volan pe dreapta, cum il trec pe stanga...
![]() ![]() ![]() |
volan pe dreapta, cum il trec pe stanga...
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Tai bordul in doua si inversezi bucatile, si gata si cu cadranele.
Mai greu e cu vitezele, pana te obisnuiesti sa "o bagi" cum trebuie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
O chemi si tu p-aia din parcarea de tiruri sa te ajute.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu cu stanga lucrez mai greu...
Am avut odata drapta in reparatie vrea cateva saptamani, sa vezi chinul naibii ce greu e cu stanga. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
Nu era mai simplu daca mergeai la femei? Nu mai dadeai atata din mana.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
Am jucat rugbi in copilarie, au am vrut sa prind mingea iar altul s-o suteze.
A cedat cel mai inteligent, adica io. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 22 Aug 2007, 00:09) Vorbesti serios? Chiar n-a avut ala ce face? Si ala de i-a facut-o cadou, alt cretin, mai degraba vindea masina acolo pe oricat si ii dadea astuia banii, nu sa-si bata joc de el. E exact ca si cum as da la cersetori bancnote de 100 de mii de lei vechi. Sunt bune si alea de 100.000 lei vechi , doar ca trebuie sa te duci la BNR cu ele ! |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Sony |
![]()
|
Tribunule, bratul tau este ce ai tu mai inteligent?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
Pai tu nu stii cum e cu neuronii la barbati?
Cica era odata un neuron plictisit rau de tot care mergea pe strada, la un moment vede un barbat, si plictisit cum era, se suie in capul lu ala. Acolo stupoare, gol, nici un neuron. Se aseaza plictisti intr-un "colt" si cum statea acolo linistit, se deschide usa si apare un alt neuron care tipa la asta: - Baaa, ce stai singur aici, hai jos ca-i petrecere. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Alte modificari de care mai uita lumea : farurile, ca la ei bat mai tare in stanga, ceea ce la noi ar orbi toata poulatia de pe contrasens, oglinzile retrovizoare daca nu sunt identice.....
Am vazut modificarea facauta pe o Honda Coupe in state..... si au ales sa taie tot botul masinii si sa-l grefeze pe cel de pe o masina cu volanul unde trebuie! This post has been edited by einstein1984: 22 Aug 2007, 12:00 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Au taiat botul cu tot cu volan?
![]() |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Lasa-l ma, ca el e un pic mai neajutoorat si nu stie sa se exprime. De fapt el a vrut sa spuna ca de fapt au taiat spatele masinii cu volan pe dreapta si l-au pus la o masina cu volan pe stinga.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, daca o taiau longitudinal si o faceau cu dubla comanda, nu era mai bine?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
si din ce ramanea faceau una fara nici o comanda
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Faci o masina drive by wire.
Pui dubla comanda la pedale, pe care le actionezi din stanga, volan care comanda un motor care invarte volanul de pe dreapta, bordul il filmezi cu o camera web si proiectezi pe un LCD din fata ta, asa ca sa nu imi spuneti ca nu se poate. Se poate domne, dar nu prea merita. Merita asa ca proiect ingineresc, sau mai bine te muti in spate ca e mai sigur. Acuma on topic, poti folosi o masina din aia ca donator de piesept una de aici. Vreun Espero se da pe acolo, ia zi?! Eventual hidramat! Eventual la vreo 2000 eur |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru sisteme drive-by-wire trebuie redundanta.
Intrebati-i pe cei de la mercedes de ce au revenit la sistemul clasic de franare si au renuntat la cel drive-by-wire pe care il aveau pe s-classe. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
REDUNDÁNȚ//A ~e f. 1) Defect stilistic constând în abundența inutilă de cuvinte și expresii la redarea unei idei. 2) telec. Surplus nejustificat de informație la transmiterea unui mesaj.
dexonline This post has been edited by FireChief: 22 Aug 2007, 20:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lasa mai dexul, ca in viata de zi cu zi inseamna altceva la sistemele informatice.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
Viata bate... campii! N-am gasit alta rima, sa traiti!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
REDUNDÁNȚĂ s.f. . ♦ Surplus de comunicare menit să asigure exactitatea transmiterii unui mesaj. ♦
E vorba de acceptiunea cuvantului din teoria fiabilitatii, nu de cea stilistica. Si honda a taiat-o exact in spatele tablierului antifoc (ca ma ia Martynezul la 3 pazeste daca zic front bulkhead). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
FireChief
![]() Ai dezinformat prin prezentare trunchiata. ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Hai mai Klaus ca imi strici demonstratia, las-o ca merge si fara redundanta ca daca e nevoie mai invarte si el de volanul ala al masinii.
Oricum, Esperacheuri se dau p'acolo? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
Din cate stiu eu, s-a vandut si acolo. Dar cu costurile cu drumul.....
http://www.exchangeandmart.co.uk/iad/Motor...o/Espero/20/171 uite ce apare la un search |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar un Daihatsu Charade GTti?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
-- text eliminat de moderator impreuna cu intreaga linie de discutie --
This post has been edited by os: 24 Aug 2007, 10:21 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
FireChief |
![]()
|
This post has been edited by os: 24 Aug 2007, 10:21 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
This post has been edited by os: 24 Aug 2007, 10:22 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FireChief |
![]()
|
This post has been edited by os: 24 Aug 2007, 10:22 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:23 |