O intrebare simpla !
![]() ![]() ![]() |
O intrebare simpla !
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca ai fi citit virtejul ai fi aflat cum rezolva problema iranienii de zeci de ani
spor la citit ![]() se poate inchide ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 25 Sep 2007, 18:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Citesc ce prind, de obicei ambalajele cosmeticalelor. Ingredientele alea in latina (cred) imi plac cel mai mult: panthenol, aqua, behentrimonium methosulphate, cetearyl alcohol... Si mai e ceva. In primul rand dau drumul la apa la chiuveta. Fara asta, nu se poate!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
I uitati furia rosie........
nu am apucat sa ma dau cu ea ca nu are bateriii de abia astept sa fac niste drifturi cu ea...... ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat de tare. Banuiesc ca bateriile stau in telecomanda. A nice little piece of engineering. Am si eu un Porsche cu antena...dar e cam mare pentru baia mea. Cred ca in loc de derapaje, o sa ma rezum la parcari laterale
![]() |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.987 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
da si masina merge su oxigen power de la detergent.
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Ov @ 25 Sep 2007, 09:27) Nu tin mortis sa ma bag in vietile voastre personale, dar poate imi mai imbunatatesc si eu metodele ![]() Deci: "Ce faceti pe buda ?" -> evident, inafara de produsul "finit". Vreau un raspuns cat mai la obiect, adica nu "Citesc" ci "Citesc Libertatea !" Ca-s io primul, incep sa ma destainui: 1. Toate ofertele Metro, Carrefour, si toate cele de bricolaj, ajung direct din cutia de scrisori, intr-un suport special amenajat aproape de "locul faptei" unde sunt savurate pe deplin; 2. o data pe luna, cand apare, CHIP-ul; 3. cand sunt plictisit rau mai cade prada cate o Libertatea; 4. cand sunt plictisit foarte rau, ajung sa citesc rubrica de Sport ! 5. intr-o vreme practicam cititul cutiilor de detergent si analiza grafologica a tuturor caracterelor din limbile alea ciudate de erau scrise acolo; 6. cand sunt "in deplasare" ma joc in draci Sudoku pe telefon (recomand Ludimate Sensible Sudoku 2 pt Symbian), si-mi vin tot felul de idei -> de la cum sa repar cate ceva, pana la idei de topicuri idioate ![]() ... sa vedem Pana acum cativa ani aveam obiceiul sa citesc. Citeam ce prindeam in drumul spre locul faptei: carti, ziare, reviste. Daca ramaneam in pana de materiale citeam etichetele detergentilor/deodorantelor/sampoanelor etc etc. Nu suport sa aud telefonul sunand cand is pe buda, asa ca il las pe unde apuc, dar in nici un caz nu-l iau cu mine; in schimb cand fac baie aduc si cordless-ul si mobilul si le pun pe cosul de rufe. De cand m-am mutat nu mai am la vedere in baie detergentul si alte articole de cosmetica, pentru ca stau toate in dulapuri. Asa ca acum numar placile de gresie/faianta, scrutez cu o privire dusmanoasa cosul de rufe ("Of, f**u-i, iar s-a umplut, trebuie sa pun la spalat!") si imi aduc aminte de diverse... treburi casnice care ar trebui facute. Cand sunt in deplasare ma asigur tot timpul ca este hartie. Acasa am grija ca sa fie in permanenta o rezerva suficienta astfel incat daca se termina hartia de pe suport deschid usile mastii de chiuveta si iau inca un "cartus" de pe raftul de jos. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
mikimanaiute |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Domnilor se pare ca toata lumea face ceva " CONCRET " acolo
![]() |
--------------------
hyundai accent
1,5 crdi
2007
- b 39 hyu
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
kruger.
da bateriile sunt in telecomanda.....si masinuta are un acumulator........ o incarci si te dai.........merge cam 10-15 minute.......continuu..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
De unde ai bre bolidu' ala?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.987 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
l-a castigat la un concurs -cine sta mai mult pe buda!!
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
primit cadou de craciun de la un amic.....oricum e made in CHINA........
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cam de cand ma stiu am folosit cu folos acel timp, ori am citit, ori am invatat - in primavara cand am dat de permis numa acolo am facut chestionare.
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
gata sau terminat ideile??????
sa tras apa peste ele???? ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
uneori, frecat cubul rubik
![]() daca-mi gasesc cub 4x4x4 sau 5x5x5 ... no comment ![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cunosc persoane care isi termina "treburile" mai repede decat ma p*s. Eu nu-s asa. In primul rand se impune o tigara, inceputa in general in bucatarie si care ajunge sa pluteasca deasupra produsului finit.
![]() In al doilea rand lectura. Reviste vechi in general, aveam la un moment dat reviste IT din 2001 pe care inca le rasfoiam cu placere, asta fiind prin 2005. Mai nou am trecut pe gazete sportive. Le citesc decalat cu o zi sau doua, ca frate-meu le cumpara si vine cu ele acasa abia cand termina munca, deci in ziua X eu in cel mai fericit caz citesc ziarul din ziua X-1. Cu masinute nu m-am jucat. Ma mai jucam pe telefon, dar am abandonat obiceiul. Etichete ale detergentilor am citit si eu la viata mea, ca deh mai e omu' si constipat si termina ziaru' mai devreme decat trebuie. ![]() Nasol e ca fara o tigara inainte, daca nu se poate in buda din considerente tehnice (ca nu-s la mine acasa si in buda respectiva nu se fumeaza), nu fac nimic. ![]() Apropo am doua veceuri in casa, unul pentru fumatori si altul pentru nefumatori. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io sunt adeptul lecturii cartilor in format electronic. Asa ca imi iau telefonul cand merg la activitatea creativa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da' un metrou cu telecomanda nu ai?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
am trenulet electric
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Sony |
![]()
|
Deci n-ai metrou.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
metrouri am la serviciu de m-am saturat de ele
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Prea mult timp pierdut, de fapt nu inteleg cum de la unii dureaza atat de mult. Aveam un coleg care intarzia la scoala ca statea pe tron
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu locuind relativ aproape de scoala generala ma duceam acasa la nevoie. "Tronul" de acasa nu se compara cu "gaura" de la scoala. Nu mi-a placut niciodata sa-mi rezolv treburile in locuri publice. Ori "tron" cat de cat privat, ori pe marginea vreunui parau de munte.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
eu nu am probleme... unde ma apuca .. acolo il dau afara
|
--------------------
.
.
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FLP |
![]()
|
Offf... se putea ....
Adica daca ma apuca ma opresc in prima toaleta si il dau afara |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:42 |