Articol din Gandul, referire neplacuta la loganisti
![]() ![]() ![]() |
Articol din Gandul, referire neplacuta la loganisti
Petea |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|||
baldur |
![]()
|
Baldur Group: Members Posts: 49 Joined: 18 November 06 From: Iasi ![]() |
Ai emis o mare judecata de valoare... cat ti-a luat sa faci generalizarea asta stupida dupa chipul si asemanarea ta?
|
--------------------
Renault/Dacia
Clio 3 1,2 16v 75 cp/Sandero 1,6 mpi 85 cp
Dinamique 2008/Laureate 2011
|
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(Petea @ 25 Aug 2007, 21:05) La cata apa pun aia in benzina pe la Lukoil mi se pare aberant sa-i mai lasi si bacsis ![]() ![]() iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun... |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ahyle_blue_eyes @ 23 Aug 2007, 21:01) Fratilor fara suparare dar in Iasi loganarii(majoritatea) sunt foarte dificili in trafic........multi au trecut de la o dacie 1300 la logan si deja cred ca l-au prins pe D-zeu de mana! Am trecut de la berlina la Logan si sunt din Iasi. Rezulta automat ca sunt un marlan care tot face figuri in trafic. Asa ca, de ce sa ma mai obosesc sa justific ca poate printre loganisti sunt si unii normali. Fac pe placul publicului, sa se mai bucure unii. QUOTE(ahyle_blue_eyes @ 23 Aug 2007, 21:01) Din cauza unora ca acestia am fost nevoit de mai multe ori sa forjez masina la 5000 rpm ca sa-i f*t oleaca. Multumesc de aprecieri, cred ca te caracterizeaza. In ceea ce ma priveste recunosc ca nu mi-as forja masina pentru tine asa ca gestul tau e cu atat mai dragut ![]() QUOTE(baldur) Ai emis o mare judecata de valoare... cat ti-a luat sa faci generalizarea asta stupida dupa chipul si asemanarea ta? Parca am zis ca "eu personal confirm ca sunt cel mai mare pericol public si cel mai nesimtit in trafic" si e treaba mea cum ma autocaracterizez. Nu vad nici o generalizare. Daca te-ai simtit si ai generalizat, nu ma mai priveste. Si poate te mai familiarizezi si tu cu ironia. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai, stau si citesc si ma minunez de cate prostii sunt pline ziarele.
Pe la noi prin Bucuresti nu exista astfel de probleme: nu te intreaba nimeni nimic la pompa, te servesti singurel, te duci pe propriile picioare la casa cu portofelul in buzunar, platesti si "la revedere". |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai sunt si basinosi, care nu se dau jos din masina.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine, nu se dau jos. Dar vine cineva la ei sau asteapta pana vine "fata de la pompa"?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu in ce lume traiesti, dar sunt multi cu bani, sau doar aparent cu bani, care ca sa iasa in evidenta platesc orice serviciu.
Cand dau spaga, pun o hartie de 10 lei deasupra si inauntru multe de cate 1 leu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ion_cu_carutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 17 April 06 ![]() |
autoturismul e cea mai usoara cale de exteriorizare a unui sofer ... daca un CLK nou ar costa in romania intre 7000-10000 euro, articolul din gindul ar fi avut ca tinta posesorii de CLK
Problema e ca sunt si pe acest forum posesori, sau nu de logan care se comporta asemeni acelui sofer din jalnicul articolul. |
--------------------
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Cred că s-a spus totul și chiar prea multe...
Aici se închide! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:47 |