"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
![]() ![]() ![]() |
"Efectul" Logan, Roman sa fii, Dacie sa ai! Efect garantat :D
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sau poate inca asteapta sa le creasca una...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
breeeeeee ,..... da ce te "moralisti" pe aici .... lasa-ti omul in pace sa se bucure de achizitie. eu am recitit pstul lui .... si chiar nu vad de unde ati scos-o voi ca ar avea super parere despre masina sau ca ar conduce imprudent
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
IRONICK |
![]()
|
tarzy, vezi ca sunt copii in parcare si nu poti sa iti parchezi limuzina
This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2007, 15:50 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
De nicaieri.... !El a zis!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
tarzy, de unde ai tras tu concluzia ca i-am furat masina?
This post has been edited by tribunul: 21 Aug 2007, 15:50 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(StinkyMcButt @ 21 Aug 2007, 16:41) Imi cer scuze pentru ca am postat unde nu trebuie. Sectiunea probabil era ce intitulata "injurati-ma"! Eu n-am inteles-o p-aia cu media de 88 la ora. Normal, o sa continui prin a va "multumi" pentru remarcile "pozitive"! Credeam ca lumea o sa inteleaga ironiile fine dar in afara de cativa mai cu capul pe umeri, toti ati preferat sa va limitati la a acuza! Se poate sterge topicul, oricum e inutil! Multumesc, Topicul e foarte util, e exemplu clar de "ASA NU". Din pacate sunt prea multi pentru care Loganul este cea mai sportiva masina pe care au condus-o vreodata. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si pe care o vor conduce...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La loganarii cu 1,6 si abeseuri o sa le tot creasca pana o sa fie destul de lunga ca sa se poata sterge la c** cu ea.
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 21 Aug 2007, 15:49) care dintre limuzine? auzi bre .... da lu' matale nu-ti sunt toti boii acasa? .... da macar de nevasta ... stii pe unde umbla? QUOTE(tribunul @ 21 Aug 2007, 15:50) cine a spus furat? deocamdata vad ca-i ponegriti averea omului .... probabil ca din cauza de ciuda |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa e sunt invidios ca nu am Prestij, am o masina necunoscuta destul de rara, nu se uita nimeni la ea si nu am 1.6 16v cu 107 CP.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 21 Aug 2007, 17:09) auzi bre .... da lu' matale nu-ti sunt toti boii acasa? .... da macar de nevasta ... stii pe unde umbla? Nu am. Mie imi place sa umblu cu nevestele sau prietenele altora ...This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2007, 16:14 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
2dor |
![]()
|
IRONICK e vorba de nevestele sau prietenele altora cu Logane?
This post has been edited by 2dor: 21 Aug 2007, 16:16 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
bion |
![]()
|
Bine ca nu esti tu nevasta
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu, ca tarzan crede ca in jungla, Jane e in siguranta... n-a aflat ca s-a indragostit King-Kong de ea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
StinkyMcButt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 August 07 ![]() |
Sa dam treaba pe fata:
DA, sunt mandru de masina mea! DA, e cea "mai sportiva" masina noua la pretul ala! DA, imi palce sa merg mai repede decat soferul "mediu", "diesel-ist"! Aluziile ironice ale unora sunt foarte bine-venite, chiar distractive, dar din pacate unele sunt rezultatul direct a ceea ce se numeste ciuda. Domnule OAP, dumneavoastra sunteti posesor de diesel din cate vad, felicitari pentru alegere! Este o masina decenta, care consuma putin si isi face treaba, mai ales in mediul urban. Inteleg ca primul meu post pare a fi un atac direct la modelul de motor cu care este echipata masina dv, dar va pot asigura ca nu este! Imi pare bine ca acest post este considerat un ASA NU, dar nu inteleg de ce unii iau misto-urile asa de personal! |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- B00SHG
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
N-au bani de accelerat...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Reincepe eterna si fascinanta discutie Diesel vs Benzina.
Ca sa torn gaz peste foc: real men drive torque, not horsepower. Diesel-istii stiu de ce. ![]() PS: o chestie nu am inteles-o. Cum adica "diesel-ul isi face treaba in special in mediul urban"?! This post has been edited by BlaueCorsa: 21 Aug 2007, 16:27 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
2dor |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
bion |
![]()
|
As avea o sugestie pentru your stinky butt...
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
2dor |
![]()
|
E de
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(StinkyMcButt @ 21 Aug 2007, 17:19) Domnule OAP, dumneavoastra sunteti posesor de diesel din cate vad, felicitari pentru alegere! Este o masina decenta, care consuma putin si isi face treaba, mai ales in mediul urban. Inteleg ca primul meu post pare a fi un atac direct la modelul de motor cu care este echipata masina dv, dar va pot asigura ca nu este! Multumesc...am avut ce-i drept ceva dubii la inceput cand ati spus ca vroiati sa il "molestati" pe acel nestiutor dar acum m-am linistit. In ceea ce priveste dieselul aveti perfecta dreptate. 21 Aug 2007, 17:35: QUOTE(BlaueCorsa @ 21 Aug 2007, 17:23) Ca mandru posesor de diesel pot spune ca isi face treaba si in mediul rural. da cred ca trebuie sa-i schimbi mai des filtrele din cauza prafului... ![]() This post has been edited by OAP: 21 Aug 2007, 16:35 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
sunteti de belea... a vrut si omu' sa isi prezinte Sputnikul si acu ii dati la gioale..pai treaba e asta ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
N-ai priceput ideea. Era vorba de Diesele adica alea de pe autobuze, camioane de aprovizionare in orase iar la sate era vorba de RATA si tractoare.Astia cu dieselase renault opel
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Greseala mea...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Apropos de efectul LOGAN ...
... cam toti cu "străineze" si chiar si Cielo/Albeea/Clio au tendinta sa se dea la LOGAN. Oare asta nu spune ca ceilalti posesori de non-LOGAN-uri sunt dusi cu pluta ? Inteleg sa vina o masina cu multi cai din spate cu viteza si sa trebuiasca sa ma dau la o parte dar cand ies si eu din localitate si accelerez imediat se trezeste desteptul cu non-LOGANUL din spate sa ma flash-uiasca... ma dau la o parte pe banda de pe marginea drumului si accelerez in continuare iar desteptul nu reuseste sa ma intreaca. Asta cum mai vine ? Fix ce zice omul in mesajul initial mi sa intamplat de cateva zeci de ori pana acum. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:46 |