DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> AUTO PLANET by OTV, Creat la cererea publicului de pe forum

Doru
post 1 Nov 2004, 12:24
Post #31

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Sony_ @ 1 Nov 2004, 12:30)
Eu nu pricep de ce va agitati pt parerea unei nulitati. Ar trebui ignorat. Ma doare fix undeva de ce parere au vecinii mei dupa ce au vazut acea tentativa de emisiune. Pt mine va fi la fel de bun acel Logan. Mai am de asteptat putin pana imi soseste, dar cele doua pe care le-am condus m-au uns la suflet.
*

Pai da ,dar problema e ca influenteaza opinia si decizia unora care poate ar vrea sa-l cumpere,lucru care nu e corect.Era unul in emisiune care sustinea ca nu se compara cu fiatul albea de 1.2 si 80 cp,ori se stie ca s-au facut teste si motorul ala consuma mai mult decat logan 1.6,nemaivorbind ca e super puturos.Altul zicea ca s-a urcat in logan si a fost foarte dezamagit,alegand sa-si ia cielo executive...

--------------------
VW PASSAT TDI 4 MOTION - B-05-TIE
Keep It Real!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexV
post 1 Nov 2004, 14:21
Post #32

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

nu pot sa inteleg de ce au redat licenta de emisie pentru OTV. da sa zicem ca e dreptu fiecaruia sa zica ce vrea chiar daca nu are habar. lazarus ca si dan alexandrescu sunt niste nulitatzi. invitatul emisiunii a fost sebi. acesta a testat masina cum a testat si matizu. burnout, demaraj cu scartait pana la primu semafor .... 180, intoarceri cu spatele.... chesti din astea. nu inteleg ce fel de drive test a fost ala.
concluzia. domle a consumat 16 % (tot cu 16 % cred ca a crescut uzura cauciucurilor dupa test.
cand nu au ce face mai apar si ei pe la tv.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
klaus
post 1 Nov 2004, 14:42
Post #33

步步

Group: Moderatori

Domnilor, ca sa lamurim povestea:
Lazaride asta (lazarus sau cum il cheama) fuse la TELE 7 (va amintiti o emisiune acida la adresa clio Symbol?), unde a facut o carca de emisiuni acide la adresa celor care nu dadeau banu' pentru publicitate.
Acum, Sobolanu' s-a laudat inainte de salon (cand era la tele7) ca ce o sa se de al cu loganu la salon si pana acolo.
Renault nu i-a mai trimis la salon cu loganu', ci cu avionu', si asta se intoarce, ranit in orgoliile lui mici si meschine, si incepe sa dea cu pietre in logan
Chestia cu strugurii si cu acreala...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Ov
post 1 Nov 2004, 15:19
Post #34

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

QUOTE(AlexV @ 1 Nov 2004, 15:21)
nu pot sa inteleg de ce au redat licenta de emisie pentru OTV.
*

pai parca nu i-a dat-o nimeni inapoi. Emit doar prin satelit si fara (cred) licenta.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
Ake
post 1 Nov 2004, 15:43
Post #35

Morderator

Eu nu pot sa cred ca sunt atati oameni care se uita la panarama aia de post de apartament pentru care denumirea de televiziune e deja o lauda exagerata. Intr-o grila cu 41 de programe, in mod sigur gasesti in orice moment 40 de programe mai interesante decat OTV. Sau ma rog, 39 in cazul in care pe tele7abc e mira.
Mie imi place acest forum pentru ca il consider un loc de discutii preferat de oameni suficient de inteligenti astfel incat sa ma faca sa ma simt bine rasfoindu-l. Or eu asociez spectatorul OTV cu tata (tzatza) Leana casnica sau pensionara fosta taxatoare ITB, cititoare fidela a revistelor AS si "Fenomene Paranormale" care se uita la TV in timp ce-si pune bigudiuri sau intinde foi de placinta cu varza.
Cum de exista atati oameni pe forum care se uita la Tampeniile lui DDD nu pot sa-mi explic.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
asybo2002
post 1 Nov 2004, 15:56
Post #36

Membru autentic

QUOTE(Ake @ 1 Nov 2004, 15:43)
Eu nu pot sa cred ca sunt atati oameni  care se uita la panarama aia de post de apartament pentru care denumirea de televiziune e deja o lauda exagerata. 
Or eu asociez spectatorul OTV cu tata (tzatza) Leana casnica sau pensionara fosta taxatoare ITB, cititoare fidela a revistelor AS si "Fenomene Paranormale" care se uita la TV in timp ce-si pune bigudiuri sau intinde foi de placinta cu varza.
Cum de exista atati oameni pe forum care se uita la Tampeniile lui DDD nu pot sa-mi explic.
*

Pe mine personal ma caracterizeaza afirmatiile tale dar m-au sunat prieteni clienti sau in expectativa care erau ingroziti de ce se debita acolo si pe buna dreptate. Acum ca ei sunt sau ba in profilul facut de tine asta nu conteaza ca oricum au mame sau rude care ii atentioneaza...pentru ca vestea rea merge fulger plus ca e foarte usor sa faci rau si de ceva vreme lumea s-a obisnuit si a auzit de Lazarus(caci de el e vorba nu de DDD) ca fiind un leu paraleu care se bate cu toti importatorii auto de pe piata si ca face dreptate...problema lui e ca nu le trateaza ca pe cazuri separate pt ca e posibil sa fie anumite cazuri ci culpabilizeaza in bloc si e partinitor ...Tin minte cu mult timp in urma nu stiu daca era la OTV sau Tele 7 cand ca facea praf Alfa sau Fiat oricum Auto Italia ca nu stiu ce sobolan rodea ceva sau intra in motor parca. Care era vina importatorului? Ma rog cam asta e... Eu as vrea sa luam o pozitie oficiala fata de el si Otv.

--------------------
DACIA Duster 4x4, 1.5 dCi 2010 Laureate - B
"Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
+
JohnyBe
post 1 Nov 2004, 15:59
Post #37

Membru autentic

From: Brasov

Cred ca ne putem da seama cat de prost gust a fost emisiunea si ce tampenii au spus aia gandidu-ne numai la:

- unul care pretindea ca Dacia lui berlina din anul 1970 merge mai bine decat acest logan pe care l-a condus , lucru cu care moderatorul emisiunii a cam fost de acord, ca deh, el este singurul care mai si critica;

Cum poti fi de acord ca o masina conceputa acum se poate macar compara cu una din 1970? Nu se compara berlina din '70 cu cea din '96. Pot zice eu cheastia asta. Am avut o berlina din '96. Masina era ff buna si mergea ca atunci cand a fost noua. Cand m-am dat jos din aia din '70 si m-am suit in aia din '96 m-am simtit de parca m-ash fi dat jos din caruta. Aceeasi senzatie (dar de 10 ori mai mare) a fost si cand m-am suit in solenta dupa ce m-am dat jos din berlina din '96. Si cu Loganul la fel. Nu se poate compara berlina '96 cu Loganu'.
Trebuie sa fi cam neajutorat din punct de vedere creier sa faci afirmatii de de doi bani sau sa le accepti ca fiind bune.

Si cu consumul .... normal daca pleci cu scart si schimbi vitezele la turatia maxima.
Si la banii aia 7100 EUR sau 8000 EUR ce-ti poti lua?
O masina SH? Hm da posibil sa nimeresti una buna. Dar sa nu uitam ca si ele's tot din fiare si se mai strica. Daca ai bani sa intretii o masina straina si scumpa poate merita sa iei altceva. Dar daca faci credit sa cumperi masina ... tot una autohtona ramane solutia cea mai buna cred eu.

--------------------
SLZ Clima LGN Laureate 1.4 - BV 09 UDY
+
zerror
post 1 Nov 2004, 16:02
Post #38

Membru incepator

From: Arad

QUOTE(asybo2002 @ 1 Nov 2004, 15:56)
Ma rog cam asta e... Eu as vrea sa luam o pozitie oficiala fata de el si Otv.

I agree.

--------------------
Dacia Logan Preferance - TM-34-UTU
God Must Love Stupid People, He Made So Many! Gravity is a myth. The Earth sucks. Don't Follow me I am LOST!!!
+
Kramer
post 1 Nov 2004, 16:04
Post #39

Membru autentic

QUOTE(Gaby @ 31 Oct 2004, 18:55)
Hai mai tu chiar crezi ...
Zicea unul ca a incercat sa urce o panta de 40 de grade cu Loganu si nu a putut urca decat cu a II-a, în timp ce atunci cand avea SLZ o urca cu a III-a  radmasa.gif
*

Confirm! Si eu am auzit, si chiar ma miram, fiind singurul lucru pozitiv despre Logan. Un TAB cu toate reductoarele lui urca cu greu la 35 grade iar Dacia urca in viteza a II-a! Outstanding! Mult peste Hummer & co...

Sau poate cel care a spus-o era complet imbecil, voi ce credeti?

--------------------
+
maxx
post 1 Nov 2004, 16:08
Post #40

Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s

From: Bucuresti - Tei

nu numai ala era complet imbecil si intreg "peisajul" biggrin.gif

--------------------
DACIA Logan Ambition Perla - B 62 DRB
---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
+
asybo2002
post 1 Nov 2004, 16:13
Post #41

Membru autentic

QUOTE(Kramer @ 1 Nov 2004, 16:04)
Sau poate cel care a spus-o era complet imbecil, voi ce credeti?

poate omu nu stia semnele o fi vazut asa ceva(vezi attach) si a zis prostia...

Attached image(s)
Attached Image

--------------------
+
DSA
post 1 Nov 2004, 16:59
Post #42

Membru incepator

Il "monitorizez" pe "distinsul" domn Lazarus inca de pe vremea cand activa la Tele 7 ABC. Poza lui ar trebui sa fie in dictionar la termenul negativism. Nu l-am vazut inca intr-o emisiune sa spuna ceva pozitiv cat de cat la adresa unui automobil.
Am ajuns sa cred ca scopul lui e doar sa scandalizeze si prin asta sa aduca rating la Tele 7 respectiv OTV.
Cand vad agitatia asta (pe drept cuvant creata) in urma emisiunii mai mult decat penibile despre Logan, inclin sa cred ca Lazarus si-a atins scopul.
Pacat ca zvonurile negative prind mult mai bine decat cele pozitive si asta poate influenta o multime de posibili cumparatori. Am 2 cunostinte care au vazut emisiunea si care din hotarati sa dea comanda pt Logan au decis sa mai astepte... sa se mai interseze...

Poate Dacia ar trebui sa ia atitudine fata de aces gen de "emisiuni informative".

--------------------
Dacia Logan Ambition - 1.6
+
asybo2002
post 1 Nov 2004, 17:11
Post #43

Membru autentic

QUOTE(DSA @ 1 Nov 2004, 16:59)
Poate Dacia ar trebui sa ia atitudine fata de aces gen de "emisiuni informative".

Pai hai sa facem noi un protest argumentat tehnic si logic si sustinut de posesorii de Logan pe care sa-l inaintam la Dacia si sa actioneze ei mai departe sau oricum hai sa facem ceva nu putem sta asa ca si cum nimik nu s-a intamplat si Gogomanus sa ne terfeleasca...

--------------------
+
JohnyBe
post 1 Nov 2004, 17:17
Post #44

Membru autentic

blink.gif blush.gif
Mda om fi noi sustinatori ai Daciei dar
QUOTE(asybo2002 @ 1 Nov 2004, 17:11)
sa facem noi un protest argumentat tehnic si logic
*

si sa-l trimitem la Dacia nu are rost.

Cred ca ar trbui insa anuntati cumva. Un eMail sau ceva.

--------------------
+
maxx
post 1 Nov 2004, 17:29
Post #45

Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s

From: Bucuresti - Tei

mai bine trimitem la CARCOTASI smile.gif

--------------------
DACIA Logan Ambition Perla - B 62 DRB
---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
+
Sony
post 1 Nov 2004, 17:37
Post #46

Membru autentic

From: Ban Land

Se pare ca Lazarus a devenit "redactor auto" la scoala Dan Alexandrescu. Acesta din urma prezenta in AMS noul HDI de la Peugeot si cea mai inteligenta remarca pe care a facut-o a fost ca Peugeot 307 cu noul HDI nu consuma mai multa benzina decat cel cu vechiul HDI. radmasa.gif Si i-am dat dreptate: un diesel nu poate consuma mai mult benzina decat alt diesel. 10561582.gif
Maine sau poimaine il vom vedea si pe Lazarus cu poze lucrate pe calculator cum se bate pe burta cu Montoya.
Nu ii mai bagati in seama pe acesti frustrati!

This post has been edited by Sony_: 1 Nov 2004, 17:38

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Gaby
post 1 Nov 2004, 18:06
Post #47

neica nimeni

QUOTE(Sony_ @ 1 Nov 2004, 19:37)
.... Nu ii mai bagati in seama pe acesti frustrati!
*

Da, ai dreptate, nu merita bagati in seama, dar de ce sa-si faca altii ganduri negre ca au dat banii de avans degeaba sau sa aiba zile fripte cu familia ?
E clar ca emisiunea aia era "facuta" !
Eu unul nu am Logan, dar e clar ca o sa-mi iau, ca alta masina noua cu banii astia nu ai de unde lua.
Oricum, cei care sunt multumiti de calitatea masinii sunt incomparabil mai multi!

--------------------
Toyota Avensis 2,0 D4D 2007
"Everything in life is location... "
(Mel Brooks)
+
Sony
post 1 Nov 2004, 19:29
Post #48

Membru autentic

O persoana cu capul pe umeri analizeaza mai multe puncte de vedere, nu se ia dupa primul natarau. Trebuie sa le dam noi cu lingurita celor care nu sunt in stare sa discearna?

--------------------
+
JohnyBe
post 1 Nov 2004, 19:48
Post #49

Membru autentic

pai da, trebuie sa analizezi ce vezi / auzi.
Si nu te poti lua dupa un natarau care accepta ideea ca o dacie facuta in '70 este la fel de buna ca Loganul.

Cu carcotasii ar fi o chestie. Daca ar avea cineva emisiunea inregistrata, mai ales partea cu gherlele cele mai mari.

--------------------
+
luck
post 1 Nov 2004, 19:49
Post #50

Membru incepator

From: Buc. --> Rahova ...

Hmm si eu vreau sa-mi iau un Logan si de aceea colind toate forumurile si incerc sa-mi fac o parere despre el mai ales de la cei care deja il au decatva timp bun ca sa stiu ce sa fac sunt totusi niste bani " BANI MEI "munciti cu greu si vreau sa stiu dc. merita si incet incet ma conving sa ma indrapt spre un dealer acum nu stu mai caut sa ma conving total.
Probleme gasesti eu stiu dc. e sa cauti si la alte case mai mari , nu va mai stresati cu (zero)T.V. sunt de tot rahatu' aia e televizune ?? dry.gif

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - B-xx-LCN.
traieste clipa ....
+
JohnyBe
post 1 Nov 2004, 19:53
Post #51

Membru autentic

Pai totul depinde de cati bani dispui.
Cu banii pe care-i dai pe Logan nu-ti cumperi alta masina straina.
Si daca iti iei o masina straina scumpa iti vei permite sa o intretii?
Cat despre un SH eu cred ca nu se merita mai ales ca si alea se strica si piesele costa.

--------------------
+
DigitalScribe
post 1 Nov 2004, 19:56
Post #52

Scribul Digital

From: Iasi

Ar trebui sa existe un soi de certificat pentru a iti putea da cu parerea asa in public despre aspecte tehnice cand e vorba de o masinarie precum un autoturism. Sa nu poata spune fiecare idiot ce vrea el si ceilalti chiar sa-l creada. Oricum... trebuie sa fii tare idiot sa crezi si sa acceptzi ce s-a spus in emisiunea cu pricina. Din pacate insa in tzara asta exista obiceiul de a crede ce este pe sticla neconditzionat (am fost dresatzi bine totzi anii astia din nefericire).
Eu unul planuiam la anul sa imi cumpar un Logan si o astfel de emisiune mai rau m-a convins ca vreau sa-l cumpar (asa de-al dracului la cat de mare e prostia difuzata in emsisiune... sunt chiar curios duminica viitoare ce o sa se intample, sper sa arunce cu rosii in ei pe strada cand ii prind posesorii de Logan) pentru ca este exact masina care mi se potriveste din toate punctele de vedere: spatziozitate (am fost la show room si am urcat in masina asa ca "iluzia de spatziu" e doar o chestiune de imaginatzie bolnava a realizatorului emisiunii cu pricina), design (masina asta chiar mi se pare super, nush ce dreq aud pe unii ca li se pare ca-i prea inalta ca exact asa cum este imi place la nebunie), tehnologie (nimic nou aici, totul e cunoscut deci cu atat mai bine, plus ca oamenii desteptzi se descurca daca au probleme in a le rezolva - inca nu s-a inventat lucru fara cusur), pretz (un pretz corect si accesibil pentru salarizarea romanului - o masina la care nu trebuie sa visezi ci pe care o potzi cumpara - mai tzinetzi minte ce a facut Ford pentru SUA pe vremuri ? cam asta face acum Dacia pentru romani).
Nu e de mirare ca s-au vandut deja atatea Logan-uri in prima luna cate Cielo s-au vandut anul trecut (vreo 4000 - 5000) - asta spune tot.

This post has been edited by DigitalScribe: 1 Nov 2004, 19:58

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
asybo2002
post 1 Nov 2004, 20:06
Post #53

Membru autentic

QUOTE(Sony_ @ 1 Nov 2004, 19:29)
O persoana cu capul pe umeri analizeaza mai multe puncte de vedere, nu se ia dupa primul natarau. Trebuie sa le dam noi cu lingurita celor care nu sunt in stare sa discearna?
*

De obicei massmedia are rolul de formator de opinie si in fata sticlei paleste argumentatia proprie pe principiul ca nu o fi degeaba la tv...plus ca vrei nu vrei Romania are o buna parte din populatie de o anumita factura...aceasta parte trebuie indrumata si nu lasata sa fie intoxicata. Cat despre carcotasi ei cauta mai mult mistocareala ...cel mult ar face misto de el ca de Alexandrescu dar nu ar reabilita Loganul...

--------------------
+
JohnyBe
post 1 Nov 2004, 20:11
Post #54

Membru autentic

asybo2002, pai emisiunea aia numai de carcotasi ar trebui luata in seama, ca s-au spus numai ineptii

--------------------
+
zerror
post 1 Nov 2004, 21:11
Post #55

Membru incepator

From: Arad

Totusi, poate ca ar fi mai bine sa-l lasam in plata domnului.
Nu am face altceva decat sa amplificam totul si sa-i facem reclama. Ceea ce si-a dorit de fapt emisiunea. Gen Procesul Etapei al automobilismului: cu cat mai multe scandaluri si minciuni cu atat mai mult se vorbeste de emisiune si postul TV.
Nici la Carcotasi nu ar merita sa apara.
Sa ne conducem Loganurile fericiti ! C
Complexatii....sa-si ia Berlina din '70.

--------------------
Dacia Logan Preferance - TM-34-UTU
God Must Love Stupid People, He Made So Many! Gravity is a myth. The Earth sucks. Don't Follow me I am LOST!!!
+
RCS
post 3 Nov 2004, 17:04
Post #56

The Gotfather

From: Romania

Ideea este ca magarul asta de lazarus trebuie pus la colt de cineva ca prea face el pe desteptul si inteleptul ca si cum el a descoperit roata la masina 251.gif ! Ba renaultul nu-i bun, ba matizul ii nu stiu cum iar duminica a fost cireasa de pe tort cand pur si simplu si-a batut joc de logan 251.gif 251.gif ! De aceea nu trebuie sa-l lasam deloc in pace ! grouphug.gif

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
RCS
post 3 Nov 2004, 17:11
Post #57

The Gotfather

Stie cineva adresa de e-mail a lui lazarus ? 10412898.gif

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
Gaby
post 3 Nov 2004, 17:40
Post #58

neica nimeni

lazarusmedia@rdsnet.ro

Scuze, dar nu imi aduceam aminte.
Tot el a venit cu ajutorul !!!!!!!
Cum am deschis TV-ul apare L.
Mai, asta stie de toate: si auto, si probleme sindicale, si politica ... si noi avem ceva cu el !!!!
Nu-i frumos din partea noastra.

--------------------
Toyota Avensis 2,0 D4D 2007
"Everything in life is location... "
(Mel Brooks)
+
RCS
post 3 Nov 2004, 17:52
Post #59

The Gotfather

Pana la @ am inteles. Dar mai departe ? 111.gif biggrin.gif

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
Sony
post 3 Nov 2004, 17:54
Post #60

Membru autentic

Pune si tu otv.ro

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 22:44
Forum Renault