DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 4 5 6 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Clicknet a dublat viteza la NET, http://www.clicknet.ro/

Arhimede
post 6 Oct 2008, 21:56
Post #151

Membru inferior, lung si tare

Group: Members

Bai fratilor io am probleme mari cu astia.De vreo 6 luni am net de la ei "la tzara".A mers bine in primele luni.

Apoi deconectari.Din ce in ce mai dese.Sunt perioade de o ora in care nu pot sa dau un mesaj...se deconecteaza in draci.Cred ca am petrecut zile intregi la telefon incercand sa-i sun.Au venit de 200 de ori la mine acasa.Cand veneau mergea.

De fiecare data controlau reteaua..verificau parametrii..Deci de fiecare data ma faceau sa cred ca problema era pe la mine.

Dar problema asta se intampla la multi clienti din oras...Pana la urma am aflat ca au probleme cu centrala.Dar cand ii sun ei continua sa vina la mine acasa si sa se faca ca repara ceva.Uneori au mai reparat si centrala aia si a mers cateva saptamani.Apoi iar sa stricat.Mau disperat!!

Miau redus viteza de la 6 mega..la 3..api la 1.5 ca cica nu suporta...da tot deconectari disperante....

This post has been edited by Arhimede: 6 Oct 2008, 21:58

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 7 Oct 2008, 06:27
Post #152

Mesaj semiautomat

QUOTE(hash @ 6 Oct 2008, 22:51)
Da, pentru ca RDS ocoleste zona asta, si apoi pentru ca vorbesc zeci de minute zilnic pe 'fix', mai ales in intervalul 9-16.
*

Mda..lipsa alternative...atunci nu ai de ales. Eu deocamdata platesc 35 ron pentru net ~aceasi viteza cu tine(teoretic, ca practic banda e de obicei 12-16 mbps)+telefon cu 100 minute incluse in Romtelecom+Upc si nelimitat in Rds, oricand.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
hash
post 7 Oct 2008, 08:53
Post #153

calculatorist

QUOTE(Arhimede @ 6 Oct 2008, 22:56)
..repara ceva.Uneori au mai reparat si centrala aia si a mers cateva saptamani.Apoi iar sa stricat.Mau disperat!!

Miau redus viteza de la 6 mega..la 3..api la 1.5 ca cica nu suporta...da tot deconectari disperante....
*

radmasa.gif bine, motane !

--------------------
- - -
+
6 Pages « < 4 5 6
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 12:31
Forum Renault