"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
![]() ![]() ![]() |
"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai curajosul esti un tip suspect . Ai xxx 1,6 mepei
![]() Cu stima umilul solenzar ![]() This post has been edited by bion: 21 Aug 2007, 23:08 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bre, deci io-mi bag pixu', asa nu se mai poate! Au inceput sa mi se clarifice anumite aspecte legate de scaderea calitatii forumului!
Asadar: - Liviu.... moldovean - DragosP.... moldovean - os... moldovean Pai ce dracu' de calitate s-aiba forumu' asta cind e moderat de moldoveni? A? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Calitate moldoveneasca ?
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Uite ce zice un loganar pe xxxSlz vs. Logan 1.4 -> clar Slz
Slz vs Logan 1.6 -> Loganul i-a dat o masina distanta Solenzei __________________ Deci 1,6 si mai ales 16 vulve rules. 1,4 luzaaari Clar Slz |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Yo, stinky ass! R u for real?
![]() Chiar crezi ce-ai zis cu frigideru' sportiv??? ![]() Am zis si-n alte topicuri: demarajul nu e singurul element care defineste o masina sport... O masina sport sport este un buchet de elemente care se imbina armonios unul cu celalalt astfel incat rezultatul sa fie o masina sportiva... Motorul asta nu se imbina armonios cu franele alea minunate de pe Logan, nu se imbina cu stabilitatea de cocostarc care o are, nu s eimbina cu alura de locomotiva, nu se imbina cu forma de frigider de bucatarie supradimensionat... Pentru a avea o masina sport nu e destul sa ai o cutie de viteze cu rapoarte bune pe demaraj si un motor de 100 de cai (nici macar de putere medie nu poti zice ca e un motor de 100 si un pic de cai...) Asa ca scoate-ti din cap ideile ca ZKR 1.6 16V ar avea vreo treaba cu masina sport, ca te inseli amarnic... Vezi pe serpentine ce rusinica iti da un prapadit de Golf 1.4 pentru simplul motiv ca e scurtuta si caroseria e gandita atat pentru 1.4-le ala anemic si perfuzat de 80 de cai cat si pentru GTI-ul TFSI care are 200 de cai... Loganul saracu' a fost gandit si el pentru o putere de 80-90 de cai, iar tu zici ca e masina sport... Problema nu e cu aia din trafic, ci e cu tine... Consideri ca toti is in competitie cu tine si te visezi pilot de curse... iesi naibii din reclama aia care o tot savurezi si du-ti copilul la scoala si de data asta opreste CHIAR la scoala... si nu mai visa tu curse cu Loganul, ca n-are rost... nu e pentru asa ceva |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Shush @ 22 Aug 2007, 00:13) Vorba aia: cum e turcu' si pistolu'! Da', ma rog, asta nu prea s-a auzit decit p-aici, printre sudisti. 22 Aug 2007, 00:21: Ia uite fraticule, uitasem de i96nds si de b64chr. Alti moldoveni! This post has been edited by Marty: 21 Aug 2007, 23:21 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Vezi ca razesii sunt vigilenti si degraba saritori de mustar. Eu abia scapai necrucificat si m-am legat de vehiculul omului
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
Care om?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
D-aia ma inteleg eu bine numai cu adminii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bion |
![]()
|
Sela cu opielu albastru.
![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
vis-a-vis |
![]()
|
Cata frunza, cata iarba...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Mai.. iar o luati de la capat? 'au nu va convine ca va invadam si aici?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Iertati boieru acu si eu mai obosit gresesc
![]() Bion <span class='edit'>21 Aug 2007, 23:35:</span> QUOTE(os @ 21 Aug 2007, 23:28) Da matali si vrai se ti baji. N-ai somn. Am zis eu ca sunteti vigilenti (si cu ochii pa banat ca pe butelie ![]() Amu dara ma duc la standoala sa bag faetonu sela sa nu mi-l strice blastamatii di copchii ![]() ![]() bion This post has been edited by bion: 21 Aug 2007, 23:37 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Sî vă zîc io și am pațît cu ifectu di Logan...
Am zîs șî io sî-mi duc fimeia la operî, c-așa-i moda acu... Am luat trenigu șel bun ș-am pus șî șoseti la șlapi sî nu sî vadî unghiili nităieti... Acu sî vezi blăstămațîi, cînd urc in Logan văd șosetili gauriti di mai mari rușînea. Sî mă-ntorc acasî nu-mi vine, ca aduși ghinion, niși sî merg farî șoseti nu sî fași... Cîn colo și văd, minunea minunilor, buton di ac pi bord, sî-mi saie ochii di mint, am apasat pi el da ac p*** sî-mi țîrîi șî io șosetili, sa nu'i baji in chi**a mamii lor di talhari? În schimb s-o facut un jer napraznic di mi-am suflat tătî opiera mușii, nu mi-o tihnit șî mii, niși n-am putut sî-mi dansez fimeea, niși n-am putut sî sparg niști sămînțî pi cari li adusăsăm di acasî, cî cicî la opierî îi scumpi ![]() This post has been edited by GoGu: 22 Aug 2007, 00:02 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Marty |
![]()
|
Da-te dracu' de bolnav!!!!
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Pai moldovean zapacit ce esti n-ai vazut ca langa AC loganu` are si un buton ATA. Trebuia sa apesi simultan si deodata pe ele si functiona (iti rupea si ata cu dintii
![]() ![]() bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 22 Aug 2007, 00:59) Sî vă zîc io și am pațît cu ifectu di Logan... Creangă reîncărcat! Am zîs șî io sî-mi duc fimeia la operî, c-așa-i moda acu... Am luat trenigu șel bun ș-am pus șî șoseti la șlapi sî nu sî vadî unghiili nităieti... Acu sî vezi blăstămațîi, cînd urc in Logan văd șosetili gauriti di mai mari rușînea. Sî mă-ntorc acasî nu-mi vine, ca aduși ghinion, niși sî merg farî șoseti nu sî fași... Cîn colo și văd, minunea minunilor, buton di ac pi bord, sî-mi saie ochii di mint, am apasat pi el da ac p*** sî-mi țîrîi șî io șosetili, sa nu'i baji in chi**a mamii lor di talhari? În schimb s-o facut un jer napraznic di mi-am suflat tătî opiera mușii, nu mi-o tihnit șî mii, niși n-am putut sî-mi dansez fimeea, niși n-am putut sî sparg niști sămînțî pi cari li adusăsăm di acasî, cî cicî la opierî îi scumpi ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Sărumîna bioani cî m-ai luminat...
Sî vezî și i-o zîc acu lu un pretin cari mi-o zîs cî-s niebun c-am dat așă o mojilițî di parali pi Loganu ista, cî ci, mi-o zîs, îți suji p* di banii iștia? Acu sî-i zîc cî rupi șî ața cu dințîi dacî știi și botoani șî apeșî, tu-i șeara mamii ei di tehnicî modernî... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bion |
![]()
|
Cu plaseri si alti data. Am vrut sa intreb ca cu matale se pate grai omeneste nu ca suparaciosu sela cu opielu stuchilar matele, loganul e 1/4 (la sfert) dar este si la litra? Si ii de vita nobila sau roze de butuc
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 21 Aug 2007, 23:05) hai sa iti elucidez si aceasta necunoscuta nu de altceva ,dar sa nu mori.....nelamurit ![]() ![]() 1989 1990 militar in termen soldat plin 1990 1991 muncitor plin 1991 1995 facultatea de pompieri august 1995 avansat locotenent si numit loctiitor comandant sectie pompieri 1996 -1999 comandant sectie pompieri 1998 avansat inainte de termen(cu 4 ani ![]() 1999 -2002 comandant detasament pompieri 2002 avansat la termen maior 2002 2004 sef stat major batalion pompieri 2004 2007 comandant batalion pompieri 2007 avansat inainte de termen locotenent colonel voi reveni la urmatoarele etape si avansari ![]() ![]() ![]() multumit? eu da... ![]() This post has been edited by FireChief: 22 Aug 2007, 05:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
bre ..... nu-s cam multe avansarile astea 'nainte de termen?
maine - poimaine te fac astia general, .... chiar .... la pompieri exista generali? ca ii tara plina de specimene deastea "stelate". auzi .... da chiar .... de ce ai ales facultatea de "tulumbisti" deabia dupa ce ai "servit patria"? statultul de "muncitor plin" nu-ti dadea satisfactia necesara? This post has been edited by tarzy: 22 Aug 2007, 06:45 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
FC ajunge direct maresal, o sa vedeti voi.
![]() Later: grupul moldovenilor invadatori anunta ca, in momentul in care vor deveni majoritate si in restul tarii, se va introduce obligativitatea studierii dulshilui grai pentru toata lumea. Șî o sî fiț obligaț sî scriiț așa cum o scris GoGu mai înainti. ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 22 Aug 2007, 07:08 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Adydum |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 23 July 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(MAS @ 22 Aug 2007, 00:16) Yo, stinky ass! R u for real? ![]() Chiar crezi ce-ai zis cu frigideru' sportiv??? ![]() Motorul asta nu se imbina armonios cu franele alea minunate de pe Logan, nu se imbina cu stabilitatea de cocostarc care o are, nu s eimbina cu alura de locomotiva, nu se imbina cu forma de frigider de bucatarie supradimensionat... Habar n-ai ce-i aia sport, habar n-ai ce-i aia tiuning, ca altfel intelegeai si tu subtilitatile si necesitatile unei masini sport... Sa stii ca un calut romanesc e mult mai puternic decat cei nemtesti sau italieni.(Chestie dovedita demult vezi calul lu` fat-frumos) De aici si confuzia cum ca 107 C.P. n-ar fi suficienti. Frane ? Per che ? Masina sport trebuie sa FUGA cat mai bine, cum se opreste nu conteaza, n-ai vazut reclama ?? Unde ai vazut masina sport cu forme blande si domoale? Masina sport trebuie sa aiba o alura AGRESIVA, care sa sugereze PUTERE! Ce iti sugereaza tie locomotiva? anderstud di aidia ? Masinile de lux au forme care sa sugereze OPULENTA! Intreaba-l si pe nea Vasile din plesoii de vale ce sugereaza cel mai bine buna-starea si bogatia? Nu un frigider maare aflat in functiune? Sau una cu curu mare? Felicitari tuturor loganistilor care au inteles disainul lu` logan. totusi am o nelamurire, ce-au vrut sa spuna cu tevusca aia de esapament? This post has been edited by Adydum: 22 Aug 2007, 07:13 Attached thumbnail(s) normaldacialogan046mj2mv.jpg ( Size: 18.85k ) Number of downloads: 65 inele.jpg ( Size: 120.17k ) Number of downloads: 67 |
--------------------
Chrsler
Grand Voyager
2001
- 4812 SV 85 4812 SV 85, CT 08 FST , CT09FST, B05ZFF, Nav-CT 235
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Sa inteleg ca Loganu de 1.6 16V e un fel de Robin Hood al Loganurilor...
|
--------------------
-
-
-
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Asta e un nou topic de succes?
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
Marty |
![]()
|
-- text generator de neintelegeri eliminat de moderator --
This post has been edited by os: 24 Aug 2007, 10:13 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 15:23 |