FUM GROS ALB - evacuare, dintr-o data
![]() ![]() ![]() |
FUM GROS ALB - evacuare, dintr-o data
sonykel |
![]()
|
||
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am un cunoscut care avea pierderi la radiator si completa cu apa de robinet. cam 0.5 l pe zi. masina era una nemteasca de prin 2000 cu motor 1,8 aspirat pe benzina. dupa o vreme a patit cam ce patise colegul nostru. garnitura arsa. probabil a fiert la greu apa din racire si nici soferul nu menaja masina ca d'aia are "masina adevarata".adica baga "talpa" la greu.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Redutzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 September 07 ![]() |
Eu nu am dacia dar sper ca ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi utile.Masina scoate un fum alb in timpul functionari.Cineva mi-a spus ca daca ar fi de la consumul de ulei ar trebui sa fie negru,acuma las la latitudinea voastra problema si astept sfaturi.
Multumesc!. |
--------------------
Hyundai
Accent
1997 1.5
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
La accent te referi?
In fine... cand consuma ulei fumul e albastrui, negru e amestec bogat, iar alb... garnitura de chiuloasa sparta, intra apa in cilindri. Verifica filtrul de aer, nivelul apei in vasul de expansiune, eventual schimba statia de benzina. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Redutzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 September 07 ![]() |
am pus benzina de la statii diferite,se pare ca nu e asta,filtru de aer l-am schimbat.
This post has been edited by Redutzu: 23 Sep 2007, 17:55 |
--------------------
Hyundai
Accent
1997 1.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 18:02 |