volan pe dreapta, cum il trec pe stanga...
![]() ![]() ![]() |
volan pe dreapta, cum il trec pe stanga...
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Fire Chief, nu te incapatina, mai bine zici ca n-ai stiut sensul asta si gata...
Exista sisteme cu back-up si sisteme redundante, in cazul back-up-ului sistemul de rezerva se pune in functiune in cazul defectarii sistemului principal, in cazul redundantei sistemul de back-up functioneaza in paralel cu cel principal (de multe ori sistemele sunt identice si nu poti spune care e back-up-ul si care e principalul). Si da, inseamna si ce ai spus tu. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca o dati de pe dreapta pe stanga si viceversa.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Buei, până la urmă n-am înțeles: se poate sau nu?
![]() Că io-l vreau pe dreapta! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se poate mai, da numai cu sisteme redundante. Na!
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Iar începi?
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vind flex priceput, participant la o taiere de masina (parte frontala). In caz de urgenta se poate folosi si la taieri de mot.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate o fi bun si la circumcizii!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DragosP |
![]()
|
Mot sau moț? Dacă-i moț
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu bre! Cu totu'; doar făcălețu' ăla de dai de el ca să schinghi vitezele poa' să rămâie acoloșa unde-i acu'.
A, și frâiele de mână. Acu' n-am înțeles: vrei 20 de lei ca să-mi recomanzi un sudor, sau atât e tarifu' lu' nea Caisă? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pentru montat volan, ala e tarifu lu nea sudoru', eu nu-ti iau nimic, ca-mi esti vecin. Mie mi-a luat 25 de lei sa-mi goleasca un catalizator si sa-l sudeze la loc, deci eu zic ca 20 e suficient.
Da nu ma gandeam ca vrei si bord, pedale, initiatorul topicului intreba doar de volan. ![]() Auzi, nu vrei mai bine sa mutam indicatoarele de pe bord, in pozitie centrala, ca la Spark? E buna ca solutie definitiva, daca vrei sa pui iar volanul pe dreapta, si e si la jumate de pret, si mai e si la moda. Cu pedalele, am sa ma duc la o scoala de soferi, sa intreb cat costa o dubla comanda, cu bara dintr-aia de trancane la gropi, vedem cum facem cu acceleratia, oricum viteza ucide. Farurile, lasa, oricum se schimba clima, nu mai e iarna, poate scad si noptile. Ramane problema schimbatorului, da si la englezoi tot acolo e. This post has been edited by Laurentziu83: 24 Aug 2007, 14:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da torpedoul? Cu ala ce face? Il muta ori ba?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu ăla-l las pi driapta, sâ-mi bag acoloșa și eu șieva... sâ-mi hii în față.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Bre,nu mai dati omului idei dintr-astea injineresti ca-i prea complicat si scump.
Sfatul meu e sa-i monteze o tastatura si sa conduca din sageti...eu asa fac...si chiar merge! ![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Alo CristiT, s-o inventat mouse-ul...
This post has been edited by radian: 24 Aug 2007, 21:53 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da, s-a mai inventiat si pisica! Asa ca mouse-ul fuge de mananca pamantul.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Fuge da dupa ce ii f*** niste baroase mitei
![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Era intr-un timp pe autovit la vanzare un Rover 400 cu volan pe dreapta inscris in Romania, deci s-ar putea inscrie cu o mica atentie unde trebiue, in loc sa dati banii pe modificari...
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
E acilea la bloc o Vectra A cu gagiu' pe dreapta si inmatriculata.
Lasati ca e mai bine asa, vezi si tu o gagica ceva pe trotuar, daca dai in radar zici ca ala din stanga e vinovatu.... etc.... ![]() This post has been edited by Mario_b: 26 Aug 2007, 11:40 |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Sau poti sa conduci beat si tii un volan in masina si il dai pasagerului din stanga sa-l tina in mana cand il opreste politia...
Oricum, n-as circula in Ro cu o masina cu volan pe dreapta, la cate depasiri esti nevoit sa faci pe suta de kilometri. This post has been edited by Laurentziu83: 26 Aug 2007, 12:16 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 01:04 |