Seat Leon 2.0 TDI, Masinuta mea...
![]() ![]() |
Seat Leon 2.0 TDI, Masinuta mea...
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
bulan |
![]()
|
Tonul la cantec nu vrei sa dai,impresii nu ne mai comunici?Vrei sa ramai singurul LEON-ist de pe forum?Azi am fost la banca cu contabila si am asteptat-o in fata bancii jumatate de ora.Nu m-am plictisit ca am dibuit un LEON in parcare si l-am studiat pe indelete.Nu stiu ce o avea pe sub tabla dar stiu ca are trasaturi de pur sange latino-iberic.Aoleu si era si rosu metalizat.De va fi fost LEONUL vreunui baiat sigur dormea in fiecare seara cu alta fata agatata de tandemul LEON-stapan.
|
--------------------
a
b
c
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(AIX @ 8 Dec 2007, 10:09) Ai 32 de ani?Zi-ne ca nu esti insurat!Ca sa crapam de invidie.Combinatia perfecta ar fi:LEON,rosu,auto emocion cu mascul 33 de ani neinsurat si nestatornic in dragoste. @cristi.r:Domnu' Minulescu, e totusi o masina .... In tara noastra nu te priveste nimeni doar in ochi!Esti scanat si evaluat instantaneu:ce toale porti,ce functie ai,ce bani ai si mai ales ce masina ai si asta fac mai ales femeile si mai ales alea nemaritate.Asa ca nu e totusi doar o masina este si o arma cu care poti sa atragi in dormitor victime sigure! |
--------------------
a
b
c
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
adjudecat, capastrul pus
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
bulan |
![]()
|
|
--------------------
a
b
c
|
|
AIX |
![]()
|
D-le bulan, uneori mai avem bulan, dar totusi in viata exista un echilibru; nimeni nu e perfect.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(cristi.r @ 8 Dec 2007, 10:38) QUOTE(AIX @ 8 Dec 2007, 17:30) ECHILIBRU?Hmm! In viata asta trecatoare In echilibru stam noi oare Ca unul trage ca sa moara Si altu trage un LEON la scara La scara ca o etajera Ca pentru unii viata e lejera LEONUL proaspat cumparat Iti face viata fericita in pat In echilibru stam noi oare In viata asta trecatoare |
--------------------
a
b
c
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
A D M I R A B I L !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
bulan |
![]()
|
In CONGO,barul ala din FERENTARI,dupa ce beau cateva paharute de votca:
Muza mea satirica Imi dicteaza si indica Ce sa scriu despre LEON La lumina de neon Printre mese cu betivi Mult prea beti si cam naivi Scriu ca muza e distrata De LEON interesata Eu o intreb de o rima buna Ea distrata si nebuna Imi raspunde cu dispret Vreau LEON sa ma rasfat Tu fiinta siderala De ce iti scoti la iveala Pofte mari pofte meschine Ca LEONUL nu-i de tine Cu LEONUL fata draga Ei baietii le dezmiarda Pe fetitele reale Ce au priviri siderale |
--------------------
a
b
c
|
|
AIX |
![]()
|
Poezie, eu nu am gasit nici un bilet sub stergatoare pina acum :B
![]() This post has been edited by AIX: 10 Dec 2007, 10:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Am lipsit cateva zile si ce viata a prins topicul meu...
![]() D-le bulan...nu sunt casatorit inca, statornic nu am fost dar vreau...poate odata cu masinuta asta mi-au mai trecut si alte nebunii. Masinuta i-am dat-o sa o conduca prietenei mele! Singura fata care a pus mana pe ea si singura persoana exceptand un bun prieten cu multe litere bifate prin carnetul de conducere. Fata era foarte incantata dar nu peste masura avand in vedere ca ea conduce de la 18 ani masinute straine de la taticu. Asa ca daca nu ai pasiune pentru masini si pentru masina asta in special nu ne da pe spate decat pe noi, astia, cativa, care chiar vedem in ea mai mult decat o simpla masina. ..pentru restul..e doar o masina. Ce sa mai zic eu de ea...merge bine...are acel "ceva"...desigur numai din design si poate datorita tinutei mai ferme...sunt multumit...dar parca nu merita sa sune ca un tractor la arat .. ![]() Deci domnule Bulan... ![]() ![]() 10 Dec 2007, 21:16: ps:bulan..merci pentru "culoarea" data topicului meu... ![]() This post has been edited by 1.6: 10 Dec 2007, 21:16 |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
"combinatia ideala:Leon, auto emocion, motor turbo pe BENZINA, muzica cat mai buna pe cd...si ..o fata frumoasa in dreapta"
Daca ai sti cata dreptate ai.... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Pai, sincer, as prefera sa ma dea pe spate
QUOTE(1.6 @ 10 Dec 2007, 22:09) decat o masina ... ![]() ![]() ![]() LE: Ca fata nu vine decat daca ai o masina care sa arate intr-un mare fel, asta e partea a doua. Insa asta e singurul capitol la care pot sa spun ca sunt misogin. Sau nu neaparat ... oricum, pe acolo ... This post has been edited by cristi.r: 11 Dec 2007, 16:40 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Eu chiar nu sunt de acord cu chestia asta! Vine oricum..depinde ce fel de fata vrei in anumite momente..
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(1.6 @ 10 Dec 2007, 21:09) Aici suntem pe un forum auto pe o arie a forumului intitulata:Jurnal de bord!Asa ca nu se mai pune problema ca nu am fi pasionati de masini. Avand in vedere ca in curand vom fi tara cu cele mai multe Q7 este clar ca marea majoritate nu va mai da pe spate la vederea unui LEON! Dar ce poate fi mai de apreciat? 1)Un Q7 neingrijit al unui pusti blazat de cadoul facut de tatal lui. 2)Un LEON ingrijit cumparat de un pusti cu banii lui. QUOTE(cristi.r @ 11 Dec 2007, 16:35) Pe cunoscatori ii da pe spate! Bineinteles ca in cazul LEONULUI sindromul "strugurii" este evident la cei care nu il au pe LEON. Eu cred ca in functie de configuratia dorita la LEON putem avea cam tot ce isi poate dori un tanar. |
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 24 Nov 2007, 23:14) Ca multe jurnale de bord se vor inchide dar si mai multe se vor deschide! Prevad acestei arii a forumului un viitor de aur cu multe bunaciuni! Draga Domnule strumfuadi!Am postat mai sus un citat dintr-un clasic in viata care avea cam aceiasi previziune ca Dumneavoastra inca din 24 Nov 2007.Se pare ca tot mai multa lume trece usor usor de la paine alba direct la tort.Si cand ai trecut la tort nu mai conteaza banii si dai comanda ca tortul sa fie glazurat cu crema TFSI. Cu stima bulan. |
--------------------
a
b
c
|
|
cristi.r |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 14 Dec 2007, 00:54) Da domnu' bulan, recunosc: Strugurii mi se par foarte acri. Asta e ! In fine, se pare ca nu mai este vorba de pasiune pentru masini, ci despre veneratie ... Probabil ca se poate si asta ... @1.6, felicitari pentru masina si, mai ales, pentru varsta la care ai dobandit-o !!! Respect ! Leon-ul arata intr-un mare fel. Se pare ca Walter deSilva a facut minuni la Seat. LE: Multumesc "iuzerului" care mi-a dat -1 la reputatie pentru parerea pe care mi-am expus-o. E mai comod sa crezi ca "cine nu-i cu mine, e impotriva mea" ... This post has been edited by cristi.r: 15 Dec 2007, 15:02 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Felicitari pentru masina, merita, arata super. La un moment dat m-a batut gandul si la un Leon. Ma gandeam la un TDI FR, dar m-am oprit din cauza celor auzite cu filtrul de particule care am inteles ca face probleme la motoarele din curtea VAG.
Am vazut un Leon negru langa firma mea pe Pantelimon si vreau sa zic ca arata excelent. This post has been edited by 1.6: 28 May 2008, 20:52 |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie Leon mi se pare cam scump pt ce ofera. Doar pt fanii designului.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
bulan |
![]()
|
Pai da un exemplu de altceva in afara de LEON cu un pret just pentru ce ofera!
|
--------------------
a
b
c
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Loganul?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bulan |
![]()
|
Era vorba despre jucarii sport pentru baieti stilati nu despre frigidere cu preturi juste.
|
--------------------
a
b
c
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
@ Bulan:
Leon -ul despre care vorbim aici nu este nici pe departe o masina sport. Leon -ul poti spune ca este o masina cu inclinatii sportive, dar nu mai mult. Iti pot da, dupa parerea mea, 2 masini, deloc cu pretenti sportive, despre care eu cred ca in banii pe care ii dai, considerand si reducerile de rigoare, ofera foarte mult: Renault Megane si Citroen C4. Pentru echiparea pe care o au pretul este foarte just. Daca insa vrei sa vorbim despre partea "sentimentala" cand spui "ce ofera?", asta tine foarte mult si de marca, respectiv de model. Poate Seat Leon are un anumit farmec, asa cum si TOATE Alfa Romeo au mult farmec si ofera o placere unica, insa de multe ori treaba asta este si subiectiva. Si este foarte normal sa fie asa. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
bulan |
![]()
|
In pretul just al oricarei masini,intra totul,inclusiv farmecul personal al masinii respective,iar asta se reflecta si in pret.Modelul despre care vorbim aici,este un echilibru intre Domnul 1,6 LEON si bugetul alocat.Am mai spus,LEONUL este masina cumparata de pusti,intretinuta impecabil de catre toti posesorii si nu este agreeata de babaci pe lista de cadouri pentru copiii de bani gata.
|
--------------------
a
b
c
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasă mașină! Cât mai mulți km fără probleme!
![]() This post has been edited by 1.6: 28 May 2008, 20:54 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 21 Dec 2007, 19:17) Pai in afara de Logan, parerea mea e ca nici una nu ofera un pret just ![]() Sa nu uitam ca noi luam masini facute cu salarii de vest din salariile (sau tunurile dupa caz) de est. Totusi sunt masini din vest care ofera dpdv practic acelasi lucru sau mai mult in bani mai putini (edit: ca Leon). Care baniu mai putini poa sa duca la rata casco mai mica + mai putina dobanda platita daca nu ai toti banii necesari in mana si tre sa te imprumuti. Altfel spus pret mai mare genereaza si alte cheltuieli mai mari. Intereseaza-te de ofertele la Focus, Mazda 3, poate chiar si Astra (daca n-ai familie mare incearca un GTC in 3 usi). Si ar mai fi. Dar nu Megane sau C4, nu prea le recomand. Focus poate nu arata prea sportiva dar nu isi propune sa arate ci sa fie (bine, cat de sportiva poa sa fie o masina de familie). Daca nu ma crezi fa o tura cu una (dar prin tura nu inteleg sa mergi un km in linie dreapta). Daca insa designul mai rar al lui Leon te atrage si zici ca merita diferenta de bani, asta e , o iei si sa fi fericit ![]() Edit: ca sa nu se infoaie careva , precizez ca nu afirm ca Leonu e masina proasta, ci ca mi se pare si nu numai mie, ca cere prea multi bani in raport cu concurenta pt ce ofera... macar daca ar avea si ei oferte promotionale, alea... This post has been edited by Cornel001: 23 Dec 2007, 17:01 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
bulan |
![]()
|
@Cornel001"""Pai in afara de Logan, parerea mea e ca nici una nu ofera un pret just"""
Orice firma care desfasoara o activitate comerciala este o afacere nu o institutie de binefacere!Iar pretul just se regleaza la minut in functie de cerere si oferta.Mai depinde si de cat de usor sau de greu castigam banii si atunci pretul just este deja o variabila. @Cornel001"""Sa nu uitam ca noi luam masini facute cu salarii de vest din salariile (sau tunurile dupa caz) de est.""" Eu m-am uitat doar la lista de preturi la mai multe marci auto pe adresele de internet din mai multe tari si am vazut ca preturile difera si in functie de puterea de cumparare a clientilor din tara respectiva.Un LEON cu aceleasi dotari va avea preturi diferite in Bulgaria fata de Germania desi amandoua sunt membre UE. @Cornel001"""Poate Toledo e totusi mai rezonabila la pret.""" QUOTE(bulan @ 6 Oct 2007, 20:55) Multi chiar sunt convinsi ca DACIOTII si in general cei care au cazane nu pot sa treaca la masini de 5 stele din cauza de posibilitati financiare. Ieri am avut ceva timp liber si mi-a cazut in raza vizuala un dealer seat,am oprit masina si am intrat.Pe loc m-am indragostit de un seat TOLEDO si am decis:alb,cel mai mic motor,pe benzina si in varianta cu dotari de top.Ajuns acasa ii povestesc consoartei treaba cu noua mea dragoste seat TOLEDO.Madam bulan raspunde:iti cumpar ma bulanGIULE tot ce vrei tu dar mai intai sa-mi citesti cu voce tare doua topicuri de pe www.daciaclub.ro!Ala cu problema loc de parcare si ala cu masini vandalizate.Bineinteles ca m-am trezit la realitate si am renuntat la o dragoste la prima vedere. Cand ni se pune pata nu mai conteaza daca are sau nu are un pret just!Si dupa ce postam pe diferite forumuri si purtam discutii interminabile despre ce deja am decis sa cumparam ajungem la concluzia ca totusi pretul este rezonabil.Si bineinteles ca nu mai conteaza nici ce am postat cu atata patos pe topicurile:Problema loc de parcare&Masini vandalizate. |
--------------------
a
b
c
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai sincer Seat-ul mi se pare o divizie sport a grupului VW. Parerea mea ca face modele destinate tinerilor. Leon-ul ca design mi se pare super: linii curbe, design agresiv; nu sunt carcotas (faza cu strigurii) dar singurul lucru care nu mi-a placut la Leon este cum se termina bordul pe consola centrala. Nu are continuitate bordul pe calul ala central. In rest jos palaria la toate capitolele. Tinuta de drum, finisaje jos palaria. M-au impresionat ESP-ul, Xenoanele in dubla faza autoreglabile in functie de unghi (cat de incarcata este masina si in caz de viraj stanga sau dreapta), scaunele sport si cum sunt desenate ceasurile la bord. Intr-adevar e de tineri. Daca ar fi dupa mine maine mi-as cumpara Seat Cupra dar deocamdata sunt in faza de fac calcule de cat imi ajung banii si ce sa cumpar.
This post has been edited by ionutctn: 24 Dec 2007, 12:13 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 18:59 |