Seat Leon 2.0 TDI, Masinuta mea...
![]() ![]() |
Seat Leon 2.0 TDI, Masinuta mea...
1.6 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
1.6 |
![]()
|
Asta e reclama mea preferata! Dupa ce mi-am luat masina am vazut-o(reclama) si am ramas inmarmurit cat de mult mi se potriveste!Cel putin in primele luni dupa ce am luat-o ma poseda masina asta... cautam motive sa ma urc in ea si sa o conduc fara sa ma opresc! Cate poze facute in ea... cd-uri intregi ascultate in garaj doar ca sa ne imprietenim mai bine si sa-mi intre in haine mirosul ei.... ![]() ![]() Pur si simplu geniala reclama! This post has been edited by 1.6: 2 Apr 2008, 13:58 |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
http://www.ploiesti.ro/webcam/
Sunt vreo 3 camere acolo, se schimbă din când în când, și se vede zona în care ai pățit necazul... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am comandat si eu azi un Leon 1.4 85 CP Reference, la oferta cu 2000 de euro discount,.
Dotari serie : 2 suporturi pentru pahare in consola centrala 3 tetiere spate ABS, TCS (TCS poate fi deconectat) Aer conditionat semiautomat (Climatic) Airbag-uri cortina Airbag-uri frontale pentru sofer si pasager Airbag-uri laterale pentru sofer si pasager Anvelope 205/55 R16 Bare protectie in culoarea caroseriei Centuri de siguranta in 3 puncte pentru toate locurile DSR (Dynamic Steering Response) Filtru pentru praf si polen Frane pe disc fata/spate Geamuri fata actionate electric Imobilizator electronic Inchidere centralizata cu telecomanda Jante otel 6 1/2Jx16 Lampa ceata spate Manere portiere in culoarea caroseriei Mufa pentru intrare auxiliara(anulata de comandarea mufelor USB/iPOD) Oglinzi exterioare actionate electric si incalzite Oglinzi exterioare in culoarea caroseriei Oglinzi in parasolare Pachet legislativ (trusa medicala, stingator de incendiu, triunghi reflectorizant) Proiectoare de ceata Radio CD MP3, 6 difuzoare Reglaj electric faruri Reglaj manual pe inaltime pentru scaunul soferului Roata de rezerva de dimensiuni reduse Scrumiera in consola centrala Sertar sub scaunul soferului Servodirectie electromecanica, reglata automat in functie de viteza (Servotronic) Sistem de prindere Isofix pe bancheta din spate Sistem spalare luneta Spatar bancheta spate rabatabil asimetric Stergator parbriz cu temporizare Tetiere fata, articulate si ajustabile pe inaltime Volan reglabil pe inaltime si adancime Culoare Negru Magico si, desi nu doream sa ma intind atat, m-a convins dealerul sa aleg o masina deja programata sa se livreze la ei peste vreo patru saptamani, care mai are si urmatoarele optionale : -Cruise control -Bordcomputer SPORT LIMITED: -jante aliaj "Gaia" 6 1/2J x 16" cu suruburi antifurt -manere portiere negre -tapiterie editie speciala -volan in piele -scaune sport fata Geamuri fumurii comenzi radio pe volan -8 difuzoare DDP 15240, masina este luata pe firma prin Porsche Leasing , pentru a mai scoate parleala cat de cat. Livrarea cam peste o luna, gata, nu mai scriu nimic ca ii stric omului jurnalul de bord, o sa deschid unul separat cand o sa o ridic. ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
1.6 |
![]()
|
Felicitarile mele domnule!!!
Welcome to the SEAT family!! ![]() Foarte bine a facut dealerul ca te-a convins sa iei pachetul sport limited ca merita! |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Merci, ..asa m-am gandit si eu, nu are rost sa ma zgarcesc, important e sa ma simt si bine in masina, doar nu platesc patru ani la ea degeaba.
![]() Am vandut Loganul, am platit avansul catre Porsche Leasing, ce mai, e cazul sa-mi fac un update la semnatura!) Ufff, o luna sunt pieton... ![]() This post has been edited by prody: 11 Apr 2008, 18:18 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(prody @ 10 Apr 2008, 19:00) Domnu prody sa fie intr-un ceas bun!!! LEONUL este magico in orice culoare!Cum Dumneavoastra sunteti cu un membru amputat ma gandesc ca LEONUL este cea mai buna proteza pentru a reveni in randul lumii.Pe madam bulan nu a pasionat-o sa fie magico ea a vrut mare si tare pe sosele macar adica TOLEDO. |
--------------------
a
b
c
|
|
prody |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
1.6 |
![]()
|
Masina are acum 31000km. Am fost cu ea la revizia de 30000. Costuri: 300ron m-au costat pe mine 5 l ulei castrol edge, filtru aer, ulei. De la ei manopera plus filtru habitaclu si motorina-350. In total 650 ron.
Masina are de ieri si un soft nou. Puterea estimata undeva pe la 165- 170cp si un cuplu masurat pe VAG-COM de 402 Nm, probabil la roata, undeva pe la 365Nm. Nu stiu cat de impresionante sunt cifrele, dar senzatia pe care ti-o da "jucaria" acum este una chiar misto. Accelereaza foarte tare si in a2-a si a 3-a de impinge destul de tare in scaun. ![]() Consumul pare sa fi scazut putin dar inca nu ma pronunt cu siguranta. |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cum masoara vag comul cuplul?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
1.6 |
![]()
|
Din cate am inteles sunt niste senzori pe la motor care monitorizeaza treaba asta. Si vag-comul doar ii citeste. Sper sa nu vb balarii dar exista aceasta optiune in vag-com.
![]() This post has been edited by 1.6: 26 May 2008, 12:51 |
--------------------
Dacia Seat
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:12 |