cat costa un logan la fabrica?, stie cineva?
![]() ![]() ![]() |
cat costa un logan la fabrica?, stie cineva?
Braveheart |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, simtul umorului inca nu l-am pierdut! Puteti sa ziceti ce vreti despre mine.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Lui Sony ii mai trebuie faruri, capota si spoiler si are B90.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, ar merge si un bord
![]() Iar usa spate o ia la pila |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ma gandesc cum ar merge cu pantograf.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cu geamul din doua bucati o rezolva el tot cu pila si niste purfix ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sony |
![]()
|
Pila stiu si io ce este, dar purfixul habar nu am cum arata.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
Butoane de aragaz ai pe acasa ? Pentru climatizare ...
This post has been edited by IRONICK: 22 Aug 2007, 12:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E un fel de pantograf cu burete.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bre Sony, pe turcul ala de ti-o venit din spate, cand l-ai depasit inainte, nu cumva i-ai zambit tu mai sugubat si i s-o fi aprins focul pasiunii dupa nurii tai...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 22 Aug 2007, 11:00) Prin "tabla, plastic, caucicuc" ma refeream in general la materialele prelucrate sub forma diverserlor ansambluri si subansmabluri ce intra in componenta loganului, numit eufemistic "frigider". Poate nu am fost destul de clar, poate altii au o minte mai ingusta...... Mda, m-am dumirit! Pai inseamna ca frigideru' are blocu' motor din tabla ambutisata. P.S.: Bai șugubățule, tu debordezi atita inteligenta cam cit debordeaza un papuaș de cunostinte de fizica atomica. Daca ziceai "fiare" in loc de "tabla", sa moara Ceausescu daca-ti ziceam ceva. Da' cind te vad asa tantos si cu nasu' pe sus, iti mai dau cite un brinci sa nu dai dracu-n gropi. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
![]() ![]() ![]() Einstein vs Marty. Promitator! ![]() This post has been edited by Muttley: 22 Aug 2007, 15:25 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Sony |
![]()
|
Nu-l depasisem, bre! Dar cand am intrat pe artera aia, a fost in fata lui. I s-o fi parut sexos fundul de logan cand i l-am aratat.
22 Aug 2007, 16:27: Martinezule, vreau invitatie la tribuna zero! ![]() This post has been edited by Sony: 22 Aug 2007, 15:27 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am auzit de la un cunoscut ca a cumparat logan ambiance cu 3000 de euro printr-un aranjament cu un ins de la uzina. interesant ar fi sa ii vad si factura ca sa il pot crede.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Poate second hand
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Da, dar toate piesele schimbate sunt "de origine", ciordite de pe linia de montaj, rezulta ca a cumparat masina ca si noua.
|
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai n-ar fi asa de ciudat daca am considera ca e o masina pentru drive-test.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi, iar ați început?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
nu se poate soate din uzina nici macar o agrafa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() Cum sa nu, si marmota invelea ciocolata in staniol |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(fiderzen @ 31 Oct 2007, 10:34) nu se poate soate din uzina nici macar o agrafa ![]() ![]() Pai nu vrea nimeni agrafe...toti vor masini ieftine... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 04:33 |