DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Articol din Gandul, referire neplacuta la loganisti

Petea
post 25 Aug 2007, 21:05
Post #61

Membru

Group: Members
From: Iasi

La cata apa pun aia in benzina pe la Lukoil mi se pare aberant sa-i mai lasi si bacsis biggrin.gif . In ceea ce priveste posesorii de Logan, eu personal confirm ca sunt cel mai mare pericol public si cel mai nesimtit in trafic. In concluzie, sfatul meu foarte calduros este ca, daca vedeti vreodata un logan in retrovizoare, trageti imediat pe dreapta si lasati-l sa treaca. Poate asa ajung si eu mai repede la munca radmasa.gif .

This post has been edited by Petea: 25 Aug 2007, 21:05

--------------------
Dacia Logan 2006 - is
Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
baldur
post 25 Aug 2007, 21:11
Post #62

Baldur

Ai emis o mare judecata de valoare... cat ti-a luat sa faci generalizarea asta stupida dupa chipul si asemanarea ta?

--------------------
Renault/Dacia Clio 3 1,2 16v 75 cp/Sandero 1,6 mpi 85 cp Dinamique 2008/Laureate 2011
+
Riddick
post 25 Aug 2007, 21:16
Post #63

Membru Laureate+

From: Baia Mare

QUOTE(Petea @ 25 Aug 2007, 21:05)
La cata apa pun aia in benzina pe la Lukoil mi se pare aberant sa-i mai lasi si bacsis  biggrin.gif . In ceea ce priveste posesorii de Logan, eu personal confirm ca sunt cel mai mare pericol public si cel mai nesimtit in trafic. In concluzie, sfatul meu foarte calduros este ca, daca vedeti vreodata un logan in retrovizoare, trageti imediat pe dreapta si lasati-l sa treaca. Poate asa ajung si eu mai repede la munca  radmasa.gif .
*

iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun...

--------------------
Dacia Logan 2007/Laureate Plus
+
Petea
post 26 Aug 2007, 18:25
Post #64

Membru

QUOTE(ahyle_blue_eyes @ 23 Aug 2007, 21:01)
Fratilor fara suparare dar in Iasi loganarii(majoritatea) sunt foarte dificili in trafic........multi au trecut de la o dacie 1300 la logan si deja cred ca l-au prins pe D-zeu de mana!

Am trecut de la berlina la Logan si sunt din Iasi. Rezulta automat ca sunt un marlan care tot face figuri in trafic. Asa ca, de ce sa ma mai obosesc sa justific ca poate printre loganisti sunt si unii normali. Fac pe placul publicului, sa se mai bucure unii.

QUOTE(ahyle_blue_eyes @ 23 Aug 2007, 21:01)
Din cauza unora ca acestia am fost nevoit de mai multe ori sa forjez masina la 5000 rpm ca sa-i f*t oleaca.

Multumesc de aprecieri, cred ca te caracterizeaza. In ceea ce ma priveste recunosc ca nu mi-as forja masina pentru tine asa ca gestul tau e cu atat mai dragut radmasa.gif .

QUOTE(baldur)
Ai emis o mare judecata de valoare... cat ti-a luat sa faci generalizarea asta stupida dupa chipul si asemanarea ta?

Parca am zis ca "eu personal confirm ca sunt cel mai mare pericol public si cel mai nesimtit in trafic" si e treaba mea cum ma autocaracterizez. Nu vad nici o generalizare. Daca te-ai simtit si ai generalizat, nu ma mai priveste. Si poate te mai familiarizezi si tu cu ironia.

--------------------
Dacia Logan 2006 - is
Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
+
vijelie
post 26 Aug 2007, 18:40
Post #65

membru violet

From: Bucuresti

Bai, stau si citesc si ma minunez de cate prostii sunt pline ziarele.
Pe la noi prin Bucuresti nu exista astfel de probleme: nu te intreaba nimeni nimic la pompa, te servesti singurel, te duci pe propriile picioare la casa cu portofelul in buzunar, platesti si "la revedere".

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
vis-a-vis
post 26 Aug 2007, 18:42
Post #66

DaciaClubber

Mai sunt si basinosi, care nu se dau jos din masina.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
vijelie
post 26 Aug 2007, 18:43
Post #67

membru violet

Bine, nu se dau jos. Dar vine cineva la ei sau asteapta pana vine "fata de la pompa"?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
vis-a-vis
post 26 Aug 2007, 18:52
Post #68

DaciaClubber

Nu stiu in ce lume traiesti, dar sunt multi cu bani, sau doar aparent cu bani, care ca sa iasa in evidenta platesc orice serviciu.
Cand dau spaga, pun o hartie de 10 lei deasupra si inauntru multe de cate 1 leu wink.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
ion_cu_carutza
post 26 Aug 2007, 19:08
Post #69

Membru incepator

autoturismul e cea mai usoara cale de exteriorizare a unui sofer ... daca un CLK nou ar costa in romania intre 7000-10000 euro, articolul din gindul ar fi avut ca tinta posesorii de CLK
Problema e ca sunt si pe acest forum posesori, sau nu de logan care se comporta asemeni acelui sofer din jalnicul articolul.

--------------------
+
DFA
post 30 Aug 2007, 09:40
Post #70

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Cred că s-a spus totul și chiar prea multe...

Aici se închide!

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
3 Pages < 1 2 3
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 05:47
Forum Renault