se da urmatoarea problema, de IT
![]() ![]() ![]() |
se da urmatoarea problema, de IT
deconectat |
![]()
|
||
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|||
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Am reusit rezolvarea problemei odata cu dezinstalarea totala a antivirusului Kaspersky. Era probabil un conflict intre el si firewall, desi am verificat toate optiunile si bifarile nu am descoperit cauza. Cert este ca dupa ce am vazut ca merge Internetul am reinstalat Kasperky si acum functioneaza bine. Multumesc pentru sugestii.
Stima |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Bine ca iti merge. Probabil ai kaspersky internet security, care are si el un firewall.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
pick73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Validating Posts: 52 Joined: 11 November 04 From: --- ![]() |
Kostica. ceva semanator am pățit eu cu ZoneAlarm Internet Security. Până nu l-am dat jos și reinstalat nu am reușit de mă conectez la net cu Skype-ul. Totul funcționa corect mai puțin Skype-ul.
|
--------------------
---
---
1900
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:15 |