Clicknet a dublat viteza la NET, http://www.clicknet.ro/
![]() ![]() ![]() |
Clicknet a dublat viteza la NET, http://www.clicknet.ro/
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
35 de lei. Fata de 80 la Romsux.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In Bucuresti nu prea are nimeni Clicknet, decat in zone in care nu exista retele de cartier, unde exista retele de cartier nu cred ca isi baga cineva Clicknet...
LA mine(Targoviste) retelele de cartier merg mai prost decat clicknetu de 3mb. PS: Tot nu s-a marit... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Clicknet stiu ca e ok daca ai nevoie de fiabilitate, nu se compara calitatea serviciului cu cea furnizata de retelele de cartier. Stiu cateva persoane care nu au avut prea multe de reprosat celor de la Clicknet dpv calitate a serviciului.
In ce priveste retelele de cartier: aici depinde si de zona si retea. 1 May 2008, 20:10: QUOTE(ssilviu @ 1 May 2008, 03:05) 35 de lei. Fata de 80 la Romsux. haha, asta e vreo 15aud. De banii astia aici nici macar nu cred ca se agita suportul L1 de prin cine stie ce call-center din India sa te intrebe cat e ora la tine cand suni ![]() ![]() Pentru comparatie, aici un plan tarifar cat de cat ok te duce pe la minim 60aud This post has been edited by adip: 1 May 2008, 12:10 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
eu am click net la 1mb si am si 2 retele de cartier absolut neserioase. tot timpul imi pica netul....uneori 6 zile cansecutiv si nu aveam nici o promptitudine la restabilirea conexiunii. cand mergea mergea la viteza mare si super ok. dar cand mergea ...... la click net insa am internet tot timpul. exista si aici niste probleme daca electrica sa furnizeaza curent sub 190 modemul face figuri si nu mai ai net. dar asta tine de alt furnizor si s-a intamplat destul de des asta iarna.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Chiar nu vreau sa dezamagesc pe cei care asteapta cresterea vitezei la Clicknet, dar cred ca ar fi bine sa stiti: tehnologia ADSL utilizata de Romtelecom are limite. Imi permit sa extrag un grafic din "Andrew S. Tanenbaum / Retele de Calculatoare", pe care il atasez, si sa va explic ca viteza maxima oferita unui client depinde enorm de mult de zona in care locuieste, in particular de lungimea liniei telefonice de la client la "concentrator" (Digital Subscriber Line Access Multiplexer, de obicei Romtelecom pune cate unul in fiecare cartier), grosimea firelor de cupru si calitatea liniei in general. In grafic vedeti vitezele care se pot oferi in conditii ideale pe o linie ADSL in functie de distanta. In realitate... daca se poate oferi 50% e perfect. Dar uneori nu se poate oferi nici atat - dupa cum am spus, calitatea liniei influenteaza enorm, iar Romtelecom nu prea a investit in "bucla locala", adica firele de cupru pana la client. Ajung cateva locuri in care firul sa nu fie torsadat sau izolat corespunzator, si s-a dus "viteza" pe rapa.
Asa ca acesta e motivul pentru care Romtelecom nu va putea oferi cresteri de viteza la nesfarsit si pentru toti clientii. Cu cat e mai mare viteza oferita, cu atat e mai mic numarul celor care vor putea beneficia de ea. Deci la un moment dat e posibil (dar nu obligatoriu!) ca unii din voi sa nu beneficiati de cresteri de viteza. Nu ca "nu va da" Romtelecom, doar ca nu suporta cablul de cupru. Attached thumbnail(s) ADSL.gif ( Size: 5.23k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(adip @ 1 May 2008, 13:04) Clicknet stiu ca e ok daca ai nevoie de fiabilitate, nu se compara calitatea serviciului cu cea furnizata de retelele de cartier. Stiu cateva persoane care nu au avut prea multe de reprosat celor de la Clicknet dpv calitate a serviciului. In ce priveste retelele de cartier: aici depinde si de zona si retea. La mine ca fiabilitate sta mai bine Mitnet decat Clicknet, mai ales in ultimul timp cand Clicknet a dat mega rateuri. De raspuns lipsa la telefon atunci am sunat la suport tehnic mi s-a intamplat la amandoua. Si daca vreau sa am fiabilitate maxima imi iau un 3g de la Vodafone. Pe care pot sa-l folosesc la backup in eventualitatea caderii netului de la Mitnet. Si pe care o sa-l pot folosi si ocazional cand mai plec cu laptopul. Si la pret per total ies mai bine. Si nu numai la pret. La tot. Oricum, in Bucuresti solutia Clicknet mi se pare buna doar daca nu exista altceva in jur. Cam putine zone in capitala care sa se preteze pentru asa ceva. In rest, au castigat clienti (si pe mine de altfel) in orasele mai mici in care nu exista retele de cartier puternice. This post has been edited by ssilviu: 1 May 2008, 15:33 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
nu retelele de cartier sunt concurenta clicknetului ci RDS-ul. marea majoritate a retelelor de cartier nu ofera servicii de calitate si nu reprezinta o concurenta reala pt clicknet. iar strategia celor de la romtelecom a fost sa nu se bata in mod direct cu RDS-ul ci sa ia clientii din afara zonei de acoperire RDS.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Giuly90 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 10 May 08 ![]() |
sal,am si eu o nelamurire.La inceput am avut abn de 2.5 mb,dupa care mi l-au marit la 4 mb.Acum am vzt ca l-au marit iar.Daca mi l-ar mari si mie din nou l-ar face la 8 mb nu ?
Multumesc |
--------------------
Dacia
1310
1986
- b37ifw
|
|
mvali |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 8 February 07 From: Ploiesti ![]() |
Ultima gaselnita cu politica de clienti la Clicknet: Clienti cat mai muti chiar daca stiu ca nu au porturi destule..
Am incercat sa ma conectez de f multe ori si I'mi da "Line bussy" asta fiindca am modem pe usb si vad mesajele de eroare.. Rezolv problema daca i'mi iau ruter Adsl sau NU? (cred ca raspunsul este Nu dar poate poate..) Multumesc. |
--------------------
ex Dacia
SuperNova
Confort 2001 / Opel Corsa Enjoy
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Intr-un fel da. Adica routeru ti se conecteaza si ramane conectat , nu se deconecteaza cand opresti calculatoru si cand dai din nou drumul la calc ti conectat automat, asta daca nu ai probleme si se deconecteaza intruna.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
razvy82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 6 September 07 ![]() |
Eu am router si nu am probleme. Abonamentul meu era de 3Mb si am fost migrat de 2 zile la 6Mb. Mie imi merge constant la 620-650Kb..asa ca din punctul meu de vedere nu am de ce sa ma plang. Mentionez ca stau in Bucuresti si sunt sub acoperirea a 3 retele de cartier (ultima la care am fost abonat a fost cumparata de Ilink si din acel moment mi-a scazut mult calitatea serviciului), insa am ajuns la ClickNet datorita problemelor numeroase intampinate in ultimii ani in retelele de cartier.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.4MPI
- B71---
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
E bine si asa ... nu poti avea fix 6.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
o intrebare: de ce variaza asa de mult rezultatele testelor de viteza de pe acest site fata de acesta? vorbesc de viteza pe servere din Romania...
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Pai ... la tine ce diferetna a fost? Ca la mine pe primul site, viteza a fost @3Mbps, iar pe al doilea @3.5Mbps. Nu e chiar foarte mare.
This post has been edited by AR-18-MOS: 15 May 2008, 16:45 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ala romanesc e o tampenie,din 3 incercari am 3 rezultate diferite
speedtest.net e cel mai bun |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Salutare.
Si eu sunt abonat la Click. Ce variante as avea pentru a conecta 2 calculatoare? Varianta "oficiala", adica achizitionarea unui modem de la Click ajunge pe la 80 de euro. Ce altceva as mai putea face? Sincer sa fiu nu prea le am cu retelele si cu astea... Mersi fain. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
St |
![]()
|
Un switch ar rezolva problema... Am vazut la cineva si merge.
Eu am un router wireless.PC-ul se conecteaza normal iar laptopul prin wireless, merge foarte bine:) |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
daca ai putea sa dai mai multe detalii ar fi foarte bine...
![]() router-ul il setez eu sau trebuie sa merg la ei? ce viteza o sa am la wireless daca am o conexiune de 4 mb? mersi. ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
St |
![]()
|
Routerul il configurezi tu, n-ai nici o legatura cu ei.
Eu am ab de 3Mb..acum de 6Mb. Si dowloadez prin wireless cu 640kb/s , aceeasi viteza o am si pe PC, deci al 4Mb nu e problema. Nu garantez(conteaza si routerul, dar nu cred ca e vreunul care sa nu suporte macar atat) PS: mai adauga fn1990 la id-ul de pe Dc si vorbim pe mess. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Salutare. Vreau sa bag parintilor net acasa si singura varianta e Romtelecom sau net mobil. Dintre acestea cea mai tentanta e romtelecomul (am nevoie de solutie de buget, cat mai ieftina!). Precizez ca momentan nu am telefon fix.
Pentru a beneficia de net (clicknet) de la romtelecom trebuie sa ma abonez la telefonie si sa activez si optiunea de internet. Care e cea mai ieftina varianta pentru a avea internet? (doar browsing) M-am uitat si pe la ei pe site dar e foarte prost organizat, fara tarife la abonamente, etc. Am vazut ca au ceva promotii acum. Edit: NU ma intereseaza absolut deloc minute pe tel fix, nu va fi folosit. Ma intereseaza decat net, cat mai ieftin. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 6 Oct 2008, 11:09 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
eu dau 100 de lei pe luna pentru internet 4 Mbps (parca) si convorbiri timp nelimitat in retea. de ce nu dai telefon la 930 si te lamuresc alea. singura data cand am dat pe la sediul romtelecom a fost cand mi-am ridicat modemul.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Uite oferta cu lista de preturi. Clicknet
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Merci frumos de link, dar pe asta l-am vazut deja. Ma interesa ce combinatie abonament + internet sa fac sa fie mai ieftin. Merge sa optez pt internet la orice tip de ab. ? Care e cel mai ieftin ab, parca voce start la 6.9 euro.
Deci ar fi (6.9 + 7.5)*1.19 ~ 17.13 (euro ). adica aprox 67 ron. E destul de bine, ma tenteaza ![]() P.S. Clicknet 2 Mbps inseamna ca downloadez cu max 256Kb/sec, corect? Cam cat merge in mod constant, exista variatii/congestii/probleme la conectare? Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 6 Oct 2008, 11:46 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Probleme la conectare, aproape niciodata. De ~2ani, doar de 2 ori a facut figuri ClickNet-ul. Si prima data a fost cand s-a stricat modemul.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(hash @ 6 Oct 2008, 12:12) eu dau 100 de lei pe luna pentru internet 4 Mbps (parca) si convorbiri timp nelimitat in retea. de ce nu dai telefon la 930 si te lamuresc alea. singura data cand am dat pe la sediul romtelecom a fost cand mi-am ridicat modemul. Si ai impresia ca faci o afacere buna? e jecmaneala pe fata, e enorm ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ma duceam la NetCaffe.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:51 |