Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?
![]() ![]() ![]() |
Civilizatia pe sosele, Chiar nu putem sa ne respectam unii pe altii?
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Un sofer dambovitean de 75 de ani, prins de radar circuland cu 172 de kilometri pe ora
![]() o fi real ? sau radarele alea noi se comporta ca si cele vechi, cind l-au gasit pe un nene cu 500 km/h ? ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sa va zic intamplare: mergeam eu pe jos zilele trecute sa cumpar si eu lapte, paine, oua, unt, cascaval, si niste mezeluri, d-ale casei. Traversez Iancu de Hunedoara pe la intersectia de la Perla, ma rog unde se intersecteaza Stefan cel Mare cu Dorobanti, si cand trece de Dorobanti se numeste Iancu de Hunedoara. In fine, venind dinspre piata Romana pe dorobanti, la intersectie NU AI VOIE SA FACI STANGA SA O IEI PE IANCU DE HUNEDOARA. Nu ai voie, asa e intersectia. Ce credeti ca facea un ciumpalac cu un Passat CC alb? Facea stanga, accelera spre mine (eu traversam pe verde), si BOVINA accelera spre pietoni cu ochii la aia de pe contrasens sa nu dea peste el. Adica accelera da se uita in alta parte decat inainte. Am grabit pasul, cand am ajuns pe partea ailalta, l-am vazut ca opreste in fata la fostu cinematograf martin. Clar: discotecar shef, pastilat, drogat etc. Niste nemernici...
This post has been edited by Filip: 13 Apr 2010, 08:55 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.460 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
george_link, si daca are 75 de ani nu poate sa-i dea sanda sau ce? Doar nu era cu Dacia 1300 ca sa aiba aerul de imposibil stirea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Singura problema e ca probabil nu vedea prea bine nici vitezometrul, ce sa mai zic de o distanta rezonabila in fata.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Filip @ 13 Apr 2010, 08:54) mergeam eu pe jos zilele trecute sa cumpar si eu lapte, paine, oua, unt, cascaval, si niste mezeluri, d-ale casei. alcuale nu? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 13 Apr 2010, 10:42) george_link_scala_link_2004_link are se pare un concurent.http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Sear...sult_type=posts http://www.reno.ro/index.php?act=Search&na...sult_type=posts |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.460 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu e o clona?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
neah, ala e "Germania din povesti si linkuri", e altceva
![]() QUOTE in germania semnul fuck-4000 euro scump dom'ne, scump ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 04:43 |