestora doua. Astea sunt lucrurile de ansamblu. Pe termen scurt mai conteaza si randamentele (mai corect spus, pentru zilele astea, siguranta ) plasamentelor. Deci e mai bine sa intri pe dolar acum cand e jos, cel mai bine a fost cand era si mai jos decat acum, dar tendinta e de apreciere. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In opinia mea, miscarea euroiului e in trendurile ultimilor 3-4 ani. Si anul trecut a fost la fel, doar ca prin noiembrie, si-n 2005 a fost cam la fe, dar nu asa abrupt.
Doar in 2006 a fost usor altfel. Attached thumbnail(s) cursuri.gif ( Size: 18.77k ) Number of downloads: 112 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(Jack Daniel's @ 7 Oct 2008, 11:56) asa, deodata, mi-am adus aminte cum radeam cand mi-a spus cineva ca o sa platim oul 10 lei (din aia vechi), dupa revolutie, prin 1990... o sa mai scada euro prin decembrie, cand vin acasa capsunarii... prin botosani tre' sa fii bun prieten cu vre-un bisnitar sa-ti lase euro cu 4 lei, altfel prefera sa il stocheze. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
hash |
![]()
|
Daca strainii devin mai interesati de BVB, pe fondul caderilor costurilor actiunilor, ar putea fi asta un motiv pentru care leul se apreciaza? Bineinteles, in conditiile in care tendinta se pastreaza si ajungem inapoi la 3.6
Cea mai mare magarie mi se pare ce-a facut Tariceanu, si-a scos banii de la banci si i-a bagat in titluri de stat (conform http://www.ziare.com/Tariceanu_nu_si_tine_...nci-430502.html ) Adica asta e mesajul dumnealui, atata incredere are el in ING si HVB. Bine ca nu si-a luat bijuterii de ei. This post has been edited by hash: 8 Oct 2008, 19:07 |
--------------------
-
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 7 Oct 2008, 15:26) asa, deodata, mi-am adus aminte cum radeam cand mi-a spus cineva ca o sa platim oul 10 lei (din aia vechi), dupa revolutie, prin 1990... o sa mai scada euro prin decembrie, cand vin acasa capsunarii... prin botosani tre' sa fii bun prieten cu vre-un bisnitar sa-ti lase euro cu 4 lei, altfel prefera sa il stocheze. Du-te azi sa vezi daca mai sunt la fel de optimisti. ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
hash |
![]()
|
3,81 acum la tranzactionare interbancara (ora 12)
LE: 3.76 (ora 16:52) This post has been edited by hash: 9 Oct 2008, 15:52 |
--------------------
-
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
se duce euro gramada în jos, paritatea cu dolarul e zdrente...
QUOTE Banca centrala a Iranului va vinde 45 de miliarde de euro din rezervele in devize straine pentru a cumpara dolari si aur, a anuntat Xinhua, agentia oficiala de presa din China, preluata de Reuters. This post has been edited by Markos: 2 Jun 2010, 13:16 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Decat sa le duci grija, mai bine dorul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:12 |