DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> AUTO PLANET by OTV, Creat la cererea publicului de pe forum

RCS
post 3 Nov 2004, 18:09
Post #61

The Gotfather

Group: Members
From: Romania

Pai acuma care este adresa buna: cu otv.ro sau rdsnet.ro ??? Da gaby ai dreptate individul stie de toate dar de fapt nu stie nimic. Bai frate da rau m-a suparat individul asta de luis lazarus, ca mai bine nu ma uitam duminica trecuta la parodia lui de emisiune ! Repet: trebuie pus la colt 10412898.gif !!!!!! ph34r.gif

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Gaby
post 3 Nov 2004, 18:13
Post #62

neica nimeni

From: Bucuresti

QUOTE(RCS @ 3 Nov 2004, 20:09)
Pai acuma care este adresa buna: cu otv.ro sau rdsnet.ro ??? Da gaby ai dreptate individul stie de toate dar de fapt nu stie nimic. Bai frate da rau m-a suparat individul asta de luis lazarus, ca mai bine nu ma uitam duminica trecuta la parodia lui de emisiune ! Repet: trebuie pus la colt 10412898.gif  !!!!!! ph34r.gif
*

lazarusmedia@rdsnet.ro
Adresa apare la fiecare emisiune de-a lui in coltul din stg. jos al Tv-ului.

--------------------
Toyota Avensis 2,0 D4D 2007
"Everything in life is location... "
(Mel Brooks)
+
RCS
post 3 Nov 2004, 18:19
Post #63

The Gotfather

Multumesc pt adresa ! cool.gif

--------------------
Audi A4 2.0T-200cp
+
SebastianLEGALRACING
post 7 May 2006, 10:54
Post #64

Membru incepator

QUOTE(asybo2002 @ 31 Oct 2004, 18:57)
Vroiam sa deschid chiar si un nou topic si poate nu e o idee rea(aviz adminilor) despre emisiunea acestui gogoman Lazarus, AUTO PLANET, individ despre care nu stiu daca are ceva studii de specialitate iar daca le are atunci stim cu totii in mod clar ca exista CORUPTIE  in invatamantul romanesc nu mai tb nici o alta dovada. Nu vreau sa o dau in vadisme dar asta e platit de agenturile straine fratilor ca altfel nu imi explic cum poate sa faca asemenea afirmatii e dea dreptul ridicol si criminal de impertinent..... Cum poate sa creada el ca un motor de 1,4 consuma 14% si chiar 16,5% ala al lor de teste(desi la cata forja a luat masinuta si cat de OBEZ era testerul Sebi se poate...am glumit nu are cum)? Pai si la autobuz sa-l pui si nu consuma atat. Ce au pus gaz pe ea sau aguagas? Chiar toti nepriceputii astia fac teste total fara a avea ceea mai mica idee si uite cum influenteaza publicul? Nu sunt 100% ca Loganul e alegerea perfecta dar cand aud asemenea chestiuni total imposibile imi dau seama ca totusi a deranjat pe multi. Ce imi pare rau ca nimeni nu a intervenit sa il puna la punct eu nu am inca masina ca probabil o faceam dar as vrea sa facem cumva un drept la replica ceva o plangere pentru ca e monstruos cum se poate minti si total fara acoperire...ce dracu adik avem deja posesori care raporteaza consumuri la jumate de ce zice acest individ. Ca e caruta, ca e urata, ca ce sa mai ar trebui sa-i dam foc pai si a vazut Fiat Multipla? Aia cum e? Plus ca e o chestie de gust...nici mie nu imi pare ca el ar fi un tip bine ba chiar dimpotriva asta inseamna ca tb sa il desfintam? Nu stiu ce sa mai zic...rog pareri...de unde zice ca ia scos pe oamenii aia care afirmau aceste enormitati, chiar ne cred asa TAMPITI pe toti...
*

Vad multi pe aici carora le place sa manance cenzurat.
Nu am avut timp pana azi sa intru sa vad ce spun uni care cred in faptul ca au masina.
Din punctul meu de vedere Logal este un gunoi scump pe care nu dau doi bani.
Are si parti bune dar infime in comparatie cu defectele.
Testele facute sunt reale si corecte.
Loganul de 1.4 mers in forta, dar nu maxim a consumat cu opriri, trafic, exploatare intensa cca 16 litri la 100km parcursi.
Intre timp am testat si 1.6 care tot motor de generatie prea veche e si consuma cam lafel tragand putin mai bine garsoniera.
Unora le place sa ma jigneasca pt ca nu am parere cu ei, sunt curios de cel care ma considera obez cat de frumos e el?
In plus se vorbeste de coruptie, pai cine si cu ce ma poate cumpara pe mine, fratilor voi astia care ganditi ca cu spaga se face orice duceti tara la vale.
Opritiva si luati o gura de aer curat!
Loganul e mare asta e un atu pt piata.

Aici se exemplifica ce spuneam eu cu mult timp in urma: http://www.daciaclub.ro/index.php?showforum=34

La testul elanului loganul e varza se rastoarna si asta am spus atunci demult ca se simte instabilitatea.
Dir Stroe care a cam fost dus pe linie moarta dupa privatizarea Dacia, a proomis un Logan de test pt elean, dar nu s-a tinut de cuvant dand masina altcuiva.
Oare de ce nu m-ar fi putut cumpara ca pe altii?
Daca faceam testul era clar unul corect asa ca mergeti voi cu grija si cu frica ca altfel va riscati viata.

This post has been edited by SebastianLEGALRACING: 7 May 2006, 10:59

--------------------
renault trafic - bucuresti
+
Codrin
post 7 May 2006, 11:09
Post #65

Membru autentic

QUOTE(SebastianLEGALRACING @ 7 May 2006, 11:54)
Loganul de 1.4 mers in forta, dar nu maxim a consumat cu opriri, trafic, exploatare intensa cca 16 litri la 100km parcursi.
La testul elanului loganul e varza se rastoarna si asta am spus atunci demult ca se simte instabilitatea.
*

Domnu Sebastian, pai asa se calculeaza consumul unei masini? Dupa 100km, si aia de fugareala vai de mama ei? Ma duc acum pe A1 si pe 100km la 90km h scot un consum de 5 litri. E corect?

Nu a picat testul elanului, va asteptam mai informat.

--------------------
Mazda . .
+
aphophis
post 7 May 2006, 12:26
Post #66

Membru autentic

Nu am avut timp pana azi sa intru sa vad ce spun uni care cred in faptul ca au masina.
Intre timp am testat si 1.6 care tot motor de generatie prea veche e si consuma cam lafel tragand putin mai bine garsoniera.
Unora le place sa ma jigneasca pt ca nu am parere cu ei, sunt curios de cel care ma considera obez cat de frumos e el?
In plus se vorbeste de coruptie, pai cine si cu ce ma poate cumpara pe mine, fratilor voi astia care ganditi ca cu spaga se face orice duceti tara la vale.

Aici se exemplifica ce spuneam eu cu mult timp in urma: http://www.daciaclub.ro/index.php?showforum=34

Dir Stroe care a cam fost dus pe linie moarta dupa privatizarea Dacia, a proomis un Logan de test pt elean, dar nu s-a tinut de cuvant dand masina altcuiva.
Daca faceam testul era clar unul corect asa ca mergeti voi cu grija si cu frica ca altfel va riscati viata.
*

domnu sebastian. Ca sa nu ne racim gura degeaba, in ce calitate vorbiti aici? De jurnalist sau persoana privata?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Sony
post 7 May 2006, 13:14
Post #67

Membru autentic

From: Ban Land

*

Apreciem faptul ca v-ati definit din start. wink.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Ugly
post 7 May 2006, 13:29
Post #68

Membru incepator

Iata cum topicul a revenit la viata dupa un an si jumatate ! Aceasta este ragazul de care a avut nevoie sus numitul Sebastian pentru a ‘intra sa vada’ ce se mai spune despre Logan si sa constate ca in 2004 citiva forumisti aveau alte pareri decit el.
Sa fim seriosi, asta este reactia unui om frustat (apropo, de cind gras = urit ?) care nu-si poate sustine cauzele decit improscind cu noroi.
Tot ceea ce a scris este aberant sau in cel mai fericit caz tendentios :
- Consum urban Logan = 16,5 l / 100 km - ORICE autoturism cu motor de 1,4 l in conditii extreme de exploatare va avea acest consum, eventual chiar mai mare;
- Loganul a picat testul elanului - fals, a picat un test efectuat in Germania, in conditii de nimeni stiute;
- Cineva vrea sa-l corupa pe Sebastian ! Nu comentez.

Pofta mare la cenzurat Sebastian si nu te obosi cu vreun raspuns !
Daca totusi nu te vei putea abtine, da mai intii un ochi printr-un manual de Gramatica pentru a afla care-i treba cu cratimele si accentul.

--------------------
Renault Megane II 2005 Hatchback
Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
+
Lucian BLK
post 7 May 2006, 13:35
Post #69

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

Asta o fi din animal, pardon auto planet!?

Edit: Eu as fi curios ce stie acest biped (banuiesc), in-afara de lucrurile palpabile, despre masini, ca de o fi "analist auto"!

This post has been edited by Lucian BLK: 7 May 2006, 13:38

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
ssilviu
post 7 May 2006, 13:35
Post #70

F1 Man

From: Nicaieri

Sebastiane, nu-ti mai lase fiul sa-ti scrie la computer, ca uite ce prostii posteaza pe forumuri...

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
..IcemaN..
post 7 May 2006, 15:43
Post #71

membru drept superior

From: Bucuresti-Dristor

[color=red][font=Arial][b]
*

hai sa fim seriosi ....doar lucrezi la 0-tv

analist auto/jurnalist radmasa.gif

--------------------
Dacia Berlina 1997, 1.4 L - B- -ICE
CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :))
+
novio
post 7 May 2006, 16:08
Post #72

Membru autentic

From: ... din anticul Aegyssus.

*

Nene, da, de unde le stii pe toate. Ai avut un Logan cu care ai mers un an de zile si ai parcurs 20 000 km?
Daca esti MARE ZIARIST, cere celor de la DACIA o masina si fa un test de anduranta de 50 000 km sau na, poftim, de 1 an de zile.
Probabil, in viziunea matale, 100 000 de romani isi risca viata si basca vre-o 20 000 de europeni si ... nu pre stiu cate Logan-uri s-au vandut si prin alte parti...
...mai bine lasa-i pe alti mai avizati ...... si vezi cum este cu cordelina aia.

This post has been edited by novio: 7 May 2006, 16:17

--------------------
RENAULT Kadjar Black Edition/2022 - TL-25-***
+
Amedeus
post 7 May 2006, 16:24
Post #73

Membru cu Logan

From: TM

As vrea sa-l vad pe asta postand pe forumul Daewoo, cu critici la modelele firmei radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
asybo2002
post 8 May 2006, 21:26
Post #74

Membru autentic

Wow...asta da subiect redeschis in mod inutil...Din pacate pt dl Sebi, acum chiar ca putem vorbi la concret despre ce poate sau nu Loganul si iarasi din pacate pentru dansul avem noi dreptate si nu ZERO TV. Cat despre prostie si afirmatii scoase din context las colegii sa se pronunte. In ceea ce priveste frumusetea mea, ea exista cu siguranta mai ales daca o comparam cu "personalitatea" dvs. d-le Sebi, dar nu vad rostul....eu referindu-ma la notiunea de lest si la conditiile necesare efectuarii unui test cu o masina (greutatea pilotului e una din regulile de baza in Incercari - asta pentru cine are macar notiuni in domeniu), cand am spus OBEZ - un termen medical, iar nu o insulta.
Oricum de admirat perseverenta...

--------------------
DACIA Duster 4x4, 1.5 dCi 2010 Laureate - B
"Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
+
IRONICK
post 8 May 2006, 21:41
Post #75

-

Dir Stroe [...] a proomis un Logan de test pt elean, dar nu s-a tinut de cuvant dand masina altcuiva.
*
A dat masina cuiva competent pentru a face acel test. Atat timp cat la otv nu se pricepe nimeni la acest tip de test, de ce sa ii dea o masina ? Ce sa faca cu ea ? Sa o plimbe aiurea ? Te pomenesti ca lazarus ala este mare pilot. radmasa.gif

This post has been edited by IRONICK: 8 May 2006, 21:45

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Lucian BLK
post 8 May 2006, 22:08
Post #76

membru blue extreme

From: Pitesti - Bucuresti

Eu sunt curios unde ar fi facut testul, doar n-or fi TopGear sa aiba vreo pista! Sau poate l-ar fi facut pe strada, in plin trafic, cu lazarus pe post de elan!? radmasa.gif

@IRONICK: n-o fi el mare pilot da' poate o fi mare elan radmasa.gif

This post has been edited by Lucian BLK: 8 May 2006, 22:13

--------------------
Renault Megane Bicorp 1.6 16V 2007
Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz
+
adimicu
post 9 May 2006, 09:09
Post #77

Membru incepator

From: Constanta

la ce cunostinte de gramatica are imi este greu sa cred ca sta bine cu matematica astfel incat sa poata face un consum , caci nu cred ca este in stare sa acceseze comp de bord pt a citi pe acolo diferite lucruri, cu toate ca cel de pe logan este unul pt copii

This post has been edited by adimicu: 9 May 2006, 09:12

--------------------
Ford Focus 2005, 1.6Tdci 109Cp - CT 82 AUM
Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
+
13nov
post 9 May 2006, 09:47
Post #78

Membru autentic

In Romania exista doua categorii de ziaristi auto, cei bagati in seama de producatori/importatori, si cei ignorati care in mod natural incep sa dezvolte frustrari si devin radicali, adica pentru ei nu mai exista decat masini foarte bune sau masini foarte proaste. Alea foarte bune sunt marcile de lux, pe care daca le critica vehement oricum nu o sa-i creada nimeni iar alea foarte proaste sunt marcile "populare" de la care aveau sperante ca ii vor baga in seama si uite ca nu s-a intamplat asa. In consecinta, daca nu sunt bagati in seama trebuie sa demonstreze ca sunt importanti, adica pot strica imaginea unei marci dar din pacate pentru ei, nu au talentul de a-si deghiza furia si pentru public devine evidenta tendentiozitatea lor.

--------------------
OPEL ASTRA GTC 1.9 CDTI 2008
Clio III 1.5 dci Privilege
+
Smeagol
post 9 May 2006, 09:48
Post #79

Membru ...

From: Timisoara

Un nebun se cenzureaza in sus si o gramada de intelepti se chinuie sa curete.

Hai sa ne traiasca !

--------------------
Dacia Logan Ambition 2006, 1.6 MPI - TM 10 ???
"Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
+
Liviu
post 9 May 2006, 11:53
Post #80

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Smeagol, mi-ai luat vorba din gura !

Aici nu e rost decat de Flame, si cred ca asta asi vrut acest asa zis "sebi".

TOPIC CLOSED !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
3 Pages < 1 2 3
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 00:42
Forum Renault