cat costa un logan la fabrica?, stie cineva?
![]() ![]() ![]() |
cat costa un logan la fabrica?, stie cineva?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
camp david
This post has been edited by FireChief: 21 Aug 2007, 20:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi fost pe vremea copilariei altora, altii au beneficiat de transport in comun (adica ITB) de mici.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Kojak @ 21 Aug 2007, 21:43) IRONIK, poate imi arati maine putin "impejurimile", cine stie Chiar ma gandeam o data sa va invit sa vedeti imprejurimile zonei ... ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da, ca si tramcaru' tot de ITB apartinea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Cred ca cea mai buna sansa sa-l iei mai ieftin e sa iei un kit din ala pentru Rusia/Columbia etc. si il asamblezi singur.
![]() This post has been edited by raqzvan: 21 Aug 2007, 21:21 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si sa iti iasa tractor si sa il iei la pila.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(liviu_buc @ 21 Aug 2007, 21:25) Pai iei si tu o adeverinta de la politie cum ca esti diler de marijuana, te duci la fabrica, aia au o dovada ca esti dilar si-ti vind Loganu' la pret de dilar. Simplu? This post has been edited by Marty: 21 Aug 2007, 23:39 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu merge, s-au facut ai draq...
S-a dus un pretin, saracu', el e dilar la cazino, s-o dus si cu cartea de munca, si cu adeverinta, le-o amestecat alora cartile in fata, tot, si nu i-o dat.... ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Părerea mea, hâc, e că costă (pardon, hâc de cacofonie) fix 5.000 de coco. Că doar așa au zis franțujii. Diferența până la prețul de la dilăr e țeapa de 5.000 de euro din celălalt topic.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gresit! Tabla, plasticul si cauciucul care alcatuiesc un frigider, precum si costurile cu manopera sunt cam 2600 euro per masina. Restul, pana la 7000 sunt regia fabricii, amortismentele, cheltuieli de proiectare (deh, francezii au materie cenusie scumpa)si garantie, precum si alte maruntisuri ca : profitul producatorului, al delaerului, etc.
In aceiasi zona de discutii, vreiti sa aflati cat costa un litru de benzina la arabi, direct la rafinarie? Eu nu cred! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
merge ca-n flinstones
|
--------------------
-
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Lasa-l ma, c-a zis de tabla, a zis de plastic si a zis de cauciuc. Da' nimic de powerplant. Si nici de front bulkhead.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 22 Aug 2007, 09:25) QUOTE(einstein1984 @ 22 Aug 2007, 09:19) Gresit! Tabla, plasticul si cauciucul care alcatuiesc un frigider, precum si costurile cu manopera sunt cam 2600 euro per masina. Pe considerentul asta, cei care "locuiesc" in frigider, sunt legume(varza), mezeluri (cremwursti, carnati) sau alte preparate (chiftele)? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Prin "tabla, plastic, caucicuc" ma refeream in general la materialele prelucrate sub forma diverserlor ansambluri si subansmabluri ce intra in componenta loganului, numit eufemistic "frigider". Poate nu am fost destul de clar, poate altii au o minte mai ingusta......
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, vand io un Logan Ambition Hacibec cu 5000 euroi. Mai trebuie luat un pic la pila, dar in rest e perfect!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
einstein1984 |
![]()
|
E din ala asamblat de americani dupa planurile furate si a iesit tractor?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu, bre! A fost berlina, dar l-a operat un stilist turc la o trecere de pietoni.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Pentru initiatoru topicului: Degeaba te chinui nu poti sa iei logan-ul direct de fabrica... Daca ar fi fost asa s-ar fi mutat cu toti in Pitesti
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nici macar aia din fabrica nu-l pot lua direct din fabrica.
Doar ca ei au niste reduceri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
Macar de ar avea cum au francezii la renouri ...
This post has been edited by IRONICK: 22 Aug 2007, 11:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Asta poti sa mai zici Ironik! Francezii in schimb le au pentru ca renunta statul la TVA (deh, sindicat puternic si regie nationala, cu contributie puternica la PIB), romanii au reducerea din marja de profit a dealerului!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
liviu_buc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 19 November 06 ![]() |
stiu ca intr-un timp se putea cumpara masini direct de la fabrica,eu asa stiu...
|
--------------------
EX-Dacia
Logan
2005-1400 cmc Posesor mandru de Logan Ambiance 1400 cmc
|
|
IRONICK |
![]()
|
Erau niste timpuri comuniste alea ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cumva CNCD?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
Vorbeste si tu cu cineva din fabrica sa ti-o scoata pe bucati. Apoi faci un mic puzzle.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sau mai bine vorbeste cu un sofer de tir, turcalet daca se poate, si-ti gaseste el clienti de la care sa cumperi loganul pe bucati.
Sony stie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
einstein1984 |
![]()
|
Sau si mai bine vorbesti cu un sofer de tir sa-i cada un Logan din bizarca....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 02:33 |