DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Articol din Gandul, referire neplacuta la loganisti

ahyle_blue_eyes
post 23 Aug 2007, 21:01
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: IASI

Fratilor fara suparare dar in Iasi loganarii(majoritatea) sunt foarte dificili in trafic........multi au trecut de la o dacie 1300 la logan si deja cred ca l-au prins pe D-zeu de mana!Nu pot zice .....loganul e cea mai buna dacie fabricata pana acum...............dar prin iasi am intalnit multi posesori de logan care efectiv cand esti intr-un ambuteiaj nu te lasa deloc sa treci(se intampla in unele locuri sa trebuiasca sa cedezi prioritatea pt a nu ambuteia circulatia,chiar daca ai prioritate)ei nu , nu si nu .....se baga si te blocheaza si daca-l clacsonezi ,da jos elegant geamul(ca vorba aia a scapat la geam electric) si comenteaza ca are prioritate sa stau sa astept. 053.gif magari mari unii.........insa NU GENERALIZAM!Ca de altfel multi se baga in depasiri riscante si uneori se intampla sa dai peste vre-un grabit care te distruge cu flash-urile sa te dai la o parte chiar daca merge cu aceiasi viteza ca a ta,se baga in fata si apoi te enervezi ca merge cu aceiasi viteza!Din cauza unora ca acestia am fost nevoit de mai multe ori sa forjez masina la 5000 rpm ca sa-i f*t oleaca.La dealuri la fel isi fac vant si cand ajunge in spatele masinei tale da flash si daca ii strici demarajul mai si claxoneaza ca dupa aia abia sa se tarie dupa tine(majoritatea cu care am avut neintelegeri au motor 1,4,deci mai greu cu "forta")
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva insa ceea ce am mentionat face referire doar la acei care din "diferite" motive nu mai incap pe sosea de figuri cu loganul lor!

--------------------
Dacia Nova Gti 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adiya
post 23 Aug 2007, 22:28
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

De curand m-am intors dintr-o excursie prin Moldova. Ceea ce spui e adevarat dar cred ca are legatura mai degraba cu zona decat cu masina...

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
Kunt
post 23 Aug 2007, 22:54
Post #33

Membru lenes

Sunt destui cretini pe lumea asta care au logan, asa cum sunt destui dobitoci care au si alte marci de masini, dar nu cred ca trebuie generalizat, ajungem iar la o discutie interminabila, mai e si pe la cafenea si peste tot...
Auzisem ca C.T. Popescu are inca o dacie 1300, deci cred ca de aia e ofticat pe astia cu logan... biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
cosmintr
post 23 Aug 2007, 23:35
Post #34

Membru

Fratilor, si eu am Logan (chiar daca e nitel mai mare si mai scumpa MCV full diesel), am studiat cu atentie acest topic si din pacate sunt f multi posesori de logan berlina care se cred buricu pamantului, poate si datorita conditiilor vitrege din romania post decembrista cand de 2 3 ani incoace si-au schimbat dacia aia fantastica de 30 de ani cu Logan. Sincer faceti o statistica si incepind cu soferi de taxi pe logan da-ti de o groaza de mandrii la volan, ca ce masina au ei. Adevaru ca e o masina limitata la puterea ei si capacitatile ei tehnice. Acu vreo 3 saptamani eram la semafor, conduceam o masina japoneza(model 2007), si in satnga mea un logan cu manele la maxim, bineinteles ca a plecat cu scartiliala de ambreaj. Nu m-am rabdat ca se uita sfidator in jur soferul si am calcat si eu amarata de masina cu care eram. Trebuia sa-l mai temperez , oricum o groaza de tarani de la volan la figurat au Logan.
Concluzie> se poate generaliza ca parca multi cu Logan sunt regii drumurilor pt ei.

This post has been edited by cosmintr: 23 Aug 2007, 23:37

--------------------
Dacia MCV 1.5 dci 2006 Laureate
+
adiya
post 23 Aug 2007, 23:44
Post #35

Membru autentic

Foarte corect. Aproape toti posesorii de Logan sunt idioti, tarani, asculta manele, nu cunosc regulile de circulati si daca le cunosc nu le aplica, pleaca de pe loc cu scartaiala de ambreiaj (asta cum o fi) si trebuiesc neaparat temperati.

P.S. In cazul posesorilor de MCV full diesel termenul ''aproape'' nu isi mai are rostul in fraza de mai sus.

--------------------
+
cosmintr
post 23 Aug 2007, 23:49
Post #36

Membru

Nu generalizez ca toti dar o mare parte si datorita ca de la o masina veche si depasita tehnologic sau urcat pe furia Logan. Asta e parerea mea si respect si parerile celorlalti, dar uitati-va fratilor in trafic.
Pai sincer Logan berlina nici copt nu-mi cumparam nu-mi place si pace, cand am cumparat-o ma bateau la cap aia de la magazin sa-mi deie una berlina, oricum am platit dublu, si care aveau in general banii astia si-ai luat din import alte masini, am dat totusi 12.500 euro, la berlina din pacate asa sta situatia, de pe dacia cea veche pe Logqannul cel nou si mai bengos decat jegurile din import. Mcv datorita pretului nu este f populara, asa ca mai incolo poate tot ca berlina ajunge.
Am mai remarcat ceva, daca unu care iti povesteteste ce masina are(logan) e fff mandru de ea.

This post has been edited by cosmintr: 23 Aug 2007, 23:55

--------------------
Dacia MCV 1.5 dci 2006 Laureate
+
hash
post 23 Aug 2007, 23:52
Post #37

calculatorist

aha ! acum am inteles eu de ce, la semafor, unu' cu WV Variant s-a apucat sa-i dea si el bataie si m-a 'crosetat' din urma, inclusiv pe cei din fata (am plecat cu intentia sa nu ma mocai, ca eram primul, nu sa ma intrec cu el)

sa mai pomenesc de un jaguar care-a facut stanga la intersectia Selgos pe DN1 pe rosu, cu scartz .. p-astia nu-i vedeti .. unde-o fi poza aia cu E Klasse intepenit in placile de sine de tramvai (fara sine) ; sau, pacat ca n-am facut poza cu un bou cu octavia2 care , facand la stanga de pe dorobanti pe bd Dacia, a intrat pe galben in intersectie impreuna cu inca 2 colegi, nu cu dacii, si-acolo au ramas, incurcind circulatia, ca se facuse verde pentru ailalti; dimpotriva, as zice ca un increzut nu-si cumpara logan - e totusi o masina comuna

--------------------
- - -
+
ag02cws
post 23 Aug 2007, 23:58
Post #38

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Si eu cand v-am zis ca ma enerveaza cand merg cu 80 pe autostrada ca sa nu le consume (ca acu au computer), nu credeati. Uite ca acu se mai plang si altii de fitele posesorilor de logan.

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
adiya
post 24 Aug 2007, 00:32
Post #39

Membru autentic

Cineva ar trebui sa ia masuri. Asa ceva este de nepermis. Sau macar sa se mai faca o banda pentru berlineze.

This post has been edited by adiya: 24 Aug 2007, 00:33

--------------------
+
tribunul
post 24 Aug 2007, 07:13
Post #40

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(adiya @ 23 Aug 2007, 23:44)
Foarte corect. Aproape toti posesorii de Logan sunt idioti, tarani, asculta manele, nu cunosc regulile de circulati si daca le cunosc nu le aplica, pleaca de pe loc cu scartaiala de ambreiaj (asta cum o fi) si trebuiesc neaparat temperati.

P.S. In cazul posesorilor de MCV full diesel termenul ''aproape'' nu isi mai are rostul in fraza de mai sus.
*

wacko.gif

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
DragosPopa
post 24 Aug 2007, 07:14
Post #41

Membru incepator

Mi se pare mie sau acest topic a plecat de la un subiect si a ajuns la altul? Deja suna a cafenea. Si apropo: nu toti care au Logan au si fitze(adevarul este ca pana sa ajunga Loganul masina de fitze mai este). Unii se falesc cu celebrul Logan, dar , parerea mea e ca e masina cu care iti faci treaba si cam atat. Dau dreptate celor de mai sus care spun ca unii se baga ca "istetii" dar depinde si de caracterul omului. Va doresc numai bine.

--------------------
Dacia Logan Preference DCI 2006 - gr 80 pdg
+
tribunul
post 24 Aug 2007, 07:17
Post #42

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(ag02cws @ 23 Aug 2007, 23:58)
Si eu cand v-am zis ca ma enerveaza cand merg cu 80 pe autostrada ca sa nu le consume (ca acu au computer), nu credeati. Uite ca acu se mai plang si altii de fitele posesorilor de logan.
*

Si care-i legatura cu articolul din Gandul, am citit de trei ori ce ai scris da' nu m-am dumirit...

Nu cumva trebuia sa fii la examen acu, ca se da bacul, si poate-l ratezi iar.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
daciafan
post 24 Aug 2007, 07:28
Post #43

/

o mizerie
auzi tu! loganisti scarbosi infatuati etc
de unde naiba etichetele astea?
ahhh si ce-i ala loganist? e o specie noua nonumanoida...

--------------------
/ / /
+
pedrovl
post 24 Aug 2007, 07:44
Post #44

pedrovl

Mi se pare mie sau fituica asta e a tovarasului CTP de la secu` ? Cine poa sa scrie acolo decat niste avortoni? Asteptam articolu` cu ..."incongruenta fenomenologica si introspectiv cromatica ..." ...eventual legat tot de Logan. Ca cei cu masini de sute de mii de euro muncesc ca niste furnicute in conditii grele "sa si le cumpara".

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
+
Amedeus
post 24 Aug 2007, 10:14
Post #45

Membru cu Logan

From: TM

Mai, va tot plangeti de Loganisti dar eu zic sa va rugati sa nu puna astia mana pe un Passat "full" (cu toate "extrasele" radmasa.gif ) sau un Audi "a seis" , ca atunci sa vedeti !. Caracterul unui sofer nu se schimba in functie de masina (vezi demarajul in masini japoneze mad.gif ), daca soferul e marlan, asa va fii si pe Passat si pe Trabant.

P.S. Apropo de benzinari: acum doua seri in TM la o pompa de benzina (langa Kaufland) erau ocupate toate pompele (4): doua Logan, un Opel Corsa, si un.....BMW negru, nou, periculos, folie neagra pe toate geamurile. Ghiciti la cine s-a aruncat pompagiu' sa-i spele geamurile (cu toate ca masina era curata). Normal ca nu la Logane sau Opel. Nu va mai spun cum a plecat "pilotu' " de BMW, de zici ca lua startul in F1. mad.gif

This post has been edited by Amedeus: 24 Aug 2007, 10:24

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
coyote
post 24 Aug 2007, 10:45
Post #46

Membru inferior

ne uitam in gura la orice fomist de pe la publicatiile astea, in lipsa de subiect scriu si ei despre un fapt divers pe care-l fac "cap de tara", cel mai probabil o sa se ajunga sa-l discute la nea DD la otv zile intregi smile.gif. fasonati d'astia se gasesc in orice masina nu numai in logan, ghinionul masinii a facut ca soferu sa fie un inchipuit.

--------------------
Dacia Logan Preferance 2006 1.5dCi - DJ 07 xxx
+
Jack Daniel's
post 24 Aug 2007, 12:16
Post #47

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Hoata dracului , recunoste ca fura oricat de putin poate de la client prin orice metoda si apoi se pune si critica pe cel care ii plateste practic salariu . La cat de disponibila era as vrea sa stiu cat cere pentru un scurt . smile.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
IRONICK
post 24 Aug 2007, 12:24
Post #48

-

From: Romania

Eu stiam ca este diferenta intre loganist si loganar. Ca loganar a fost inventat de un domn anume ... ca si zkr

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
ag02cws
post 24 Aug 2007, 13:18
Post #49

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Domnule tribun, ceva imi spune ca am ani de scoala cam cati ai tu de cand ai inceput sa vorbesti.

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
ionut16031987
post 24 Aug 2007, 13:34
Post #50

Membru autentic

Din articol se poate intelege ca domsoara asta adelina e complice la furt calificat. A se vedea pasajul din articol cu tipu cu duba care fura si le da si alora ca sa taca din gura. Chiar daca pare aiurea, si daca vrei sa fi cinstit trebuie sa ceri si ultimul marunt la rest.

Plus ca articolul e de toata jena

This post has been edited by ionut16031987: 24 Aug 2007, 13:38

--------------------
dacia preference/ dacia 1310 tlx 2005 1.4 mpi,/ 1989 - IF 01 ???
+
ciprian0813
post 24 Aug 2007, 16:26
Post #51

Membru

Vorba ca aia care au avut dacia 1310 si au schimbat cu logan prea au generalizat-o totii.eu de pilda nu numai ca nu am avut Dacie,dar nici nu am condus prea multe 1310 vreo 3 si de necaz nu de placere.Am avut un VW batrin care m-a servit exemplar si trecera pe Logan m-i s-a parut fireasca ,tot pedale fine,cutie unde nu mesteci ca la 1310 dupa viteze,frine adevarate,nu rupi podeau,caldura si aer in masina,directie super fina,garda la sol.
Cu fitele la noi cei ce au BMW sau VW mai noi si mai ales capsunari veniti acasa se cred jupani ,ei nu au reguli,iar cei cu Logan mi se par a circula absolut normal,mai obraznici sunt cei cu rable ori te incurca,ori merg dupa reguli de ei stiute.

--------------------
VW Golf variant 2010
+
alx1978
post 24 Aug 2007, 17:42
Post #52

Membru incepator

eu cred ca discutia a cam derapat nu incerc sa apar pe cei cu Logan dar nici sa-i injosesc. Eu unul o consider o masina de famile ieftina si buna la ceea ce poate oferi . Interesant ar fi un sondaj al posesorilor privind , varsta , ocupatia , studiile si motivatia cumpararii.

--------------------
autobuz privat 2007 - B 13-RATB
+
Riddick
post 24 Aug 2007, 20:18
Post #53

Membru Laureate+

From: Baia Mare

@ciprian0813
corect spus.adica daca ai codus inainte 1300 esti de neam prost sau ce?ca n-am inteles...iar aia care au BMW 7 si CLK si suna manelele din ele intr-o veselie,mananca seminte de floarea soarelui,te ameninta daca nu le cedezi trecerea,vireaza fara semnalizare si daca comentezi vin dupa tine pana cobori din masina...etc...aia ce sunt?bag'sama DOMNI.
totul se rezuma la educatie,indiferent ce ai condus si ce conduci.
taranul e taran si in Logan si in Audi TT.punct.

--------------------
Dacia Logan 2007/Laureate Plus
+
adip
post 24 Aug 2007, 20:26
Post #54

Banned

From: Melbourne, Victoria

Ce nu inteleg eu: de ce trebuie sa se inflameze spiritele de fiecare data cand cineva se apuca sa abereze verzi si uscate despre logan? Daca nea caisa asta de la ziarul lui ctp sau tipul cu golful de doua martoage putere de pe vwforum, complexat ca se trageau cu el loganarii, erau nebagati in seama si nu starneau asa reactii era mult mai nasol pentru ei. Cel putin cr0nicarul ala grigore dupa Ureche suferea rau de tot, sa nu faca el rating cu articolul de 3rol.
Eu zic ca-i bagati prea mult in seama pe toti agaricii, zau asa, mai ales cand se vede din avion ca abereaza crunt.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
ciprian0813
post 24 Aug 2007, 20:28
Post #55

Membru

Departe de mine gindul ca cei ce au avut sau au 1310 sunt cumva,tata a avut,acum are Olcit ,socru are,eu intimplator nu am avut,cind am mers sa cumpar masina,am gasit VW bun ca pret,de era o 1310 o luam,asta era gindul lui tata si o luam de era una buna. Se generalizeaza ca toti care au Logan au avut musai 1310 unde au tras de schimbator,au mers ca vai de ei si acum ca au Logan bruscheaza masina si nu stiu merge cu ea dar se cred regii soselelor.

--------------------
VW Golf variant 2010
+
Riddick
post 24 Aug 2007, 21:03
Post #56

Membru Laureate+

cand am fost acu' nu de mult in Bucuresti am oprit la un Petrom,unde cand a aparut o tipa sa-mi alimenteze,am ramas gura casca(cel putin in Baia Mare nu exista asa ceva-nu femeie).si a fost ...destul de amabila,si eu consider ca m-am comportat cat se poate de frumos cu ea-am lasat si ciubuc,ca s-a apucat de buna voie sa-mi spele parbrizele...ca ce o fi zis ea in gandul ei despre mine,mai ales ca mi-a vazut si numarul de inmatriculare si sigur mi-a remarcat si accentul...nu stiu.nici nu-s curios.
stii adip,ca a scris un ziarist acest articol,treaca merga,dar cand vezi ca se afla cativa(multi)care mai si subscriu....naspa frate.

--------------------
+
adip
post 24 Aug 2007, 21:07
Post #57

Banned

From: Melbourne, Victoria

Riddick, cainii latra dar caravana trece smile.gif Daca meseriasul ala de la gandul nu era bagat in seama era o pierdere enorma pentru el, trebuia sa justifice in fata celor care-l platesc pe ce a consumat el cerneala de imprimanta si legatura la net a firmei smile.gif Asa, uita ca a obtinut reactii care mai de care, exact ce-si propusese

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Riddick
post 24 Aug 2007, 21:17
Post #58

Membru Laureate+

ai dreptate

--------------------
+
drs007
post 25 Aug 2007, 19:25
Post #59

Membru incepator

daca tot discutam despre cat de marlani sunt cei cu Logan hai sa discutam si despre ceilalti, capsunarii veniti de afara cu masini straine cu numere de italia, multe dintre ele inchiriate de pe acolo si veniti sa rupa gura targului, majoritatea lor nici macar o amarata de dacie n-au avut vreodata, sau sa vorbim despre cei care si-au luat aici masina straina iar ei locuiesc intr-o maghernita...sunt multe de spus, sper sa nu ma baneze asa ca ma opresc aici, stiu ca a-ti prins ideea wink.gif

--------------------
Logan abs plus 1,4 Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta) 2007 abs plus + AC
+
cristi_timidu
post 25 Aug 2007, 20:42
Post #60

Membru incepator

eu lucrez la o statie peco si sunt posesor de logan. din toate categoriile de oameni de oamnei cei mai scarbosi sunt romani veniti de afara care au murit de foame un an intreg iar acum au o masina care pe acolo o cumpara ffff ieftin si vin acasa sa spuna ca au facut avere. adoua cetgorie sunt bulgari care l-a ei inca nu s-au inventat apa curenta si baia si cand prind una incep sa faca peste tot si arunca hartiile peste tot. a treia categorie sunt rromi sau tigani care cumpara un bidon de suc si il impart in medie la 4 persoane si asteapta momentul in care nu esti atent sa te fure si alimenteaza masina de obicei cu 10-15 lei (eu mereu le bag super 98 ca sa le arat ca totusi si la romani le mere mintea). apoi la mare distanta sunt persoanele care deschid geamul iti dau bani si apoi ii alimentez dar acestia au diverse masini, aici e vorba de cei 7 ani la scoala care lipsesc la unele pers.

eu nu as baga combustibil de la lukoil nii rugat. cel mai bun combustibil este la rompetrol si omv singurele companii de incredere.
eu intotdeauna am recomandat clientului sa faca suma rotunda ca nu am marunt pt ca toata lumea vine la peco numa cu bani mari, dar asta este o alta problema.

oricum problema nu este loganul ci, cei 7 ani de acasa.

sa auzim de bine

--------------------
dacia logan preferance 2007 diesel - VL 21 CRI
+
3 Pages < 1 2 3 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 05:36
Forum Renault