Ce se intampla dupa ce mori ?, Ce (nu) vei simti ?
![]() ![]() ![]() |
Ce se intampla dupa ce mori ?, Ce (nu) vei simti ?
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca tot vorbeam de moarte si medicamente. Io ma intreb cati iau amu Prozac dupa ce si-au killarit monitorul incercand sa omoare bug-ul tau plimbaret din avatar.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai sa-ncerce cu o surubelnita
![]() mai nasol e ca la mine a iesit din monitor si se plimba pe birou... ![]() This post has been edited by OAP: 12 Sep 2007, 11:51 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate gaza aia e bagata la mine in monitor si nu pot sa o scot. Inoata prin lichidul de la cristale.
This post has been edited by 2dor: 12 Sep 2007, 11:55 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pe lumea cealalata or fi forumuri? va dati seama ce haos ar fi pe acele forumuri??? "Tuning norisor", "aripi mai mari", "tuning audio - lira sau harpa", "se poate pune NOS pe un norisor diesel" sau "omologare coarne luate din targ"... huh....
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
beheeheton
Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da si cum o fi sa iti pui corn de Sfant pe spate, din ala luat din targ?
This post has been edited by 2dor: 12 Sep 2007, 11:59 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
'Next is Prozac... "
Nu conteaza ordinea, oricum le iau cu Vodka. http://www.trilulilu.ro/FlorinGrozea/5e56bbc12f9e30 This post has been edited by tribunul: 12 Sep 2007, 12:03 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
zeusreddog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 August 07 From: Bucuresti ![]() |
OAP: normal ca l-am deschis ca sa ma distrez, sa vad ce idei nastrusnice mai are lumea. Aici ironia era chiar esentiala, insa s-a ajuns la, cum am mai spus, bataie de joc.
Oricum mi-a trecut supararea si imi cer scuze pt ce am spus in postul ala editat (celor care au apucat sa-l citeasca ![]() ![]() driverx: ideea cu motorul chiar e serioasa, topicul ala nu l-am deschis "doar asa". Mai mult, mi-a oferit cineva un motor de 1300 COMPLET (zice el ca si functional) cu 100 RON. Daca o sa-l invat pe de rost sigur nu o sa am probleme cu viitoarea mea 1310 ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce mori.. mori.. ma puteti cita
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
zeusreddog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 9 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate 1.5 dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(zeusreddog @ 12 Sep 2007, 13:04) driverx: ideea cu motorul chiar e serioasa, topicul ala nu l-am deschis "doar asa". Mai mult, mi-a oferit cineva un motor de 1300 COMPLET (zice el ca si functional) cu 100 RON. Daca o sa-l invat pe de rost sigur nu o sa am probleme cu viitoarea mea 1310 ![]() Ma, amu multi ani ma distram la o emisiune despre masini si intr-un episod tipu povestea despre o masina de prin anii 50-60, nu mai stiu. Idea era ca motorul masinii era fucking simplu. Idea e ca tipul a desfacut motorul sa il refaca. Desi lauda motorasul ca fiind unul foarte simplu a spus asa: "NU aveti idee in cate moduri gresite poate fi montat un motor cu doar 9 piese in miscare". |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E din categoria "de cate ori deschid fereastra, de atatea ori o inchid la loc"
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Alydor |
![]()
|
Eu nu...Eu de cate ori deschid fereastra (aia de termopan de acasa) vine nevasta si o inchide ca e curent... De cate ori deschideam o fereastra in iexporer mi-o inchidea programul...Asa ca nu se aplica
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
driverx |
![]()
|
si geamul de la frigider? Cine il inchide....
This post has been edited by driverx: 12 Sep 2007, 12:14 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
pastrama |
![]()
|
Ala se-nchide singur...ca-i electric.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
This post has been edited by valentin.dumitran: 12 Sep 2007, 12:18 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Alydor |
![]()
|
Sfantul duh... ca sa ramanem ontopic...
Tu ai frigider cu geam? ![]() Suma lu' respectu', Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tribunul |
![]()
|
El are geam cu frigider.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Alydor |
![]()
|
pai eu am un geam da' e orizontal si nu tre sa il deschid... E drept ca mai am niste sticle de bere prin frigider da' alea se deschid singure...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
E cu impuls geamul de la frigider?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
tribunul |
![]()
|
Impuls de la deshtu' mare?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai, pentru aia care au murit, s-au intors, etc, poate se uita si pe site-ul asta si imi spun si mie daca adminul de acolo se tine de cuvant si afiseaza bannerele de reclama acolo, sa stiu daca inchei contracte cu el sau trage teapa.
QUOTE DE CE PUBLICITATE PENTRU LUMEA DE DINCOLO In lumea de dincolo salasluiesc miliarde de suflete. Eu nu pot sti cate sunt exact, dar nici ele nu stiu. Extraordinar de multe, in orice caz. O parte dintre ele, este adevarat vor reveni pe Pamant sub diverse forme – de animale, insecte, copaci, nu neaparat fiinte umane. Insa altele se vor reincarna in oameni. Iar acei oameni vor consuma produse. Iar daca, spre exemplu ei vor sti deja niste lucruri despre niste produse, le vor consuma pe acelea si nu pe altele. Acesta este rolul meu, de a oferi informatii despre anumite marci, despre anumite produse, in asa fel incat oamenii, oriunde si oricand s-ar reincarna, vor consuma produsele acelei marci, cu conditia ca ele sa existe, in locul si timpul respectiv. Asta inseamna doua lucruri: -in primul rand, MARCILOR LOCALE CARE VOR SA DEVINA INTERNATIONALE eu le pot construi deja consumatorii. Pentru ca spiritele care se reincarneaza in lumea noastra se pot naste in oricare tara. Asta inseamna ca produsul dumneavaoastara nu mai are decat sa se lanseze international si va avea deja un numar de consumatori. -si in al doilea rand, serviciile mele se adreseaza produselor de larga circulatie internationala, care sunt deja cunoscute pe tot globul pamantesc, cu care reincarnarile au sanse mari sa intre in contact oriunde ar reaparea. IATA DE CE CRED EU CA OFERTA MEA ESTE SENZATIONALA, mai ales daca ne gandim ca tarifele care le practic sunt mai mult This post has been edited by Laurentziu83: 12 Sep 2007, 12:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
Mai degraba te trage-n teapa.
This post has been edited by tribunul: 12 Sep 2007, 12:33 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
mikimanaiute |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 March 07 From: Bucuresti ![]() |
alydor apropode frigiderul plin cu bre care asteapta sa fie deschise
nu vrei tu sa-ti tinem companie ?? ![]() |
--------------------
hyundai accent
1,5 crdi
2007
- b 39 hyu
|
|
Alydor |
![]()
|
Mikidutza mai pune tata cate o virgula cate o pauza ceva...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
driverx |
![]()
|
ii iute ma...n-are timp de dinastea. Se grabeste sa intampine moartea...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 08:27 |