Casatorie, Sfaturi...
![]() ![]() ![]() |
Casatorie, Sfaturi...
Ant |
![]()
|
||
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|||
stasi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 3 December 03 From: Iasi ![]() |
da, ... asta mi-a placut:)
da se presupune ca n-ai sa ai toata viata dacie.. totusi, cum arata un contract de-ala? si cine ia initiativa? ca mi se pare usor penibila situatia.. adica stai asa, linistit, savurezi ecourile partidei de sex aprig, ea ghemuita pe pieptul tau, si-i soptesti tandru la ureche "auzi, bagam un contract prenuptial?" ... sau cum? |
--------------------
Dacia
Berlina 96
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca nu se cheama ca atare e tot un contract, deci poti sa-ti faci.
Si mie mi se pare aiurea si jenant ca si tie dar daca stau bine si ma gindesc, vestitul "partaj al bunurilor" de dupa divort este cel putin la fel de penibil. Cred ca mai greu a fost inceputul, pina s-au obisnuit americanii (pragmatici cum ii stim) cu ideea. Acum ca a intrat in rutina nu cred ca li se mai pare exagerat. Apoi mai trebuie sa ai si ce trece in contractul ala, ca daca-i vorba de un apartament si o masina, mai bine lipsa. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
gata am gasit...asta e restaurantul:
http://www.restaurantebucuresti.ro/detalii...meniu_orar_poze |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Frumos, te-ai scos.Eu inca sunt in cautari...acolo nu e spatiu....acolo sunt preturi exagerate....acolo e luat....m-am suparat si plec la munte pana duminica.Si vad eu cand ma intorc ce se mai intampla.
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asybo2002 @ 30 Oct 2004, 12:29) Dragi forumisti, Mi-a venit si mie timpul ![]() ![]() ...ei si ce s-a mai intamplat ? |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
Ant |
![]()
|
Sa inteleg ca ai si tu niste ganduri ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
VEzi ca la A.ro e scump totusi!!!!.... eu lucrez fix vis a vis de intrarea lor... si e cuib de parveniti si orataniile din ograda acestora... avand in vedere ca e si sala de fitnes (mai bine s-ar numi de fitze) si de masaje de toate felurile, coafor etc., e plin de "domnisoare" de toate speciile, culorile si ... cred ca nu ai vrea ca nuntasii sa guste un amsaj erotic intre doua feluri sau daca mananca prea mult sa faca ceva lucru la sala de forta...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
e retinut deja, am dat si aconto asa ca...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
sirjohn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Excelenta locatie ti-ai ales asybo2002. Am fost la o nunta acolo si a fost de 9+. Sper ca a ta sa iasa de 20. Nu stiu ce meniu ai ales tu, atunci cand am fost eu au avut cateva specialitati care au fost de mare efect - cea mai misto chestie pastrav, parca, la gratar adus si prezentat frumos. Poate te interesezi exact... La nunta la care am fost, a exista un animator, nu stiu daca era al restaurantului sau adus de miri. Daca e al restaurantului, ai grija sa stai de vorba cu el sa nu faca vreo gafa... ca ultima data... Daca viitoare ta sotie nu tine neaparat sa aiba rocha de la AgnesToma, atunci exista o sumedenie de magazie in zona Lipscani - unde gasesti o varietate satisfacatoare atat ca aspect cat si ca preturi. (atat sotia mea cat si fina noastra si-au luat de la Christian Phillipe). Atentie, din cate stiu, cumpararea rochiei revine parintilor mirilor... bine asta daca ei pot. Voalul, manusile, si alte accesorii ale miresei sunt luate de catre nasi. Sa nu uitati sa va ocupati si de cocarde, cosulete, pernute, etc...) Decoruri... daca va plac baloanele, puteti sa va duceti la www.adelante.ro. Oamenii sunt extrem de seriosi si profesionisti. Daca nu aveti nevoie de factura va fac si un discount care va scoate sub pretul pietei. Flori... noi am avut bafta si am fost directionati catre o doamna, cu orgine nemteasca, care pe langa jobul in asigurari, are o pasiune pentru aranjamente florale - ea ne-a facut si lumanari si buchetul miresei si buchetul nasei si aranjamentele de pe mesele de la restaurant. Ba mai mult, aranjamentele florale le-a facut o parte din florile primite de mireasa la cununia civila... bineinteles daca ceremonia nu este la mai mult de o zi dupa cununia civila. Sonorizare, efecte, etc... daca va place genul unei trupe/taraf/etc... ok, daca nu, pot sa iti recomand un amic de-al meu care a facut si la mine la nunta sonorizarea si efecte de lumini, fum - daca vrei - , etc. Daca nu ai cameraman, se poate ocupa tot el - atat de filmare cat si de prelucrare (caseta, cd, dvd), prin asta intelegand si montajul filmului si tot. Invitatiile, cardurile de masa, eventuale meniuri, sau mai stiu eu ce cartonarie vrei: noi le-am facut la o tipografie - care nu se ocupa in mod special de invitatii de nunta - carora le-am explicat cam cum vrem sa arate si le-au facut excelent. Pot sa iti dai si acolo un contact. Tort: iti recomand cu multa caldura coefataria TIPTOP... au fost exemplari, tortul arata bestial, a fost super gustos... toata lumea a cerut a doau portie!! (cred ca au un magazin in piata sf. vineri) Ce sa-ti mai zic... am mai uitat... Daca e ceva ce iti vine minte.. poti sa ma intrebi, noi am avut nunta anul trecut si am chestiile destul de proaspete... Una peste alta, iti urez casa de piatra si vreau sa vedem primle poze cu voi doi... si cine stie... cat de curand poate 3 sau 4... Toate bune! |
-------------------- |
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
asybo, daca nu te-ai insurat deja, eu zic sa te mai gindesti. Serios. Nu stiu cum naiba, dar dupa oficierea casatoriei se schimba tare multe in comportamentul dumneaei. Vorbesc in general. Au zis-o altii mai frumos, in engleza: A woman marries a man hoping that he will change, but he doesn't. A man marries a woman hoping that she will not change, but she does. Pina la urma, cui pe cui se scoate...
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
Ant |
![]()
|
Vaaaii ce linistit eram eu in primele postari. Acum sunt in stadiul in care sper sa se termine odata toata tarasenia ca m-am saturat de umblat dupa restaurant, biserica, invitatii, haine, verighete etc .
Mai nou se pare ca si eu tot pe 9 Iulie, Caru cu bere, meniul pe undeva pe la 30 euro fara bautura pe care o aduc eu. In toamna cred ca public manualul de supravituire, imi deschid o firma de profil sau imi iau part-time ca wedding planner ... sau mai bine nevasta-mea sa faca asta ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Daca vrei sa se termine DUPA aia ..suna-ma! Fac reducere la primul divort!
Tine cont: a nu te casatori e mai ieftin decat cel mai ieftin divort! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
asarban repede, ca hiena dom'le
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(asarban @ 3 May 2005, 16:21) Daca vrei sa se termine DUPA aia ..suna-ma! Fac reducere la primul divort! Tine cont: a nu te casatori e mai ieftin decat cel mai ieftin divort! ia zi dom'le cat costa, ca eu vreau sa pun problema verde-n fatza: "fata tatii, un divort costa atat. dat pe din doua vine atat. mai adaugam si cheltuielile de nunta si ajungem la suma de pam-pam trilioane coji de nuca, prin urmare e un risc major, nu gluma...zi si tu daca merita, zau asa...cat te mai gandesti, dam in continuare cu "ochii tai ca doua stele/ ma ucid ca doua-andrele/ si-as da zile de la mine/ sa te plimb cu tot cu caine." si iesi mai castigata, parerea mea. hic!" scuze, da' n-am gasit alte rime. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
Ant |
![]()
|
Andrei esti un dragut ca de obicei
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
se inmultesc dar onorariile cresc in loc sa scada ! astia nu traiesc in ec de piata
![]() Pina la urma cit costa un divort ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Bancul favorit al unui coleg: "Cum transformi o gaina in pitbull??? O iei de nevasta!"
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
CASATORIA = cea mai proasta inventie a omului
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Wolfman @ 4 May 2005, 14:36) Fosta mea s-a transformat in balaur frate ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
costi |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 4 May 2005, 14:52) Am serbat zilele trecute 20 de ani de casatorie ! Crezi ca-mi mai arde de prostii ? Si chiar daca ar fi asa n-am banii sa-mi iau ultimul model de agregat ..... Macar modelul meu il cunosc bine si functioneaza perfect. Si nu costa mult nici serviceul ! Bai daca da pe aici m-a spart !!!! ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Schimba pisica din avatar sa n-o recunoasca. Ca altfel...sunt o droaie de costi care fac 2o de ani de la casnicie.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:33 |