manelisti
![]() ![]() ![]() |
manelisti
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Dupa cum face primu' sigur afecteaza ceva neuroni.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Vaii ce specimene,eu cred ca astia fac misto de muzica
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
vlad ai filmat balaceanca specimenele alea ??
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ba! io chiar nu va mai inteleg.trebuie facut tot timpul cite un topic nou pentru tot felul de timpenii?
propun moderatorilor un topic pentru timpenii.asa cum avem topicul "despre orice" sa avem unul " despre orice prostii". deja incep sa abunde topicuri cu timpenii despre logan , si cu timpenii despre timpiti. iertate-mi fie vorbele! sanatate ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Distrusi.....doaaaamne.
This post has been edited by driverx: 5 Aug 2007, 12:50 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
QUOTE(dariusz @ 5 Aug 2007, 13:40) ba! io chiar nu va mai inteleg.trebuie facut tot timpul cite un topic nou pentru tot felul de timpenii? propun moderatorilor un topic pentru timpenii.asa cum avem topicul "despre orice" sa avem unul " despre orice prostii". deja incep sa abunde topicuri cu timpenii despre logan , si cu timpenii despre timpiti. iertate-mi fie vorbele! sanatate ![]() de ce te superi esti manelist? imi cer scuze daca te-am jignit! |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 5 Aug 2007, 14:06) nu sint manelist , si nu asta e problema! problema e ca atunci cind intru pe dacia club intru ca sa ma relaxez , sau ca sa imi raspund la unele intrbari. da cum sa ma relaxez cind vad ca se tot creeaza topicuri , de dragu de a fi create? |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 5 Aug 2007, 14:06) adica ce, eu daca ascult manele ce are ? ma vezi pe mine facand asemenea "sporturi" ca salbaticii aia ? in toate "domeniile" sunt fel si fel de distrusi. This post has been edited by AlexU: 5 Aug 2007, 13:28 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
vladrehau |
![]()
|
mi-am cerut scuze ca am pus toti manelistii in aceeasi oala cu astia!!
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() tare imi era teama ca o sa luam de la inceput subiectu "manele" ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
stati sa le vada big
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ce dracu' sa le faci ?
![]() This post has been edited by big2003: 5 Aug 2007, 14:23 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Problema e ca aceste [CENZURAT] se afla printre noi
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
super adevaraciuni de baietasi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 26 September 06 From: Ploiesti ![]() |
tatii.... alllooooo... specia umana... mai e vreun remediu pentru ei? Doamne cum se scalamba ala, ceva iarba, zau mai rau ca roakeri.
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1977
- PH07DEH
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Care specie umana? Aia sunt cimpanzei.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(dariusz @ 5 Aug 2007, 14:10) nu sint manelist , si nu asta e problema! problema e ca atunci cind intru pe dacia club intru ca sa ma relaxez , sau ca sa imi raspund la unele intrbari. da cum sa ma relaxez cind vad ca se tot creeaza topicuri , de dragu de a fi create? EU propun altceva. Sa se faca o arie numita "EXIT". Eventual sa fie scris cu alb pe fond rosu. Userii sa fie invitati sa scrie acolo, cu mentiunea ca la prima postare pe aceasta arie sa se execute un script care sa le inchida automat contul dupa ce postarea a fost efectuata. Binenteles, Forumut Bot-ul sa ii avertizeze si sa informeze asupra a ceea ce urmeaza sa se intample dupa postare. Astfel postarile pe aceasta arie se preteaza excelent ca posturi de Adio. This post has been edited by driverx: 5 Aug 2007, 17:51 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Astia nu sunt manelisti , astia sunt redusi mintal...
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
vladrehau |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 5 Aug 2007, 18:51) EU propun altceva. Sa se faca o arie numita "EXIT". Eventual sa fie scris cu alb pe fond rosu. Userii sa fie invitati sa scrie acolo, cu mentiunea ca la prima postare pe aceasta arie sa se execute un script care sa le inchida automat contul dupa ce postarea a fost efectuata. Binenteles, Forumut Bot-ul sa ii avertizeze si sa informeze asupra a ceea ce urmeaza sa se intample dupa postare. Astfel postarile pe aceasta arie se preteaza excelent ca posturi de Adio. deci astia sunt poate wecini tai aia care dau muzica tare de nu poti dormi noaptea! chiar nu vrei sa i vezi? ![]() 5 Aug 2007, 20:36: sigur e o boala uite nu se pot abtine nici in public ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by vladrehau: 5 Aug 2007, 19:36 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 26 September 06 From: Ploiesti ![]() |
cred ca nu doare sau nu-si da seama, provoaca alergii neuronale coroborat cu afectiuni iremediabile la cerebel pe termen nedefinit, singurul remediu, poate, spitalu 9, voila etc.
|
--------------------
Dacia
1300
1977
- PH07DEH
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
asta se crede eminem in autobuz, ii mai trebuie o foicica si sa ca*e niste versuri
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dariusz @ 5 Aug 2007, 13:10) nu sint manelist , si nu asta e problema! problema e ca atunci cind intru pe dacia club intru ca sa ma relaxez , sau ca sa imi raspund la unele intrbari. da cum sa ma relaxez cind vad ca se tot creeaza topicuri , de dragu de a fi create? Daca sunt numai tampenii atunci numai intra. |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
hai mah, ca-i zice bine kinderu' din autobuz
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
vladrehau |
![]()
|
pana si cainii pot fi atinsi de aceasta boala!!!
alerta de gradul 0 ![]() This post has been edited by vladrehau: 5 Aug 2007, 20:40 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() ![]() ...face cat toti zlatarii aia de mai sus la un loc ![]() This post has been edited by Kojak: 5 Aug 2007, 20:44 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Cand v-am zis ca maneaua va cuceri lumea nu m-ati crezut
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:59 |