Serviciul 112, promt sau lasa de dorit?, Despre 112, cine a apelat este multumit?
![]() ![]() ![]() |
Serviciul 112, promt sau lasa de dorit?, Despre 112, cine a apelat este multumit?
han_1.6 mpi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|||
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Cred ca realizam cu totii ca e o diferenta intre a nu putea dormi din cauza galagiei si un incediu sau un accident cu raniti grav. De buna seama ca pentru fiecare dintre noi cel mai important e ceea ce ni se intampla noua insine, insa un pic de spirit civic nu ar strica sa avem.
Dupa cum zici si tu, operatorul 112 oricum face legatura cu sectia de politie. Nu inteleg de ce sa nu sunam direct acolo. Tinand ocupat un operator 112 pentru un minut cu o chestie din-asta, probabil ca punem in pericol viata altcuiva (exemplu dus la extrem, insa posibil). |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu cred ca un apel (chiar si usor pueril) poate bloca un sistem in care s-au bagat atatia bani.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Un apel nu, insa 100 de astfel de apeluri da. Dupa acelasi principiu: nu mergem la vot ca si-asa un vot nu schimba nimic, aruncam mizerii in padure ca ce conteaza o sticla pe jos intr-un spatiu asa de mare, furam de la intreprindere suruburi, ca si-asa sunt destule acolo si nu se prinde nimeni etc. Exemplele pot continua la infinit.
Nu-mi propun sa fac eu pe moralistul aici ca nu e cazul. Si nici n-am chef sa inot contra curentului pe topicul asta. Ce-am avut de zis, am zis. Oricum fiecare face ce vrea. |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Am apelat si eu 112 de 2 ori:
1. In Galati urmarire de masini cu un interlop: a raspuns o cucoana care mi-a facut legatura cu militia si s-a terminat urmarirea in parcarea celei mai apropiate sectii de politie. Normal ca nu s-a luat nicio masura. 2. In Neptun apel pentru prietena mea care se simtea foarte rau. Mi-au facut legatura cu Salvarea care a aparut in 10 min. Deci, nu am nimic de reprosat. Am inteles ca toate apelurile la 112 sunt inregistrate. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Nero |
![]()
|
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu am sunat la 955 si am fost redirectionat la 112 automat. Nu am sunat la 112 tocmai in ideea ca nu era urgenta, vecinu de jos facea chef la 1 noaptea lunea. Au venit in 10 minute si au rezolvat situatia. A doua noapte tot la fel
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 08:16 |