Ce se intampla dupa ce mori ?, Ce (nu) vei simti ?
![]() ![]() ![]() |
Ce se intampla dupa ce mori ?, Ce (nu) vei simti ?
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa nu mai facem caterinca. Eu sunt intr-a cincea viata, deci mai am doua. Dupa ce voi muri, sufletul meu bun va bea apa de la fantana uitarii, si apoi se va reincarna in cea mai buna femeie pe care v-o puteti imagina. In fiecare zi o sa stau in fata oglinzii si o sa-mi lustruiesc balcoanele, in curte o sa am un Logan 3 cu motor de 3200 cc si 450 de armasari, cu care imi voi plimba poponeata fara pic de celulita pana la alimentara si inapoi. Din nefericire pentru voi, o sa fiu lesbiana, asa ca nu veti avea succes la mine.
This post has been edited by Kruger: 12 Sep 2007, 12:53 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Brrrrr....
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Kruger @ 12 Sep 2007, 13:52) Deci nu ti-ai luat si "Extended lives". Fraier ai fo'. De iti luai, erai ca o pisica, aveai 9 vieti. Si daca nu sunt prea indiscret.....cum ai ramas fara 4 vieti? Nu au tinut franele la berlina? Lipsa ABS-ului de pe ea a avut un cuvant de spus? This post has been edited by driverx: 12 Sep 2007, 13:02 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
mikimanaiute |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 March 07 From: Bucuresti ![]() |
driverx gelosule
![]() |
--------------------
hyundai accent
1,5 crdi
2007
- b 39 hyu
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Da' vietile alea extinse nu ti le anuleaza daca faci chiptuning, ca eu asa am auzit...?
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Dupa ce mori dai "Load Game" si o iei de la inceput!
![]() |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Michidush @ 12 Sep 2007, 14:10) Gluma gluma, dar cum munca mea presupune editare, deci utilizare destula a calculatorului, deseori folosesc functia "Undo". Si asa tare mi s-a intiparit in minte asta, ca de multe ori cand ceva nu iese bine in viata reala, parca tot la "undo" ma gandesc......e grav. Grav de tot.... This post has been edited by driverx: 12 Sep 2007, 13:12 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 12 Sep 2007, 13:00) Deci nu ti-ai luat si "Extended lives". Fraier ai fo'. De iti luai, erai ca o pisica, aveai 9 vieti. Si daca nu sunt prea indiscret.....cum ai ramas fara 4 vieti? Nu au tinut franele la berlina? Lipsa ABS-ului de pe ea a avut un cuvant de spus? Ba io am ABS standard. Am joc la etrieri si placute, si efectul e tot ala ![]() Extended Lives era optiune, dar nu se dadea impreuna cu Enlarged Penis, asa ca am preferat varianta a doua, cu ambreiaj sport. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Kruger |
![]()
|
Pai am pompa din aia manuala aftermarket care se tine in buzunar, si cand ti se face pofta de pisica pe orez, incepi sa pompezi de zor.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
driverx |
![]()
|
Ba....deja aberezi
![]() This post has been edited by driverx: 12 Sep 2007, 13:19 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Kruger |
![]()
|
U2
![]() ![]() This post has been edited by Kruger: 12 Sep 2007, 13:20 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
alexia_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 September 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- The less you give the more I want so foolishly!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
dupa ce mori
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Daca cineva are o carte intitulata Viata dincolo de mormant, scrisa de profesorul Constantinescu in anul 1925. facand naveta acum 20 ani un smecher mi-a palpat-o. Reusisem sa citesc cateva capitole . Te punea pe ganduri.
A, sa reveinim cu ceva mai groaznic, a citit cineva cartea , confesiunile unui asasin economic. Ce parare ai, cel care ai citit-o? Cartea s-a gasit si in carfour. sa auzim numai de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cred ca cel mai usor este sa apelam la mama omida fica lu mercedesa.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ptr mine... as vedea ceva de genu: Un oras super mega fitos, cu strazi bune, masini super rapide, motociclete si mai rapide....si numai bunaciuni de bunaciuni in dreapta si stanga[bronzati, musculosi si tatuati] si eu singura femeie buna de acolo
![]() ![]() PS: Mai viseaza omu' da nici chiar asa... ![]() PS: Tipii sa nu fie gay ![]() ![]() ![]() ![]() PS2: Si politistii sa fie la fel de buni ca restul ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lexy: 12 Sep 2007, 15:13 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Kruger |
![]()
|
Politisti din aia cu veste fara maneci, cu ochelari Rayban si pantaloni de piele decupati la b00ci ?
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Decat ochelarii...cu camasa deschisa la 2 nasturi..si niste blugi mulati pe fund. That's all
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(zeusreddog @ 12 Sep 2007, 12:08) Dintre toate post-urile legate de acest subiect al tau este cel mai logic si mai plauzibil. E, uite, asta asteptam de la voi ![]() Pai fiindca emana permanent prin toate partile numai axiome si adevaruri indubitatbile a fost promovat la exceptional in gradul de moderator. Moderatori dc sunt chintesenta miilor de pigmei care tropaie prin forum. ![]() @lexy Uite ce patesti daca pe frigu` asta mergicu capul gol pe motor ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Care cap?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Lexy |
![]()
|
Atasez poza..o viziune a unui politist care l-am pozat cand se schimba la terminarea turei
![]() PS:Iertat sa-mi fie offtopicul...insa trebuia sa-mi spun si eu pct de vedere. ![]() Attached thumbnail(s) ist2_1872668_officer.jpg ( Size: 32.28k ) Number of downloads: 40 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Kruger |
![]()
|
Ba io as prefera sa fiu oprit de domnisoara atasata....jur ca as incalca toate regulile de circulatie.
Lexy.... barbatii in realitate nu sunt asa. Sunt nesimtiti, cu burta, nu aduc flori, ragaie...s.a.m.d. Si cei care intr-adevar arata asa, din nefericire pentru voi sunt gay. Analog si la femei ![]() This post has been edited by Kruger: 12 Sep 2007, 15:31 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Lexy |
![]()
|
Fiecare cu ale lui.
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
dupa 2 pagini de off topic... sa zic si eu parerea mea...
nu tre sa ne stresam ca o sa murim... mai bine mort decat prin vre-un spital cu doctori si asistente care asteapta 5 lei sa-ti aduca pastile... una... a doua... faza cu moartea e cam dubioasa, avand in vedere atatea si atatea traditii, religii, teorii si alte lumi de dincolo... parerea mea... d-zeu exista in mintea celor care au nevoie de speranta... tot el ii tine cu vorba ca ii duce in rai daca sunt buni... lucru extrem de important pentru noi as'lalti.. rai... asa ca: dupa moarte se merge in rai sau in iad, depinde de viza.. acuma iar depinde ca la noi, la catolici, mai ai si varianta purgatoriului.. un fel de nici rai, nici iad, adica un fel de loc unde sa mearga si aia mai putin buni si aia mai putin rai.. deci sa gaseste o solutie pentru fiecare... eu cand mor nu o sa mai stiu nimic... stiu ca o sa planga cativa pe langa mine... sper ![]() cum spunea si cineva inainte... reintri in circuitul naturii.. descompunere, viermi. miros de Aqua di Gio din stomac.... puncte puncte... parerea mea.. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
A muri nu inseamna a fi invins.
Dar a trai invins si fara glorie inseamna a muri in fiecare zi. Napoleon Bonaparte |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Lexy |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:19 |