Serviciul 112, promt sau lasa de dorit?, Despre 112, cine a apelat este multumit?
![]() ![]() ![]() |
Serviciul 112, promt sau lasa de dorit?, Despre 112, cine a apelat este multumit?
crising |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hai lasa ca v-a convenit c-a ars urlatoarea
![]() glumeam ![]() Io am sunat de 2 ori pana acum la 112: prima oara cand mi-am gasit cauciucurile taiate la masina ![]() A doua oara acum vreo 2 saptamani cand bodega din capu' blocului s-a hotarat ca pentru nuntasii lor (era joi ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil erau plecate cucoanele de la 112. Insa eu as trimite o sesizare la relatiipublice@112.ro.
Am sunat de 2 ori in Bucuresti: 1. A explodat tabloul electric al vecinilor de vizavi, am cerut pompierii. 2. Mi-a pocnit un dobitoc masina de mi-a rupt rotile si a lasat-o pe burta, am cerut sa vina echipaj de politie. In ambele cazuri, primul lucru pe care l-au intrebat a fost daca exista raniti si daca trebuie sa trimita salvare. Am sunat de pe mobil, care e inregistrat pe numele unui unchi; la un moment dat striga in telefon o tanti "alo, domnu' Dan", ma gandeam WTF is domnu' Dan, pana m-am prins ca stie numele titularului, adica al unchiului Dan. In al doilea caz, am sunat din nou pentru ca cap de creta nu semnase hartia cu daunele, si mi-au zis cucoanele ca n-au cum sa ma ajute, si sa sun direct la politie (9544). Si acolo stiau cum ma cheama si unde avusesem accident, au sunat ei direct la circa de politie si le-au cerut sa accepte constatarea fara semnatura politistului. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Eu am relatat aceasta intamplare pentru ca am mai avut o experienta dezamagitoare cu cei de la 112 acum 1 an in cazul unui accident de circulatie soldat cu un pieton mort si cu faptas fugit de la locul accidentului chiar cand am ajuns noi acolo. eram prima masina ajunsa. Atunci au raspuns imediat dar daca nu au pus la intrebari de ma credeam eu vinovat ca am sunat. Cine sunt, din ce directie veneam, sunt sigur ca victima e moarta? Salvarea a ajuns in 15 min, politia in 45min. Timp pierdut aiurea in care se putea organiza un filtru ceva pentru prinderea faptasului. Accidentul avusese loc la max 20km de oras si de la politie prima masina ajunsa era un logan alb fara insemne care statea pe undeva cu radarul ascuns. Nu stiu in alte orase dar la noi in oras abia se misca.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
De fiecare data cand am sunat la 112 si am cerut cu politia rutiera mi s-a spus sa sun la vechiul numar (955 parca). Atunci de ce pana mea au infiintat 112?? Daca am o urgenta si n-am credit pe mobil sau trebuie sa sun de la un public si n-am cartela, cum mai sun atunci??
This post has been edited by Uncle-Sam: 31 Aug 2007, 11:13 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Si 955 era gratuit.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cele publice mergeau sigur si fara cartela.
31 Aug 2007, 12:19: Uncle-sam, pe unde sunt zonele alea unde nu ai semnal decat pentru 112? This post has been edited by Sony: 31 Aug 2007, 11:19 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
acolo unde este doar semnal din alta retea decat cea a telefonului
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am sunat de 2 ori ptr 2 masini . La ambele urla alarma de minim 30 min.
1. Avea saracu un scurt ceva ca n-a reusit s-o opreasca desi venise la masina inaintea politiei...a scapat fara amenda. 2. Unul n-avea nicio treaba ca urla masina, s-a oprit la prima apasare de telecomanda..si si-a luat amenda. La ambele a venit politia cam in 10min. Eu am fost multumita de rezultate si nu ma pot plange de serviciul 112. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Sony |
![]()
|
De aceea ti-au disparut vecinii?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O singura data am avut nevoie, vezi aici (post #55) de ce, absolut multumit de serviciu, mi-au facut legatura prin ei cu salvamontul.
Numai bine! This post has been edited by Buyaka: 31 Aug 2007, 11:46 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Or fi fost femeile alea la pipi.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, nu toate secretiile femeilor sunt pipi.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asa-i, sunt destule care transpira la greu.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
Cand si-o trag?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In vena?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si daca nu esti multumit de serviciile 112 ce faci? Cui mai sus te adresezi?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Sony |
![]()
|
Inspectoratului de politie de pe raza caruia ai sunat.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
crising |
![]()
|
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
salut ! am avut nevoie in ungaria acum o saptamana de 112 cand am fost atacat de niste talhari pe autostrada intr-o pacare. politia mi-a inchis de 12 ori la rand spunand " nem , maghiar " eu explicand in engleza ca sunt atacat . incredibil !!!
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Sony |
![]()
|
Cred ca te intelegeau daca incepeai cu "f.ck you"
![]() This post has been edited by Sony: 31 Aug 2007, 14:04 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am incercat sa vb in germana cu ei....crezand ca daca engleza nu pricep macar limba vecinilor lor vestici o cunosc...degeaba. bine ca am scapat viu si nevatamat.
ps: talharii erau tigani care vorbeau romaneste. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Sony |
![]()
|
Exact ca in bancul ala: la ce ti-a folosit ca stii atatea limbi straine?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nu stiu serviciul 112..dar am chemat salvarea la 10 seara si a venit la 2 dimineata...intre timp(pe la 11 ) am chemat medicul de familie, s-a rezolvat problema...
si aia cu salvarea ne-au trezit din somn.... ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(crising @ 31 Aug 2007, 07:58) suna direct la acestia, raspund baietii si se pun in miscare. In acelasi cartier se afla si unitatea de pompieri, de fapt pe cealalta parte a blocului unde ardea masina. pai daca pompierii se aflau pe cealalta parte a blocului , ce dracu au mai pierdut timpu cu telefoanele?.nu era mai usor sa dea o fuga pina acolo? si acuma la obiect.am chemat odata politia ( prin 112) , si baietii au aparut cam in 8 minute.asa ca deocamdata , sint multumit de 112. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
ultima data cand am apelat 112 in bucuresti au fost foarte prompti si chiar comunicativi. eu reclamasem un chef cu boxe mari cat casa scoase pe trotuar in strada , la care cantau artisti renumiti;
raspunsul celui de la sectia de militie a fost " da' manelele e ceva artistic domne' " " se distreaza lumea si toti va ofticati ca e manele" " hai ca trimitem un echipaj in zona sa vada ce este acolo" si au trimis in 10 minute ma trezesc cu regina noptii la poarta cum ca cineva a reclamat ca am dat muzica tare.imi venea sa pun furtunul cu apa pe ei sa ii trezesc. se auzea clar de unde venea acel ceva artistic. This post has been edited by han_1.6 mpi: 31 Aug 2007, 14:44 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Acum cativa ani in satul bunicii mele s-a suit un nene pe biserica amenintand ca se arunca. Suna un prieten la pompieri :
- Alo, vedeti ca s-a suit un bou pe biserica ! (nu stiu ce i-a venit de a zis asa ![]() - Da-l in **** mea de bou ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
112 e pentru Urgente!
Galagie din vecini din cauza unui chef, descoperirea masinii zgariate in parcare si altele de genul asta nu sunt urgente. Asa ca va rog eu frumos, nu mai sunati la 112 decat daca e intr-adevar o urgenta. Pentru celelalte cazuri se poate suna la sectia de politie cea mai apropiata. |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Am avut si eu parte de promptitudine o singura data cand am sunat. Eram in fata parcarii la Ateneu pe la ora 20:00, duminica. Vine o cioara la mine si cere sa platesc parcarea. Dupa "outfit" nu dadea nimic de banuit, numai ca la ora aia parcarile nu se platesc. Am sunat la unuunudoi, a ajuns o masina de politie in vreo 5 minute si le-a dat amenda
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 13:04 |