Recomandare Parfum Barbatesc, care sa fie pe gustul femeilor
![]() ![]() ![]() |
Recomandare Parfum Barbatesc, care sa fie pe gustul femeilor
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(.::n00b::. @ 27 Aug 2007, 13:06) Fratilor nu-mi mai dati sfaturi despre femei ca stiu si eu cum sa vrajesc o femeie ca nu's un inadaptat care isi face viata pe net. Vroiam niste recomandari pentru un parfum discret care sa fie placut de femei si nimik mai mult si am ajuns sa mi se predea lectii de viata . Multumesc celor ca Marty si semit care inteleg importanta unui parfum in viata de zi cu zi. Asta e adanc spus. inchipuie-ti ca aia de au 7-8 000 de posturi isi petrec viata pe net, nu? Marturisesc ca spre rusinea mea nu folosesc parfum in viata de zi cu zi. Doar steak si after-shave, de firme mult prea comune, gen Gilette, Nivea...etc. pentru parfum discret care sa fie placut la femei poate un gigolo ar sti raspunsul cel mai adecvat, asta daca a avut timp sa faca o statistica de genul care prinde mai bine... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
daca e vorba de gigolo, va zic eu ce si cum...
![]() e vorba despre ROBERTO CAVALLI.. e beton si apa de colonie cu miros de trandafir, bulgareasca... astea combinate cu farmec 16, fac prapad... serios, eu folosesc AXE spray, Cavalli parfum si nivea gel aftershave... This post has been edited by skija: 27 Aug 2007, 17:14 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Parintele |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 November 05 ![]() |
Calvin Klein:Obsession Night,Euphoria,Eternity
Aramis :Devin ![]() |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Mie mi-a placut mult Harley Davidson. Nu era un parfum scump. Am primit unul de la sora mea acum mai multi ani. Am mai vazut apoi si prin hypermarketuri dar nu am gasit unul identic. (Sticla avea o eticheta caramizie - ce am vazut in Romania erau doar verzi si albastre)
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
.::n00b::. |
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
OAP nu are nici o legatura numarul de posturi cu starea unui om de a avea sau nu viata sociala. Eu de exemplu citesc topicurile DC de 2 ani si ceva si m-am inregistrat anul trecut. Stiu ca nu sunt in masura sa dau sfaturi pt ca nu ma pricep la orice tine de functionarea unui autoturism asa ca prefer sa stau in banca mea si sa invat de la cei care sunt in masura cu adevarat sa dea sfaturi. Din pacate persoanele competente sunt foarte putine comparativ cu nr total de useri inregistrati.
P.S. am exagerat un pic cu titlul topicului tocmai pentru a atrage atentia ![]() E normal sa nu te mai dai cu parfum deoarece mirosul de friptura cu care zici ca te dai deja ia mintile oricui ![]() This post has been edited by .::n00b::.: 27 Aug 2007, 21:29 |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Barbatii care se parfumeaza, au o aura gay. Nu zic ca un barbat nu trebuie sa miroasa bine, dar aia care duhnesc a parfum de la o posta, vor sa iasa in evidenta si aleg calea asta.
Recunosc ca femeile prefera barbati normali cu oarecare accente efeminate, dar acestea nu trebuie sa fie evidente. Un macho dur, care-si deschide inima in fata ei, ca sa-i descopere sufletul sensibil, este o combinatie mult mai de succes, decat un parfum, care nici poate nu ii este pe gust. Deasemenea, o femeie pe care o asculti atunci cand vrea sa fie ascultata si o incurajezi atunci cand sovaie, iar are o amprenta mai mare asupra unei femei. O femeie daca reusesti s-o satisfaci mental, lucrurile sunt rezolvate in mare proportie cand treci la actiunile fizice. Ele vor sa iubeasca si sa fie iubite. Chiar daca nu e asa, macar fa-o sa creda ca este asa. Nu stiu daca parfumul va suplini o igiena corporala desavarsita sau o tinuta ingrijita. Multe din astea le-am aflat stand ore-n sir pe net, aici, in virtual, unde oamenii-si deschid mai mult si mai redepe sufletul unui strain. Cei care blameaza pe cei care sunt dependenti de net, nu pot decat sa dea banii pe parfumuri scumpe, sperand ca asa, femeile vor fi in limba dupa ei. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(.::n00b::. @ 27 Aug 2007, 22:24) E normal sa nu te mai dai cu parfum deoarece mirosul de friptura cu care zici ca te dai deja ia mintile oricui ![]() Sti ce? Sunt un tip cu simtul umorului si cu multa intelegere pentru anumite persoane mai tinere si nevinovate. La 21 de ani incercam si eu cu parfumuri acuma o friptura cum spui tu, daca daca iti permiti sa o oferi in locul potrivit face minuni, si nu te gandi la fripura de porc. Decat sa te framante asa mult cu ce parfum sa te dai TU, mai bine exerseaza cum sa oferi o floare sau sa sa faci gestul potrivit la momentul potrivit, chiar daca gestul pare banal. Astea sunt lucruri care se deprind in timp...sau nu. Mai depinde si de calitatea femeii pe care vrei sa o cuceresti, uneori un parfum cat de scump sau faimos ar fi nu te ajuta...granita dintre sublim si ridicol e adesea prea ingusta....ar mai fi multe dar m-am plictisit.....Si daca tot ai scos gratuit limba la mine....vezi sa nu ramai asa... si nu uita ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
OAP cu tot respectul am scos limba la tine pentru ca tu ai zis ca folosesti doar " steak " si after-shave.
Chiar nu pricep d c considerati voi ca daca v-am cerut un sfat in legatura cu un parfum care sa placa si persoanelor de sex feminin automat asta inseamna ca sunt un om superficial care nu stie sa se comporte cu o femeie si care se agata doar de aparente.. In loc sa-mi dati un raspuns on-topic incercati sa ma convingeti de niste lucruri care se afla si printre principiile mele. |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Oare?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(.::n00b::. @ 27 Aug 2007, 23:55) doar " steak " ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
![]()
|
Din pacate traim intr-o lume unde aparentele conteaza si pentru a avea acces la omul din cineva intai trebuie sa treci de tot ce tine de superficial.
|
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
.::n00b::., cred totusi ca nu ai pus intrebarea unde trebuia. Aici e un forum frecventat preponderent de barbati, iar un raspuns corect la intrebarea ta ti-l pot da doar femeile. De ce nu incerci pe la culinar.ro, desprecopii.ro si altele de gen.
On topic: Paco Rabane Ultraviolet |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
noob, o intrebare un pic pe langa subiect, insa importanta: folosesti lac de unghii?
Sincer sa fiu, si eu as fi interesat de subiectul topicului, insa am o problema. Am simtul mirosului mai putin dezvoltat, atat de mult incat nu cred ca sunt in stare sa deosebesc 20 de parfumuri intre ele sau sa identific componente ![]() ![]() This post has been edited by einstein1984: 28 Aug 2007, 08:48 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@.::n00b::. "Recomandare Parfum Barbatesc, care sa fie pe gustul femeilor" pai nu cred ca femeile beau parfumul ca sa fie pe gustul lor sau tu bei parfum de femei?
In fine, ca sa fiu totusi ontopic pot sa-ti spun ce au spus multi pe aici: "Spala-te, fa dus si o sa fii pe placul femeilor." Femeilor le place mirosul specific masculin, doar (ATENTIE) sa fii curat. Nu conteaza ce parfum iti alegi atat timp cat tie iti place cum miroase si neaparat sa nu te dai mult ca atunci fug de tine. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
![]()
|
einstein sunt clar impotriva lacului de unghii, a epilatului sau a mai stiu eu ce metode de infrumusetare folosite de barbati fara cojones. Nu suport persoanele purtatoare de penis care fac din saloanele de infrumusetare o a doua lor casa
![]() ![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
GIC: unde gaseste sotia ta "Old Spice" ?
In timpul liceului am folosit asa ceva(after-shave) pana s-a terminat sticluta(care arata naspa) si de atunci traiesc din amintiri ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Issey Miyake
![]() ![]() ![]() ---- Old Spice ![]() --- Parerea mea. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
UN parfum demential ABA SHI NI. Cel mai tare de pana acum si e usor de procurat...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
![]()
|
Lexy de care issey miyake zici tu?
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu prefer de cativa ani buni Eau d'Issey - Issey Miyake. Mai am si un Aqua di Gio ca alternativa.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(wo_name @ 28 Aug 2007, 14:35) GIC: unde gaseste sotia ta "Old Spice" ? In timpul liceului am folosit asa ceva(after-shave) pana s-a terminat sticluta(care arata naspa) si de atunci traiesc din amintiri ![]() Ceva filiera din Ungaria. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
merci GIC, o sa fac ochii mari prin hipermarket-uri.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.201 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
USE THE WATER !!!
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu vreau să fiu rău, da' tu numai așa ai făcut?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai bun parfum barbatesc si cu cel mai mare succes la femei ramane in continuare mirosul de Mercedes nou. Consolati-va cu treaba asta.
|
-------------------- |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si astia cu miros de Logan?
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Un miros de transpiratie de muncitor va spun ca atrage femeia.
![]() This post has been edited by 2dor: 30 Aug 2007, 14:37 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 06:21 |