LUMINA FARURI!
![]() ![]() ![]() |
LUMINA FARURI!
alinushy |
![]()
|
||
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|||
andreifigo69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 October 07 ![]() |
dar ce trebuie la becurile xenon ca sa mearga?? eu mi-am pus si lumineaza foarte incet aproape CA nu se vede.stie cineva??
This post has been edited by diaconuliviu: 18 Oct 2007, 08:17 |
--------------------
dacia
dacia
1994,1310
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
instalatia oare ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva unde se regleaza farurile?Si cam la ce pret
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
n-ai o surubelnita la indemana?
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
nu cumva cu o cheie de 10 ???
|
--------------------
Audi
A4
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.637 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
fiecare vorbeste de modelul lui
![]() ![]() @andreifigo69 si ce becuri cu xenon ai tu? d`alea la 20 de ron ? sau instalatie xenon? daca sunt d`alea la 20 de ron si le`ai testat pe umezeala sau pe ploaie sunt degeaba ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Daca cautati pe net o sa gasiti multe oferte de instalitii HID (high intensity discharge daca nu ma insel) care ( din nou daca nu ma insel) sunt xenoanele. Si-a montat un prieten pe oltcit si l-a costat ~600 ron. Pentru masinile cu fazele pe faruri diferite am inteles ca e in jur de 100 euro/ faza.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
alinushy |
![]()
|
nu stiu daca se merita xenon pe dacie, mai bine faruri curate, becuri de calitate si faruri bine reglate, ... na ca facui si rima
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Merita din plin xenon-ul daca vrei sa vezi pe unde mergi.E am de 6000k si sunt f multumit. Becurile alea chioare pe 45W nu fac treaba deloc.
This post has been edited by B-34-SGM: 19 Oct 2007, 17:10 |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
mad toz la vitan langa RIN GRAND HOTEL (
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sorynel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 13 April 06 ![]() |
eu am cumparat becuri de 90/100w si nu am stiut ca imi topeste sigurantele.... de unde cumpar relee si unde anume le leg....
|
--------------------
dacia
break
- vl-01-afd
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Legat de Xenon pe Dacie am gasit pe H4 (astea ar merge la dacia mea) urmatoarele kituri mai accesibile la cumparare:
http://www.booster.ro/instalatii-xenon/bec...non-moving.html http://www.bluexenon.ro/H4.html http://www.bluexenon.ro/H4MT.html http://www.bluexenon.ro/becuri.html Acum nefiind prea tehnic, vreau sa ma lamuresc. Merg astea puse pe dacie? In afara de instalatia completa pe care ti-o dau ei cand le cumperi, mai trebuie ceva facut pe la masina si ar costa mult eventualele modificari la instalatia electrica? Minunatiile alea montate pe dacie vor face intr-adevar raza? Am mers acum vreo 2 zile cu o masina care avea faruri cu decarcare in Bi-xenon. Sa nu mai imi zica mie cineva ca nu merita banii. E diferenta mare de tot intre becuri si Xenon. Pur si simplu face zi si face raza. Becul lumineaza puternic inainte si in rest pierdut. Va astept cu lamuriri. Va multumesc. This post has been edited by ionutctn: 22 Oct 2007, 22:48 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
1055 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 22 October 07 ![]() |
Am montat pe masina un spot de 12 v legat direct de la baterie si cu un buton separat la bord in urma unei defectiuni in plina noapte la sistemul de iluminare( sareau sigurantele la apridndere faza scurta)
Am desfacut cadoul de Craciun si am extras de acolo spotul.L-am prins cu banda adeziva in masca de protectie a radiatorului si uita asa am trecut Predealul fara sa simt deloc disconfort din cuaza lipsei farurilor. |
--------------------
Dacia
Dacia
1300 Conform legilor aerodinamicii bondarul nu poate zbura.El nu stia asta si totusi zboara
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Eu am H4, si merge beton. Am reglat farurile la maxim in jos sa nu deranjez lumea, sunt foarte puternice.
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
1055 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 22 October 07 ![]() |
Led-urile cred ca vor fi cele ce vor inlocuii toate neoanele sau becurile de pe masini.
|
--------------------
Dacia
Dacia
1300 Conform legilor aerodinamicii bondarul nu poate zbura.El nu stia asta si totusi zboara
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 27 November 07 ![]() |
sunt din bucuresti aveti ideie inde se gasesc inele adaptoare pentru becuri halogen H4 de la P45T
|
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
am auzit ca se gasesc flanse ceva de genu asta sau inele pe care se pot monta becuri de logan s bupaia se pot monta in socu cel vechi de dacie P45T pe unde se gasesc sau macar o poza ceva cum arata
|
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
la magazine piese auto, arata ca o saiba de plastic mai mare si ca idee ia un bec H4 cu 3 picioruse la tine si o sa vezi cum calca.Cost max 2 lei bucata.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
in bucuresti?
|
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
MECCA |
![]()
|
![]() VOLVO.FOR LIFE ! Group: Members Posts: 538 Joined: 25 November 06 From: de la mare/tkg/cta ![]() |
nu cunosc bucuresti, eu is din CTA
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1987
- CT-06-PTY DACIA MOTOR DUBLU V8, 5 CILINDRI, 4 PRISME SI UN TETRAEDRU SPORT.
|
|
kindeeru56 |
![]()
|
ok am gasit dupa multe ore de cautare
|
--------------------
dacia
1310
87
- b-45-trl
|
|
POWERbyDAciaVsWERo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 6 January 08 From: Giurgiu ![]() |
puneti`va h4 de95 k mn si prajitzi tot k mn 5 blocuri de lumini .. si omoratzi si bacteria degeaba
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Nova Gt
1998
- GR 30 SOR Sa N`ai incredere`n femei si`n franele de DrACIE :)
Ai dacie ?? .. se vede !!!!! |
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
scuze!!!poti sa traduci? nu am priceput nimic!!!....
![]() |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
n3m0 |
![]()
|
![]() Membru sadic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 February 07 From: Campina ![]() |
E mai tare ca dj...
![]() |
--------------------
Dacia,Toyota Avensis
L
1998/2007
- PH-04-xxx
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Daca aveti ocazia eu spun sa va montati becuri originale de logan (osram in cutie galben cu gri de renault) care noi sunt 20 lei care au puterea de 55W(faza scurta ) cu 65W (faza lunga), dar mai trebuie si inelul adaptor care e 1 leu , va spun ca focalizeaza foarte bine lumina si este alba si bate multe becuri chiar firma buna . Vorbesc din experienta asa cum bat pe aparatul de reglat faruri si personal la ambele masini am de logan si sunt foarte multumit iar inafara de asta am peste 3 ani montate la una fara a se arde vre-unul , am pus si la prieteni si sunt foarte multumiti , ba chiar unul si-le inlocuise cu unele " phi " (sa nu fac contra-reclama...) cu pret de 50 ron setul, albastre, care dadeau lumina alba, dar nu vedea nimik cu ele asa ca le-a montat pe cele vechi inapoi( de logan).
This post has been edited by ciprianeduard: 15 Sep 2008, 19:27 |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
CandyMan13 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 1 July 07 From: Roman-Iasi ![]() |
puneti`va h4 de95 k mn si prajitzi tot k mn 5 blocuri de lumini .. si omoratzi si bacteria degeaba smile.gif .. !!!!!!! va dau eu becuri de 95/100 dak vretzi ;;) dak esti chior si cu 1000 w nu vezi smile.gif) eu vad aku cu 50 nu`mi mai tre 95 !!!!
== puneti-va h4 de 95 de watts ca mine si prajiti tot ca mine 5 blocuri de lumini....si omorati si bateria degeaba!!!!!va dau becuri de 95 sau 100 watts daca vreti;)) dca esti chior si cu 1000watts nu vezi...eu vad acu cu 50 watts nu imi mai trebuie 95 de watts daca vrea careva si varianta MOLDOVINESHTI ma chinui si o scriu ![]() si nu am fost mircar ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
1410
1996E
- NT-01-BSZ cea mai buna masina e masina pe care o ai
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
parca asa mai vii de acasa!e doar limba romana.Ms mult.
Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 14:53 |