Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
![]() ![]() ![]() |
Renault lanseaza SANDERO, adica loganul hatchback
NascuToamna |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 6 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1.5 dCI 2007 http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
La ce afirmatii o facut (daca nu le-o facut in gluma) eu zic ca oricine il poate contrazice fara sa conduca vreodata sandero si poate baga mana in foc ca are dreptate. Punem pariu ca nu are dreptate? ca io is in stare sa pun fara sa conduc si stiu ca o sa am dreptate. Hai sa fim totusi seriosi cat decat. S-o emotionat omu prea tare si l-o luat gura pe dinainte, si cine trebuia sa-i corecteze articolul era plecat la cafea atunci. Sa corectezi un articol nu tine de comunism, tine de informarea corecta a cititorilor.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cconiac |
![]()
|
![]() Membru drept Group: Members Posts: 66 Joined: 28 April 05 From: Iasi ![]() |
O intrebare pentru cei mai "visatori" dintre noi: Au copiat si mecanismul de incuiere a usilor de la Megane sau a ramas acelasi sistem "rezistent" ca si la Logan ?
Ca acest lucru nu prea ai cum sa il afli la un viitor drive-test. |
--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 /
Clio II Symbol 1.4 2005
.
- . Better late than sorry.
|
|
NascuToamna |
![]()
|
cutzu, numele tau spune multe. la noi in bransa cand se face corectura sunt indreptate greselile nu parerile, restul se numeste editare.
cat despre sistemul de incuiere sau inchidere... daca plasticul ala rezista la doua trei deschideri va fi super ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
Sedan 1.5 dCI 2007 http://romanian-spotters.forumer.ro/trip-reports-f9/bucuresti-olbia-marrakech-cu-krp-test-drive-dacia-duster-t3907.htm
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
Ar fi trebuit sa spui ”la noi, la Libertatea”, nu ”in bransa”. Pareri de genul ”diamant bla, bla” sunt la fel de incorecte ca ”porcarie de doi lei”. Undeva ar trebui sa fie un cap limpede care sa mimeze macar bunul simt cand face editarea textului. Parerea mea...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.600 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(cconiac @ 11 Mar 2008, 23:16) O intrebare pentru cei mai "visatori" dintre noi: Au copiat si mecanismul de incuiere a usilor de la Megane sau a ramas acelasi sistem Asta nu-i de visat. Se observa ca la hayon s-a pastrat sistemul de la portbagaj-ul de Logan, iar la restul nici macar bucsa de cauciuc nu mai exista ... si nu doar la noi, nici la Reno Sandero (masina albastra)16.jpg ( Size: 95.32k ) Number of downloads: 321 This post has been edited by IRONICK: 12 Mar 2008, 09:05 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce oameni....pana si pe SLZ exista bucsa de cauciuc la usi
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pe ce planeta? Ca eu stiu posesori de slz care isi doreau din plastic ...
This post has been edited by IRONICK: 12 Mar 2008, 10:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
NascuToamna ce spune nickname-ul meu nu cred ca prea conteaza aici. Si ca ii zice corectare sau editare nu am de unde sa stiu ca nu fac parte din bransa voastra si nici nu prea conteaza, fiecare cu meseria lui. Atat stiu ca ziarele ar trebuii sa informeze corect cititorii, si un ziarist ar trebuii sa poata sa treaca peste simpatiile sau antipatiile persoanale si sa relateze obiectiv. Daca el nu poate atunci altcineva de la ziarul respectiv ar trebuii sa faca lucrul acesta pentru binele ziarului si credibilitatea lui. Democratia nu inseamna ca oricine poate face ce vrea si cum vrea, eventual in democratia inteleasa de Gigi Becali poate face cine vrea ce vrea : "E padurea mea, fac ce vreau cu ea", eu sper ca am trecut peste "democratia anului 1990" si astea is cazuri izolate.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
NascuToamna |
![]()
|
scuze de offtopic
[quote=Alfred,12 Mar 2008, 09:40] Ar fi trebuit sa spui ”la noi, la Libertatea”, nu ”in bransa”. ai o foarte mare dreptate, noi chiar suntem diferiti, de-asta si suntem nr 1. nr doi si nr 3 insumati nu ating vanzarile noastre, deci good point ![]() [quote=CuTzU,12 Mar 2008, 10:10] NascuToamna stiu ca ziarele ar trebuii sa informeze corect cititorii, si un ziarist ar trebuii sa poata sa treaca peste simpatiile sau antipatiile persoanale si sa relateze obiectiv. asta nu-i sinonim cu cenzurarea. ala e un articol trimis de un baiat si editat de mine. de i-as fi sters parerea cat timp el a condus masina si asta a fost impresia care i-a lasat-o drive-testul, comparativ cu loganul. este exagerat ce-i drept, dar e parerea lui... |
--------------------
Renault
Megane
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cacarea lumii (copyright @IRONICK) si cu Libertatea asta...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
NascuToamna |
![]()
|
au zis ca noile sigle vor fi implementate din mers, asa ca ce e pe stoc acum vine tot cu scutul albastru. chiar, in cazul asta va trebui schimbat si logou-l forumului?!?!
![]() Attached thumbnail(s) _MG_0300.JPG ( Size: 672.3k ) Number of downloads: 217 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Pana s-o schimba sigla forumului eu zic sa apara macar o masina pe drum cu noua sigla.
@NascuToamna - ceea ce pe multi deranjeaza la articolul acela nu e limbajul neaparat (e un limbaj specific Libertatea) ci ca limbajul acesta e o necesitate. Si nu necesitatea de a vinde ziarul (dar poate fi si asta) ci de a umple pagina. Cand citesti in ziar ca jurnalistul descopera surprins ca masina lui prinde mai mult decat scrie in cartea tehnica stii deja ca nu mai are rost sa citesti... L.E. Iar tu daca l-ai editat nu trebuia sa permiti publicarea unei asemenea tampenii (ma refer aici strict la viteza de top). Parerea mea. This post has been edited by minny: 12 Mar 2008, 12:37 |
--------------------
------
------
------
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai zici ca editezi greselile, si totusi a scapat aia cu portbagaju de 350 l
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Din pacate cred ca le corecteaza doar pe alea de ortografie. Deci acolo orice babuin poate scrie orice si e luat de buna
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
IRONICK |
![]()
|
mdea ... apropo, vedeti pe topicul "Noul Logan 2009, poze spion" ca am avut un vis ...
This post has been edited by IRONICK: 12 Mar 2008, 13:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Bre, IRONICK-ule, adica usile or sa trancane la inchidere ca la solenza ? Sau bucata de plastic de la yala a ramas acolo ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
0003.jpg ( Size: 45.56k )
Number of downloads: 270
O sa vedeti la drive-test ... This post has been edited by IRONICK: 12 Mar 2008, 14:25 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nu stiu cum vor troncani usile la inchidre in lipsa acelui plastic dar stiu ca la mine in primele zile au crapat aceste plastice...poate-i mai bine fara ele
detalii: la 3 zile de la ridicarea masinii plasticul de la incuietoarea usii dreapta spate a crapat, apoi in timp, ordinea cronologica imi scapa au crapat toate au ramas la locul lor dar sunt crapate This post has been edited by daciafan: 12 Mar 2008, 14:49 |
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
Hai ca asta le depaseste pe toate.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daciafan |
![]()
|
adica?
|
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
Adica este o prostie ce spui tu. Nu am auzit pe nimeni sa pateasca asta.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daciafan |
![]()
|
daca n-ai auzit tu inseamna ca nu mai exista cazuri
corect... This post has been edited by daciafan: 12 Mar 2008, 14:50 |
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
Baga si tu mai multe detalii. Le-ai schimbat pe garantie, etc ...
This post has been edited by IRONICK: 12 Mar 2008, 14:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cconiac |
![]()
|
![]() Membru drept Group: Members Posts: 66 Joined: 28 April 05 From: Iasi ![]() |
Plastic/Mastic gasim noi sa punem.
In ceea ce priveste aspectul exterior, exista vreo speranta ca echiparea Sandero-ului rosu din filmuletul urmator: http://www.trilulilu.ro/ioanantonhristu/232f4d64b301de sa fie disponibila si in Romanica sau o vor introduce ca serie (ne)limitata peste vreo 2 ani ? Culoarea rosie (care mai estompeaza uratenia stopurilor spate) impreuna cu spoilerele cu tenta sportiva si eleronul arata destul de bine incat sa ma convinga sa o cumpar. This post has been edited by cconiac: 12 Mar 2008, 15:09 |
--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 /
Clio II Symbol 1.4 2005
.
- . Better late than sorry.
|
|
NascuToamna |
![]()
|
QUOTE(dbcooper @ 12 Mar 2008, 13:59) aceea este greseala mea si mi-o asum ![]() iar viteza...spune ceva despre motor... cine nu stie ca si cu un logan de 1.6 simplu in niste pante poti sabagi 200, dar cu un 16V... am un amic cae a comis-o in Turcia pe o sosea care trecea peste niste dealuri cu un 1.6l simplu... un sandero care e mai usor nu vad de ce nu ar ajunge la viteze mai mari, mai ales daca are vant bun din spate ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
daaa, ala in 16V are viteza limitata electronic ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
De obicei Hatchback-urile sunt mai putin aerodinamice fata de varianta sedan
![]() In fine... daca au bagat 1,6 16v in Brazil nu vad de ce sa nu-l bage si la noi... doar dupa marketingul de kko... mai incolo. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(daciafan @ 12 Mar 2008, 15:44) daca n-ai auzit tu inseamna ca nu mai exista cazuri corect... Da, ar mai fi si contactele alea de la usi care se tot sparg, datorita pozitionarii moderne.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 10:07 |